Aurora super za briseve i papu... i da cinis mi se puna poleta...ma morat ce biti smrzlic ovaj put... nadam se tomu svima nama...
Sanjich ja ne mogu otvorit tvoj test
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Obrisala sam jer san pobrkala dane mislila da je danas 7dpt a ne 8dpt 😂😂 isti je kao jucer mozda malo puniji.. Ali znate sta ja jos samo sutra piskim i to zeleni zepter jer nemam vise muller testica 🧐 a onda je vikend i u ponedjeljak beta tako da sta san piskila piskila san 🍀🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞🤞❤️👶
Obrisala sam jer san pobrkala dane mislila da je danas 7dpt a ne 8dpt 😂😂 isti je kao jucer mozda malo puniji.. Ali znate sta ja jos samo sutra piskim i to zeleni zepter jer nemam vise muller testica 🧐 a onda je vikend i u ponedjeljak beta tako da sta san piskila piskila san 🍀🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞🤞❤️👶
A daaj da vidimo. To je kao da jedeš čokoladu i nama ne daš i kažeš, ma ista je kao jučer, možda malo finija 😂😂
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
A daaj da vidimo. To je kao da jedeš čokoladu i nama ne daš i kažeš, ma ista je kao jučer, možda malo finija 😂😂
💔💔💔
Sanjich imaš li ti kakve simptome?
Mene i dalje munje šutaju i ta povremena čudna bol po 2 sekunde što traje . U utorak muž pekao ribu pa sam se u srijedu probudila onak sa mukom u želucu, ali jutros je meni opet bilo katastrofa, pa neznam šta da mislim, preznojila sam se sva... Sumnjam da i da sam trudna i da je sve ok da bi mi bilo tako mučno od jedne male štoperice veličine koštice kivija 🤣🤣🤣
E da i zašto ne ideš sutra betu vadit? 😲🙄
endometrioza
Mene i dalje munje šutaju i ta povremena čudna bol po 2 sekunde što traje . U utorak muž pekao ribu pa sam se u srijedu probudila onak sa mukom u želucu, ali jutros je meni opet bilo katastrofa, pa neznam šta da mislim, preznojila sam se sva… Sumnjam da i da sam trudna i da je sve ok da bi mi bilo tako mučno od jedne male štoperice veličine koštice kivija 🤣🤣🤣
Meni su grcevi stali ali mi je sinoc na momente bilo tesko spavat jer su me grudi bolile.tj bile osjetljive..
Idem u ponedjeljak jer je Miss rodjendan a ona je rekla da je vještica i da će mi uspit ovaj put i tako san joj obecala 😊 kad je nisam poslusala kad piskit prvi test ovo moram!
A i moj dr Xy je rekao vaditi za 14 dana a ponedjeljak je 12 dana. Strpit cu se 🍀🍀🍀🍀
Tvoja crta je bas tamna tako da ti sigurno vec sutra mozes ocekivat wow betu 🤞🤞🤞👶🍀
Mene i dalje munje šutaju i ta povremena čudna bol po 2 sekunde što traje . U utorak muž pekao ribu pa sam se u srijedu probudila onak sa mukom u želucu, ali jutros je meni opet bilo katastrofa, pa neznam šta da mislim, preznojila sam se sva… Sumnjam da i da sam trudna i da je sve ok da bi mi bilo tako mučno od jedne male štoperice veličine koštice kivija 🤣🤣🤣
Samo da se javim da sam pišala.. Od silnog pišanja.. I sanjala pišanje.. I rekoh.. Ne da meni vrag mira.. I ja popiškim štapic.. Mullerov..
Samo da vam pokvarim malo statistiku.. Nije bilo ni sjene sjenine sjene..
Pokušat cu u nedjelju opet..
P. S. Malčice sam si potonula, al vjerujem da sam ipak prerano piškila..
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Još dobiješ jednu sutra zelenu i dosta ti je.. Vidis da je ovisnost isto kao i cokoladaaaaa 😘
Samo da se javim da sam pišala.. Od silnog pišanja.. I sanjala pišanje.. I rekoh.. Ne da meni vrag mira.. I ja popiškim štapic.. Mullerov..
Samo da vam pokvarim malo statistiku.. Nije bilo ni sjene sjenine sjene..
Pokušat cu u nedjelju opet..
P. S. Malčice sam si potonula, al vjerujem da sam ipak prerano piškila..
Pa naravno kad si puno puno prerano piškila.
Ovo ti je kao treći dan blastice, ne znam da je itko onda imao crtu.
💔💔💔
Sanjich beta ce za moj rođendan brutalna,kao i testovi koji predivno i skolski tamne 👏👏 bas se veselim
J_b zao mi je,ali nemoj otpisivat jos nista, pokusaj za koji dan ponovo. Drzim fige 🙏
Aurora drago mi je da su nalazi dobri i veselim se tvom novom postupku 👏👏🥰 nadam se da si dobro .
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji