Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ANKSIMORON
    11. Veljača 2021. 11:20

Semmiremus ti bas nemas tamo srece s njima... e da ovo si bas lijepo napisala da najveca pobjeda je sto si se rasplakala tek u liftu... a jesu kreteni prema tebi... ne kontam zasto... dobro da si se zauzela za sebe, jer ako to ne napravis nitko nece... nadam se da ce ti FET uspjeti... i da ces s lijepim darom zaboravit na njih sve tamo...

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Sunny_🐣
    11. Veljača 2021. 11:20

Ruska1986

Ja isla jucer trazit dan kada sam se prikljucila forumu, Bozeeee dragiiii! Sve krivo sam pisala 🙈 od toga da sam u hiperu bila, ne znam samo otkud bi to mogla znat posto mi je bio prvi postupak i pojma nisam imala ni o cemu 🤷🏻‍♀️, pa do broja stanica nakon aspiracije, do radjenja testova(ja sam tam radila test kao 6ti i 9ti dan, kako da ne 😂😂 a radila ga svaki dan od 5og dnt) do vadjenja bete na 12ti dan, a ja tad vec drugu vadila 🙈🙈🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ Potpis sam uredjivala kasnije po nalazima pa sam se onda sredila, al tamo sve krivo 🙈🙈🙈 kakva lazljivica 😂😂😂 al najjace mi je ovo sa hiperom! Zastopana sam i svi ignoriraju moj vapaj za nekakvim savjetom kako to rijesit 😂😂😂 Nadalje, Samara krece u postupak 🙂 Nasa Miss nazalost ima biokemijsku i sprema se za novi, dobitni postupak 🙂 Aylisha77 ima izvadjenih 40 folikula(mislim da sam dobro zapamtila 🤔) , Bozma se raspituje za vitamine i dodatke, Tuma krece u postupak i drugi dan nakon transfera ima malo roskastog pa se brine da je postupak propao vec(a nije 🙂), VMkrece u postupak, Nadalica se brine za svoje dvije mrvice.. Ja, standardno, nagovaram sve da se jave u IVF polikliniku 🙈

hahahahaha  kraljice. Baš sam se nasmijala 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

Ruska1986
    11. Veljača 2021. 11:21

J_b

Dada🐼

J_b ja sam tebe jučer sa Libo pomiješala 😁😁
    Tebi je za piškanje vrijeme tek u nedjelju… Ne opterećuj se. Ti si ipak imala dvodnevne. Dobro ti MTB kaže. Nema šanse da se još išta vidi.
    ❤️❤️❤️

Barem znam da više nema štoperice
    💪🤩

Tako je! Sad cekamo pozitivan test 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙂🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

ANKSIMORON
    11. Veljača 2021. 11:21

Ruska1986

Samara

Ruska1986

Ja isla jucer trazit dan kada sam se prikljucila forumu, Bozeeee dragiiii! Sve krivo sam pisala 🙈 od toga da sam u hiperu bila, ne znam samo otkud bi to mogla znat posto mi je bio prvi postupak i pojma nisam imala ni o cemu 🤷🏻‍♀️, pa do broja stanica nakon aspiracije, do radjenja testova(ja sam tam radila test kao 6ti i 9ti dan, kako da ne 😂😂 a radila ga svaki dan od 5og dnt) do vadjenja bete na 12ti dan, a ja tad vec drugu vadila 🙈🙈🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ Potpis sam uredjivala kasnije po nalazima pa sam se onda sredila, al tamo sve krivo 🙈🙈🙈 kakva lazljivica 😂😂😂 al najjace mi je ovo sa hiperom! Zastopana sam i svi ignoriraju moj vapaj za nekakvim savjetom kako to rijesit 😂😂😂 Nadalje, Samara krece u postupak 🙂 Nasa Miss nazalost ima biokemijsku i sprema se za novi, dobitni postupak 🙂 Aylisha77 ima izvadjenih 40 folikula(mislim da sam dobro zapamtila 🤔) , Bozma se raspituje za vitamine i dodatke, Tuma krece u postupak i drugi dan nakon transfera ima malo roskastog pa se brine da je postupak propao vec(a nije 🙂), VMkrece u postupak, Nadalica se brine za svoje dvije mrvice.. Ja, standardno, nagovaram sve da se jave u IVF polikliniku 🙈

🙈😆 Jee lako sad analizirati. Da nam je tad bilo svo ovo znanje :)

Dobro si rekla 😂😂😂 .. Lako sad analizirat! Al zasto sam ja takva lazljivica tam, e to stvarno ne znam 😂😂 i sama si dajem dijagnozu hipera 🤦🏻‍♀️😂

Sjecam se ja tebe s pocetka 🤣🤣🤣🤣 ja sam tad samo citala, ono na preskokce... i bas sam te pratila... ali to da si lagala 🤣🤣🤣🤣 a sta ces... vjeruj da si bila u neznanju....

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Ruska1986
    11. Veljača 2021. 11:23

Libo

Ej curke…
    Kod mene danas ni sjene sjenine na testu. Muž me uvjerava da je tako.pa onda i je 🙏🍀👼 leda me boluckaju. I pritisak mi je s desne strane neki…s time da mi je na desnoj strani ovaj put bila ovulacija…nadam se i dalje 🙏🍀😘

Pa imas ti jos do bete, mozda je prerano.... Nadamo se i mi 🙏🏻🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Ruska1986
    11. Veljača 2021. 11:24

ANKSIMORON

Ruska1986

Samara

Ruska1986

🙈😆 Jee lako sad analizirati. Da nam je tad bilo svo ovo znanje :)

Dobro si rekla 😂😂😂 .. Lako sad analizirat! Al zasto sam ja takva lazljivica tam, e to stvarno ne znam 😂😂 i sama si dajem dijagnozu hipera 🤦🏻‍♀️😂

Sjecam se ja tebe s pocetka 🤣🤣🤣🤣 ja sam tad samo citala, ono na preskokce… i bas sam te pratila… ali to da si lagala 🤣🤣🤣🤣 a sta ces… vjeruj da si bila u neznanju….

Ma lagala, neg sta 😂😂 test 6ti pa 9ti dan? Daj molim te 😂😂😂 ovo izmedju kao nisam 😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Sunny_🐣
    11. Veljača 2021. 11:26

J_b glavu gore, ovo je baš rano za test. Vidiš da je i Sanjich prvo imala snješka, a vidi sad 
    SemmiRemmus samo nek uspije FET i da ih više ne gledaš 🙏🏻 ona je baš jaaako antipatična 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

Lucyinthesky
    11. Veljača 2021. 11:28

SeniRemmus

MTB jesi ti mozda danas oko 9-pol 10h zvala IVF za poslanu dokumentaciju? Šefica je nekom taman tada preko telefona docirala da mail nije tu za slanje nalaza vec za info pa sam se sjetila da nisi ti mozda na liniji

Ja sam se opet popičkarala s njom danas, baš je iritantna. Odgođen mi transfer, doktori me tješe, a ona se dere da zakaj nisam do sad platila 4 folikulumetrije. Rekla sam joj da su mi sestre rekle da se sve plaća na dan transfera pa me napala da nisu to sigurno rekle jer u 25 godina nije se tako radiloi onda mi "velikodušno" naplatila samo jednu jer sam opet nešto krivo shvatila ko i za one propale zametke. E tu joj nisam ostala dužna, a najveća pobjeda mi je kaj sam se rasplakala tek u liftu, a ne pred njom.

Ugl piši pliz mi prvi FET za 3.mjesec, ili kako MM i ja brojimo: 19 mjeseci od ulaska u MPOovim tempom ćemo prije ostati prirodno trudni nego prek MPO

Draga, probaj se ne živcirat radi takvih nebitnih persona. Ne znam da li si čitala, ali nedavno sam napisala kako sam je ja riješila po kratkom postupku i svaki put nakon toga je bila super fina 😁

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

❤️J_0209_b😺
    11. Veljača 2021. 11:30

Ruska1986

J_b

Dada🐼

J_b ja sam tebe jučer sa Libo pomiješala 😁😁
    Tebi je za piškanje vrijeme tek u nedjelju… Ne opterećuj se. Ti si ipak imala dvodnevne. Dobro ti MTB kaže. Nema šanse da se još išta vidi.
    ❤️❤️❤️

Barem znam da više nema štoperice
    💪🤩

Tako je! Sad cekamo pozitivan test 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙂🙂

Jednog dana će me dokrajčit ta moja nestrpljivost..🤭🤭🤭
    Al i dalje me tješi kaj imam povremene bolove u križima, i dolje oko maternice.. Tak da se nadam da se ipak nešto zbiva.. 

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

Ruska1986
    11. Veljača 2021. 11:32

Sunny_

J_b glavu gore, ovo je baš rano za test. Vidiš da je i Sanjich prvo imala snješka, a vidi sadSemmiRemmus samo nek uspije FET i da ih više ne gledaš🙏🏻 ona je baš jaaako antipatična

Oho, pa to je sad 😁😁

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.