Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    11. Veljača 2021. 10:54

J_b ja sam tebe jučer sa Libo pomiješala 😁😁
    Tebi je za piškanje vrijeme tek u nedjelju... Ne opterećuj se. Ti si ipak imala dvodnevne. Dobro ti MTB kaže. Nema šanse da se još išta vidi.
    ❤️❤️❤️

endometrioza

Ruska1986
    11. Veljača 2021. 11:01

Ja isla jucer trazit dan kada sam se prikljucila forumu, Bozeeee dragiiii! Sve krivo sam pisala 🙈 od toga da sam u hiperu bila, ne znam samo otkud bi to mogla znat posto mi je bio prvi postupak i pojma nisam imala ni o cemu 🤷🏻‍♀️, pa do broja stanica nakon aspiracije, do radjenja testova(ja sam tam radila test kao 6ti i 9ti dan, kako da ne 😂😂 a radila ga svaki dan od 5og dnt) do vadjenja bete na 12ti dan, a ja tad vec drugu vadila 🙈🙈🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ Potpis sam uredjivala kasnije po nalazima pa sam se onda sredila, al tamo sve krivo 🙈🙈🙈 kakva lazljivica 😂😂😂 al najjace mi je ovo sa hiperom! Zastopana sam i svi ignoriraju moj vapaj za nekakvim savjetom kako to rijesit 😂😂😂 Nadalje, Samara krece u postupak 🙂 Nasa Miss nazalost ima biokemijsku i sprema se za novi, dobitni postupak 🙂 Aylisha77 ima izvadjenih 40 folikula(mislim da sam dobro zapamtila 🤔) , Bozma se raspituje za vitamine i dodatke, Tuma krece u postupak i drugi dan nakon transfera ima malo roskastog pa se brine da je postupak propao vec(a nije 🙂), VM krece u postupak, Nadalica se brine za svoje dvije mrvice..  Ja, standardno, nagovaram sve da se jave u IVF polikliniku 🙈 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

❤️J_0209_b😺
    11. Veljača 2021. 11:01

Dada🐼

J_b ja sam tebe jučer sa Libo pomiješala 😁😁
    Tebi je za piškanje vrijeme tek u nedjelju… Ne opterećuj se. Ti si ipak imala dvodnevne. Dobro ti MTB kaže. Nema šanse da se još išta vidi.
    ❤️❤️❤️

Barem znam da više nema štoperice 
    💪🤩

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

Ruska1986
    11. Veljača 2021. 11:06

Ruska1986

Ja isla jucer trazit dan kada sam se prikljucila forumu, Bozeeee dragiiii! Sve krivo sam pisala 🙈 od toga da sam u hiperu bila, ne znam samo otkud bi to mogla znat posto mi je bio prvi postupak i pojma nisam imala ni o cemu 🤷🏻‍♀️, pa do broja stanica nakon aspiracije, do radjenja testova(ja sam tam radila test kao 6ti i 9ti dan, kako da ne 😂😂 a radila ga svaki dan od 5og dnt) do vadjenja bete na 12ti dan, a ja tad vec drugu vadila 🙈🙈🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ Potpis sam uredjivala kasnije po nalazima pa sam se onda sredila, al tamo sve krivo 🙈🙈🙈 kakva lazljivica 😂😂😂 al najjace mi je ovo sa hiperom! Zastopana sam i svi ignoriraju moj vapaj za nekakvim savjetom kako to rijesit 😂😂😂 Nadalje, Samara krece u postupak 🙂 Nasa Miss nazalost ima biokemijsku i sprema se za novi, dobitni postupak 🙂 Aylisha77 ima izvadjenih 40 folikula(mislim da sam dobro zapamtila 🤔) , Bozma se raspituje za vitamine i dodatke, Tuma krece u postupak i drugi dan nakon transfera ima malo roskastog pa se brine da je postupak propao vec(a nije 🙂), VMkrece u postupak, Nadalica se brine za svoje dvije mrvice.. Ja, standardno, nagovaram sve da se jave u IVF polikliniku 🙈

I naravno, kukam oko cijene pregleda i raspitujem se dal mogu ic kod svog gin na preglede 😂😂😂 a ocito nisam to napravila 😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Libo1415
    11. Veljača 2021. 11:09

Ej curke...
    Kod mene danas ni sjene sjenine na testu. Muž me uvjerava da je tako.pa onda i je 🙏🍀👼 leda me boluckaju. I pritisak mi je s desne strane neki...s time da mi je na desnoj strani ovaj put bila ovulacija...nadam se i dalje 🙏🍀😘

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

SeniRemmus
    11. Veljača 2021. 11:12

MTB jesi ti mozda danas oko 9-pol 10h zvala IVF za poslanu dokumentaciju? Šefica je nekom taman tada preko telefona docirala da mail nije tu za slanje nalaza vec za info pa sam se sjetila da nisi ti mozda na liniji 

Ja sam se opet popičkarala s njom danas, baš je iritantna. Odgođen mi transfer, doktori me tješe, a ona se dere da zakaj nisam do sad platila 4 folikulumetrije. Rekla sam joj da su mi sestre rekle da se sve plaća na dan transfera pa me napala da nisu to sigurno rekle jer u 25 godina nije se tako radilo  i onda mi "velikodušno" naplatila samo jednu jer sam opet nešto krivo shvatila ko i za one propale zametke. E tu joj nisam ostala dužna, a najveća pobjeda mi je kaj sam se rasplakala tek u liftu, a ne pred njom.

Ugl piši pliz mi prvi FET za 3.mjesec, ili kako MM i ja brojimo: 19 mjeseci od ulaska u MPO  ovim tempom ćemo prije ostati prirodno trudni nego prek MPO 

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

ANKSIMORON
    11. Veljača 2021. 11:12

Sanjich 👶🤱

Tuma

Sanjich 👶🤱

Obrisala sam jer san pobrkala dane mislila da je danas 7dpt a ne 8dpt 😂😂 isti je kao jucer mozda malo puniji.. Ali znate sta ja jos samo sutra piskim i to zeleni zepter jer nemam vise muller testica 🧐 a onda je vikend i u ponedjeljak beta tako da sta san piskila piskila san 🍀🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞🤞❤️👶

A daaj da vidimo. To je kao da jedeš čokoladu i nama ne daš i kažeš, ma ista je kao jučer, možda malo finija 😂😂

Još dobiješ jednu sutra zelenu i dosta ti je.. Vidis da je ovisnost isto kao i cokoladaaaaa 😘

Juhuuu vidi se vidi... ma bit ce i tebi lijepa beta ne brini... bas sam sretna radi vas cura... 

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Samara
    11. Veljača 2021. 11:16

Ruska1986

Ja isla jucer trazit dan kada sam se prikljucila forumu, Bozeeee dragiiii! Sve krivo sam pisala 🙈 od toga da sam u hiperu bila, ne znam samo otkud bi to mogla znat posto mi je bio prvi postupak i pojma nisam imala ni o cemu 🤷🏻‍♀️, pa do broja stanica nakon aspiracije, do radjenja testova(ja sam tam radila test kao 6ti i 9ti dan, kako da ne 😂😂 a radila ga svaki dan od 5og dnt) do vadjenja bete na 12ti dan, a ja tad vec drugu vadila 🙈🙈🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ Potpis sam uredjivala kasnije po nalazima pa sam se onda sredila, al tamo sve krivo 🙈🙈🙈 kakva lazljivica 😂😂😂 al najjace mi je ovo sa hiperom! Zastopana sam i svi ignoriraju moj vapaj za nekakvim savjetom kako to rijesit 😂😂😂 Nadalje, Samara krece u postupak 🙂 Nasa Miss nazalost ima biokemijsku i sprema se za novi, dobitni postupak 🙂 Aylisha77 ima izvadjenih 40 folikula(mislim da sam dobro zapamtila 🤔) , Bozma se raspituje za vitamine i dodatke, Tuma krece u postupak i drugi dan nakon transfera ima malo roskastog pa se brine da je postupak propao vec(a nije 🙂), VMkrece u postupak, Nadalica se brine za svoje dvije mrvice.. Ja, standardno, nagovaram sve da se jave u IVF polikliniku 🙈

🙈😆 Jee lako sad analizirati. Da nam je tad bilo svo ovo znanje :) 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Ruska1986
    11. Veljača 2021. 11:16

SeniRemmus

MTB jesi ti mozda danas oko 9-pol 10h zvala IVF za poslanu dokumentaciju? Šefica je nekom taman tada preko telefona docirala da mail nije tu za slanje nalaza vec za info pa sam se sjetila da nisi ti mozda na liniji

Ja sam se opet popičkarala s njom danas, baš je iritantna. Odgođen mi transfer, doktori me tješe, a ona se dere da zakaj nisam do sad platila 4 folikulumetrije. Rekla sam joj da su mi sestre rekle da se sve plaća na dan transfera pa me napala da nisu to sigurno rekle jer u 25 godina nije se tako radiloi onda mi "velikodušno" naplatila samo jednu jer sam opet nešto krivo shvatila ko i za one propale zametke. E tu joj nisam ostala dužna, a najveća pobjeda mi je kaj sam se rasplakala tek u liftu, a ne pred njom.

Ugl piši pliz mi prvi FET za 3.mjesec, ili kako MM i ja brojimo: 19 mjeseci od ulaska u MPOovim tempom ćemo prije ostati prirodno trudni nego prek MPO

Bas se nadam da si joj dobro odbrusila, glupaca! 😡😡 Uvijek svi sve krivo shvate, osim nje! Pravi se najpametnija.. Bas sam se nazivcirala sad! A i ja sam cula da su nekoj curi govoril da placa sve na dan transfera ili aspiracije, nisam sad sigurna..

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Ruska1986
    11. Veljača 2021. 11:19

Samara

Ruska1986

🙈😆 Jee lako sad analizirati. Da nam je tad bilo svo ovo znanje :)

Dobro si rekla 😂😂😂 .. Lako sad analizirat! Al zasto sam ja takva lazljivica tam, e to stvarno ne znam 😂😂 i sama si dajem dijagnozu hipera 🤦🏻‍♀️😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.