Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    11. Veljača 2021. 13:40

Vuky baš od jučer mislim o tebi, ovo zvuči čudno 😳
    Pala si mi na pamet jer dugo te nismo čuli a i znam da si bila u procesu otvaranja make fizikalne? Ako nisam pobrkala....
    Za endo ti ne znam pomoći, meni su uvijek inseminacije radili na negdje 8 mm, a sad tek idem u prvi transfer... 
    Žao mi je i zbog tebe i Semmiremus 🙄 Možda je samo takav ciklus?jeste  i prije imale problem s tim

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    11. Veljača 2021. 13:42

Mila-Milica jupiiii 🎉🎉🎉🎉🎉

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

ericaa
    11. Veljača 2021. 13:44

Mila Milica 😍😍🥳🥳🥰 superiska!! 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

11. Veljača 2021. 13:48

vuky, za endometrij sam negdje na onom forumu pročitala da su cure znale stavljat Estrofem vaginalno (kao utrogestan) pa bi se tek onda krenuo zadebljavat

Lucyinthesky
    11. Veljača 2021. 13:53

vuky baš sam se nedavno pitala kako si, u kojoj si fazi.Vjerujem da su ti digli tlak u Petrovoj, zbilja nemaš sreće s tim Vrčićem, a s druge strane, netko bude prezadovoljan... Ma svugdje je tako, podijeljeno 🤔
    Nadam se da ćeš dobit ovu bitku, da će endo bit ok i da ove bebice odluče ostat 💪😊Jel vježbaš, znam da smo nešto o tome pisale? Suplementi?
    Mila-Milica super vijest 💪❤️
    MTB neki dan jednostavno budu loši, kaj možemo 🙄Dolaze bolji 🤞
    Bozma, čekaj, čekaj, pokleknula si s fejsom ili sam krivo skužila 🤪?
    Jel nam se javila Slee, kao da nije već dugo, zanimaju me one konzultacije?

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

SeniRemmus
    11. Veljača 2021. 14:01

Mattan možda je do ciklusa baš, jer nisam imala problema endom prije. Uvijek nekako od 9mm pa na gore, makar to govorim za prije stimulacije. Pitala sam dr.G jel mogla stimulacija neš zmrdat sad, rekao je da sumnja i da je prije riječ o Murphyijevom zakonu jer je imao puno takvih slučaja da baš u tom planiranom ciklusu za FET sve nekako zašteka 
    Bozma hvala na info, ovom utopljeniku svaka slamka spasa znači!

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

11. Veljača 2021. 14:03

SeniRemmus

VukyBtw i meni je Repromed na pameti za idući ciklus, a i blizu doma i posla mi jenama treba dobar biolog, a dobili smo par preporuka od kolega iz Plive da je u Repromedu super biolog Patrik pa zato ćemo vjerojatno tamo ubuduće.

I ja sam cula isto iz tih nekih njihovih krugova, pa je i meni izbor repromed ako bude trebalo, jer je i muski faktor u pitanju. Iako je ovaj trenutni biolog na slicnom glasu kao taj iz repromeda. Ali, znate kako se kaze da je ljepota u oku promatrača🤣🤣🤣, na biranje spermija mislim😂😂

Lucyinthesky
    11. Veljača 2021. 14:05

Cure, trebam savjet oko D vitamina. Napisala mi dr one Oleovit kapi. Koliko vi toga pijete(ako netko pije). Kaže ona 3 dnevno, to je 1200iu 🤔Voljela bih ga dignut sa 80 opet na cca 120 kako je i bio.Pijem to s nečim masnim jel tako?

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

SeniRemmus
    11. Veljača 2021. 14:06

MTB

Danas je jedan od onih dana kad mi baš i ne ide.
    - zvala IVF da ih pitam za zdravlje, kažu odgovorit će mi na mail (nisu ni sigurni da su ga dobili). Nisu još. Sve mi se čini da ću sutra zvati opet.
    - zvala ekipu sa brzih testova na Covid - mogu doći, ne znaju hoće li biti problem što nemam prebivalište u ZG, neka dođem i probam pa APP.
    - zvala Vinogradsku, nalazi nisu gotovi, pojma nemaju kad će biti, zna to trajati i preko mjesec dana.

Puno zvanja, puno pričanja, nula rezultata.

MTB za covid brzi test mislim da ne provjeravaju prebivalište, jer kad se naručiš stigne ti automatski mail potvrde tako da tu ne gledaju prebivalište, a nakon testa su rezultati tako brzo na mailu da sumnjam da i tu provjeravaju, dobro da ih potpišu opće. Žao mi je što moraš na APP, ali mislim da nije veliki rizik i da će biti P

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Veljača 2021. 14:11

Lucyinthesky

Cure, trebam savjet oko D vitamina. Napisala mi dr one Oleovit kapi. Koliko vi toga pijete(ako netko pije). Kaže ona 3 dnevno, to je 1200iu 🤔Voljela bih ga dignut sa 80 opet na cca 120 kako je i bio.Pijem to s nečim masnim jel tako?

To mi se čini malo, 1200IU. Ja sam prije uzimala 3000IU, sad uzimam više (malo više od 4000). Samo ti nakapaj još malo.
    Da, uzimaš uz masno.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.