Danas je jedan od onih dana kad mi baš i ne ide.
- zvala IVF da ih pitam za zdravlje, kažu odgovorit će mi na mail (nisu ni sigurni da su ga dobili). Nisu još. Sve mi se čini da ću sutra zvati opet.
- zvala ekipu sa brzih testova na Covid - mogu doći, ne znaju hoće li biti problem što nemam prebivalište u ZG, neka dođem i probam pa APP.
- zvala Vinogradsku, nalazi nisu gotovi, pojma nemaju kad će biti, zna to trajati i preko mjesec dana.
Puno zvanja, puno pričanja, nula rezultata.MTBza covid brzi test mislim da ne provjeravaju prebivalište, jer kad se naručiš stigne ti automatski mail potvrde tako da tu ne gledaju prebivalište, a nakon testa su rezultati tako brzo na mailu da sumnjam da i tu provjeravaju, dobro da ih potpišu opće. Žao mi je što moraš na APP, ali mislim da nije veliki rizik i da će biti P
Ma znam, ali APP sam imala i prije poziva i čekanja da pričam s nekim
Svi današnji pozivi su na kraju bili beskorisni, to je bila poanta onog posta. Niš loše, samo gubljenje vremena. Njah. Jedan od onih dana. Dolazi menstruacija, vjerojatno.
💔💔💔
Cure, trebam savjet oko D vitamina. Napisala mi dr one Oleovit kapi. Koliko vi toga pijete(ako netko pije). Kaže ona 3 dnevno, to je 1200iu 🤔Voljela bih ga dignut sa 80 opet na cca 120 kako je i bio.Pijem to s nečim masnim jel tako?
To mi se čini malo, 1200IU. Ja sam prije uzimala 3000IU, sad uzimam više (malo više od 4000). Samo ti nakapaj još malo.
Da, uzimaš uz masno.
To se i meni učinilo, tako i budem. Nemam deficit, ali ipak bi ga digla jer se srozao 🙄
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Mattan to je druga prica di ne ide :) evo jucer i danas mailovu, zvanje ministarstva bez ikakvog uspjeha ( sad su obline, sad su bolesni, pa javiti ce se voditeljica.... bla bla bla )Cekam ocevid prostora i opreme, a vec 4mj uredno placam sve doprinose i placu, iako mi jos nisu izasli i dali dozvolu za rad- luda kuca!
A za endometrij - svaki transfer je bio tanak ( oko 7-8mm ) a prepostavljam da je takav jer imam ful blage menge - a zbog ciste sumnjaju na endometriozu jel, svski put govore da sigurno imam jake menstruacije- meni 2 dana prva toliko da mogu koristiti normal uloske, od 3-6dc dnevne i to je to- moja prepostavka da mi je tanak endometrij uvijek! Ciklusi ok, sluz ok, ali eto- nesto ne valja!
SeniRemmus i meni je zao za tebe, ali ok da nam nisu vratili ako nije ok! Bolje da to sredimo!
MTB idem traziti kamo si to pisala ( ovdje je uvijek veselo pa treba uzeti vremena za popratiti )
Lucyn vjezbam-stanem i tako u krug :) Ali evo sve redovitija, reko je ko da ne vjezbam ( Vrcic) nego da setam- ali ne mogu vise, uskoro cu i raditi poceti i grupe voditi- ne mogu skroz propasti, pa sto bude! Kako si ti?
Evo nešto šta bi moglo koristit, pogotovo ovima sa više neuspjelih transfera. Dosta su se spominjale NK stanice, na Rodinu forumu, a i tu smo ih spominjale i rečeno je da nitko u HR to ne radi, najbliže Novi Sad. Prije par dana sam u grupi na fejsu naletila na post gdje je cura u komentarima napisala da je na kraju napravila NK stanice iz endometrija i da ih je imala puno. Biopsiju je napravila u IVF-u, šalju nalaze u Italiju. Pa eto možda nije loše znat
To je točno. Ja sam upravo dobila takav nalaz - intenzivno pozitivno ☹ Kako se zove fb grupa? Ja bi se tamo uključila, baš bi htjela pitati tu curu par stvari...
Mattan to je druga prica di ne ide :) evo jucer i danas mailovu, zvanje ministarstva bez ikakvog uspjeha ( sad su obline, sad su bolesni, pa javiti ce se voditeljica…. bla bla bla )Cekam ocevid prostora i opreme, a vec 4mj uredno placam sve doprinose i placu, iako mi jos nisu izasli i dali dozvolu za rad- luda kuca!
A za endometrij - svaki transfer je bio tanak ( oko 7-8mm ) a prepostavljam da je takav jer imam ful blage menge - a zbog ciste sumnjaju na endometriozu jel, svski put govore da sigurno imam jake menstruacije- meni 2 dana prva toliko da mogu koristiti normal uloske, od 3-6dc dnevne i to je to- moja prepostavka da mi je tanak endometrij uvijek! Ciklusi ok, sluz ok, ali eto- nesto ne valja!
SeniRemmus i meni je zao za tebe, ali ok da nam nisu vratili ako nije ok! Bolje da to sredimo!
MTB idem traziti kamo si to pisala ( ovdje je uvijek veselo pa treba uzeti vremena za popratiti )
Lucyn vjezbam-stanem i tako u krug :) Ali evo sve redovitija, reko je ko da ne vjezbam ( Vrcic) nego da setam- ali ne mogu vise, uskoro cu i raditi poceti i grupe voditi- ne mogu skroz propasti, pa sto bude! Kako si ti?
Baš koma to za posao, birokracija će nas sve skupa dokrajčit jednog dana 🙄Nadam se da ćeš to riješiti čim prije 🤞
Kakvo ne vježbanje, ne kužim tu spiku, jasno mi je negdje od sredine stimulacije, ajde, radi jajnika, ali prije, dapače prema mojem mišljenju 💪
Ja sam ok, nevoljko poriješavala te neke nalaze pred idući postupak, trombofiliju, to čekam da stigne, papa, brisevi i uzv su ok.Sad čekam mm da on obavi svoj dio još.
Trčim redovito,sredio me taj covid pa se još uvijek vraćam u formu,ali meni bitno da radim nešto 😊
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
SenniRemmus držim fige da vam bude dobar ciklus 🤞 Uvijek zeza nešto, ili Covid ili bakterija, kod nas uvijek sto čuda
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Evo nešto šta bi moglo koristit, pogotovo ovima sa više neuspjelih transfera. Dosta su se spominjale NK stanice, na Rodinu forumu, a i tu smo ih spominjale i rečeno je da nitko u HR to ne radi, najbliže Novi Sad. Prije par dana sam u grupi na fejsu naletila na post gdje je cura u komentarima napisala da je na kraju napravila NK stanice iz endometrija i da ih je imala puno. Biopsiju je napravila u IVF-u, šalju nalaze u Italiju. Pa eto možda nije loše znat
To je točno. Jasam upravo dobila takav nalaz - intenzivno pozitivno ☹ Kako se zove fb grupa? Ja bi se tamo uključila, baš bi htjela pitati tu curu par stvari…
Gdje si radila? Koja je cijena? Kako izgleda pretraga? Kad su nalazi?
Znaš da nas ovdje ima znatiželjnih
💔💔💔
Vuky standard kod nas, jao mladi poduzetnici bla bla i onda ti doslovno zagorčaju život... Ja sam isto razmišljala o tome ali odustala sam, možda nekad kad završim još sto tečaja jer mi fax ne znači ništa očito..
Sretbo ti bilo, a pogotovo za mpo 🥰 Naći će se način 🌞
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Cure, nisam se dugo javljala, kad nisam ni imala šta, vidim puno lipih debelih crtica i velikih beta, čestitam svima!!🥰
Ja sam napokon ishodila inseminaciju ovaj ciklus, pila sam klomifen 2x1 2-6 dc te imam 3 folikula na lijevom jajniku. Sad ja ko amater ne razumim, sva 3 su iste velicine (10mm), oce li svi sad puknit il ce ih vadit, il ce ostat jedan, sta, kako?
Endometrij za 8dc je 1mm , ima li ko kakav savjet?
Zahvaljujem😁
05.12.2022 💗
Aura Jesi sigurna u endometrij? To je bas tanko.
Imas tri folikula (vodeca) i njih ce sad (vjerovatno svaka 2-3 dana) pratiti na uzv da vide da li rastu. Mogu se sva tri razviti do 20-22 mm (kad pucaju), a moze jedan ili dva. Zato ces ici na uzv da to prate. Rastu negdje u prosjeku 2mm dnevno. I onda kad ce biti na cca 18 mm vjerojatno ce ti dati injekciju tzv. stopericu.
Ako ides na inseminaciju nitko nista iz tebe ne vadi nego samo uspricaju muzevu/deckovu spermu. U Vinogradskoj ako imas tri zrela folikula se ide na prirodni IVF (punkcija i vade folikule), a ako su 1 ili 2 ide inseminacija. Razlog je da kod vise od dva ne ide inseminacija da ne bila viseplodne trudnoca.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sortiraj odgovore
Najstariji