Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    11. Veljača 2021. 12:35

MTB tebi su trebali na cjeniku napisati ➡️ OKRENI❗❗ IMA JOŠ 😂😂😂😘😘
    Evo cjenika sa obje strane, tu je fragmetacija spermija, biopsija i sl. 
    https://ibb.co/sqGhSpW
    https://ibb.co/T22VgMB

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Veljača 2021. 12:40

AuroraB

MTBtebi su trebali na cjeniku napisati ➡️ OKRENI❗❗ IMA JOŠ 😂😂😂😘😘

Ah, meni nisu dali ovo.
    A i ovo je iz 2019, tu nema novih stvari.

Bez brige, ja detaljno pročitam svaku rečenicu u materijalima koje dobijem. 

💔💔💔

vuky
    11. Veljača 2021. 12:43

Ruska1986

vuky

Cure, citam vas koliko mogu, ali baš se nekad raspisete i ne stignem popratiti - a uzela sam bila i pauzu bila! Uglavnom kod mene je situacija sljedeca, bila sam u pripremi za FET, javila se ( zapravo prije prvog dana ciklusa, jer u petak jos nisam bila dobila, a ocekivala sam sub ili ned) u Petrovu sestrama kako su mi rekli poslje stimulacije ( tad se sve skompliciralo jetje prof dobio koronu i propisana mi je izolacija ) uglavnom u petak mi sestra kaze javite se u pon ako dobijete za vik, ja zovem opet u pon i kazem da sam dobila jucer, pita me kod koga sam i da posaljem mail- sto i uradim, nitko mi se ne javi pa opet zovem
    u utorak di mi govori sestra ne zna ona nis na pamet, ja govorim pa zovem 3. put- kako da ja znam, tu mi kaze onak preko one stvari da dodem izmedu 8 i 10 dc na uzv i pita jesam lu na terapiju kakvoj, reko pa nisam, zato i zovem! U srijedu oko 15h ( 4dc ) dobijem upute da uzimam estrofem ( mail sam vidjela navecer- imsm doma estrofem pa tako pocnem ) i da dodem 9dc na uzv! od tad do 17dc svaki drugi dc uzv, endo nije zadebljao ( samo od 7-8mm) i dizali dozu estrofema i sve, ali nista: odustajemo od tranafera, da pijem 10 dana duphastone pa sa novom mengom od 1dc estrofem 3x2 3 dana, pa 3x4, 6/8/10 dc uzv…. Malo je reci da nisam zadovoljna! Ali tu sam di sam! Ina netko iskustva sa tankim endometrijem i hoce li se to podebljati uopce? Uz taj tanki endo imamo i lose embrije 5. dan smrznute, (2 na istu slamku ) …. zapravo, jedva cekam sad da obo prode da mogu u novi postupsk, nadam se bez ovoliko propusta! Naucila sam da moram biti bitchy….
    sad idem malo bolje vidjeti sto tu ima novoga…. pozz

Bas te krenulo 🙆🏻‍♀️ jesi pila ciklu, ananas jela? Znam da to cure tu koriste za zadebljanje..

Nisam, jer svaki put sa tom mega dozom cikle imam probavne probleme ( alu evo sad uzimam id 1dc i druzim se sa skoljkom- ali ako ce pomoci izdrzati cu ) Je, krenulo me bas bas- pokusavam naci pozitivu, pa eto bar imamo nesto za FET... Sta cu! Proucavam pvt klinike i razmisljam o Repromedu.... i tak ☺️

AuroraB
    11. Veljača 2021. 12:47

MTB vjerojatno uvode te novitete na mala vrata, pa nije još na webu, a da bi sada dobila te informacije koje tražiš ide ona 🎼🎶🎵 vadi kume keš keš 🤣

3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧

• rita7
    11. Veljača 2021. 12:48

Curly wow cestitam!! 🤞🏻 da nastavi i dalje ljepo... :)
    inace uopce me ne cudi da se ovaka cuda ipak dogadaju jer znam da ima sto dijagnoza zasto steka ali mislim da kad
    krene štekat  ima nesto i u tome da je dio cura u tom grcu zasto se nis ne dogada, trakica simo/tamo, digni noge, poza 123, par puta u danu, pauziraj dan, dva, tri....kazen znam da postoji n-problema ne ocekujem ja ni kod sebe takva cuda jer ipak se dugo borimo (a i ovaj mjesec zbog spermiograma smo propustili O grrrr) ali tocno osjetim takvo olaksanje u odnosima kad znam da vise nema presinga kakvo nisam osjetila ni jednom u zadnje 3 godine ma koliko se svremenom i privikla na problem ali tek sad dišem kad smo krenuli planirat postupak...
    ..zaista sretno dalje! lijepa prica :) 

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

AuroraB
    11. Veljača 2021. 12:50

AuroraB

MTBvjerojatno uvode te novitete na mala vrata, pa nije još na webu, a da bi sada dobila te informacije koje tražiš ide ona 🎼🎶🎵 vadi kume keš keš 🤣

U smislu, plati konzultacije pa ćeš dobiti informacije. 

AuroraB
    11. Veljača 2021. 12:52

Vuky nisi imala sreće, nekad nam se općenito tako poslože stvari da jednostavno ne ide i ne ide... Mogla ti se ta zapetljancija dogoditi i van Petrove, kao što se meni u IVF-u zakompliciralo na aspiraciji npr. Sreća igra veliku ulogu u svemu ovome, nadamo se da će sada na bolje ići 

SeniRemmus
    11. Veljača 2021. 12:53

Vuky pisala sam ti na već na fb da mi je jako žao zbog tvog slučaja i nemara doktora, koji te nisu na vrijeme uputili za terapiju  evo sad sam i ja u istim vodama: odgođen transfer jer je danas na 16.dc endometrij samo 7.5mm, i to uz 3×2 estrofema dnevno i zadnja 2 dana estramon transdermalne flastere. Pila sam i ciklu, ali ništa. Ako ima itko dodatne savjete za zadebljanje enda, pišite i ja jedva čekam novi postupak, ovo sam već sve skoro mentalno otpisala, ali i dalje se 5% mene nada da će sada ipak uspjeti pa eto guram 
    MTB da, endić je pretanak. Ni G. ni ja ne želimo riskirati s ova naša 2 mala bogeca smrznuta pa smo stali. Idući ciklus flasteri od prvog dana i držimo fige. Da samo gospođu šeficu maknu s pulta i telefona, mislim da bi mi se maternica sama od sreće zadebljala i opustila  nisam vam ni pisala kad me u 11.mjesecu nije htjela pustiti da uđem na UZV pred aspiraciju jer sam imala tempicu 37.0 hahaha a vani ono najveća južina bila. Kad sam joj pokazala kovid negativan test, ipak je razočarano spremila toplomjer za rever i s uzdahom me pustila unutra 

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

11. Veljača 2021. 12:56

AuroraB

MTBtebi su trebali na cjeniku napisati ➡️ OKRENI❗❗ IMA JOŠ 😂😂😂😘😘

Biopsija je samo 800kn, mislila sam da će bit puno više. Toliko sam tu plaćala scratching bez ikakvih nalaza.
    Ne mogu ne prokomentirat stavku Ginekološki pregled (sveuč.prof., doc., .....) jebeš pregled ako te nije pregleda sveučilišni profesor

SeniRemmus
    11. Veljača 2021. 13:00

Vuky Btw i meni je Repromed na pameti za idući ciklus, a i blizu doma i posla mi je  nama treba dobar biolog, a dobili smo par preporuka od kolega iz Plive da je u Repromedu super biolog Patrik pa zato ćemo vjerojatno tamo ubuduće.

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.