MTB, ja jedem vecinom zobene pahuljice s jogurtom, vocem i medom (pticja hrana, sto bi moja seka rekla) ali evo par ideja za slani dorucak bez keuha
- kuhana jaja s malo sira i vrhnja sa strane, uz to avokado
-pecena jaja na oko, cherry rajcica sa strane
-bucnica, slana strudla od sira, pita od zelja (ili kako bismo mi bosanke rekle: tikvenjaca, sirnica, zeljanica)
-spek+jaja, kiselo zelje kao salata
Olivera - predivno, wow! Cestitam draga, sada se opusti i uzivaj! 😘❤️
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Simba 1989, ma bit će prekrasni. Baš jedva čekam da čujemo jesu li curice ili dečkići. Ti si naše prekrasno čudo, sa svojom dječicom.
Oprostit ću ti što si provokatorica.
Belaaa, drži se
Bozma, e da, i meni je prije bilo na bazi slatkog za doručak. Pripremaj se na trudnoću, zapisuj si već sad ideje za slane doručkove.
💔💔💔
Nego, da se odmaknem od ovih provokatorica.
Žene, što vi doručkujete? Trebaju mi ideje koje ne uključuju kruh, i nisu na bazi nečeg slatkog.
Ja baš nisam ljubitelj slatkog i uglavnom jedem po nekoj keto shemi,tako da mi se većina toga uz povrće vrti oko mesa i tak toga :)
Jaja i špek moždaSram me i reći da nareske tamanim same,bez kruha…
Ja volim voće, ali više mi ne paše ujutro. A ovo za nareske ne vidim u čemu je problem, ja si u pureću stavim feticu skyrelle, i onda zamotam kao frulicu i grickam. Nekad dodam neko fino suhomesnato, nekad nešto drugo. Ali to mi je snack.
Now we are talkin`
Čvarci su isto često na repertoaru,a ove neke namaze isto radim sama tipa humus ili paštetu od tune ili srdelica,pa ih uglavnom mažem na papriku ili rižine krekere.
Također tvrdo kuhana jaja sa nekom salatom i npr purećom šunkom,zasitno i fino.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Nego, da se odmaknem od ovih provokatorica.
Žene, što vi doručkujete? Trebaju mi ideje koje ne uključuju kruh, i nisu na bazi nečeg slatkog.
Ja baš nisam ljubitelj slatkog i uglavnom jedem po nekoj keto shemi,tako da mi se većina toga uz povrće vrti oko mesa i tak toga :)
Jaja i špek moždaSram me i reći da nareske tamanim same,bez kruha…
Ja volim voće, ali više mi ne paše ujutro. A ovo za nareske ne vidim u čemu je problem, ja si u pureću stavim feticu skyrelle, i onda zamotam kao frulicu i grickam. Nekad dodam neko fino suhomesnato, nekad nešto drugo. Ali to mi je snack.
Meni je rečeno da ne jedem tipa šunka domaća pršut, čajna, panceta,kobasice gorgonzola, svježi kupus. Znači apsolutno sve od toga mora biti termički obrađeno jer može imati listeriju=bakterija koja izaziva spontani
Znam da ima masu žena koje su to sve jele i rodile zdrave bebe ali prenosim ono što je meni rečeno
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
MTB, ja jedem vecinom zobene pahuljice s jogurtom, vocem i medom (pticja hrana, sto bi moja seka rekla) ali evo par ideja za slani dorucak bez keuha
- kuhana jaja s malo sira i vrhnja sa strane, uz to avokado
-pecena jaja na oko, cherry rajcica sa strane
-bucnica, slana strudla od sira, pita od zelja (ili kako bismo mi bosanke rekle: tikvenjaca, sirnica, zeljanica)
-spek+jaja, kiselo zelje kao salata
Olivera - predivno, wow! Cestitam draga, sada se opusti i uzivaj! 😘❤️
I ja sam prije jela takav doručak za ptičice
Dobre ideje, pogotovo mi sline idu na bučnicu i zeljanicu, ali otkud mi to
💔💔💔
Mozda je bilo zbog moje kilaze i nalaza, ali meni je nutric zabranio da pocinjem dan s UH, pa makar bio med ili voce, a to je bilo i prije ovog postupka. Kao ako vec ide neki secer, treba ipak biti vise proteina, ali kao sto sam rekla, to je rekao meni, mozda se ne odnosi na sve. Mene isto cekaju konzultacije, ovo sam ga samo pitala na brzinu jer cekam betu u petak 🙂
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Ana26, meni je moja doktorica prorokovala da će mi menstruacija kasniti za postupak, iako je inače kao švicarski sat. To je navodno jako često tako, jer smo u stresu radi postupka, iako mislimo da nismo i da smo hladni ko špriceri.
WNGG, hvala!!
Inače, zanimljivo, meni je u planu javiti se nutricionistu sutra, nakon što beta bude fantastična i dogovorim prvi UZV. Ne znam doduše kad će mi dati termin, zato skupljam info sad.
Olivera, ajd dobro, ako baš navaljuješ.
Jedna manje!!
Wooohooo za srce. Predivno. Kad je idući pregled?
Moram se javiti mojoj socijalnoj ginekologici jer me ona kod sebe naručuje za dalje. Biti ćeš na vrijeme obaviještena🤩
Inače, nevjerojatan je osjećaj vidjeti to srčeko da treperi. Tebi i svim ostalim lavicama ovdje želim da što prije doživite isto💗
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Olivera, dobrodosla u klub, čestitam 😍
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Cure drage ujutro idem se testirat na covid jer oni ni sami neunsju bitna pravila navodno da ne brinem da ce bit negativan jer je tek misec dana proslo a imunitet je tri miseca
Doktorica mi se javila nema tableta nazalozst 🤷 pitala sam je sta je bolje to ili gel rekla je da jedno i drugo ima prednost i mane …
U petak sam u anesteziologa ujutro ce one zvati jesu mi odobrili
Samo me strah kako ce to sve proc…
Dali mogu privatno tablete nabavit
Mislim vjerujem joj i da ce najbolje za mene napraviti dok sam ja jutros pisala zamolbu nadrogirana normabelom i u tupilu ona do mene i govori sta cu pisat i place a ja je gledam kao ono sta placee
Draga Bela, ne znam sta bi ti rekla...Ako i jedno i drugo ima svojih prednosti i mana, a tableta nema, mozda da onda ides sa gelom? Ne znam, stvarno nemam iskustva sa tim i ne znam sta ti predlozit, sta ti savjetovat.. Mogu samo rec da mislimo na tebe i da zelimo da se to sve sto prije zavrsi 🙏🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ana26, meni je moja doktorica prorokovala da će mi menstruacija kasniti za postupak, iako je inače kao švicarski sat. To je navodno jako često tako, jer smo u stresu radi postupka, iako mislimo da nismo i da smo hladni ko špriceri.
WNGG, hvala!!
Inače, zanimljivo, meni je u planu javiti se nutricionistu sutra, nakon što beta bude fantastična i dogovorim prvi UZV. Ne znam doduše kad će mi dati termin, zato skupljam info sad.
Olivera, ajd dobro, ako baš navaljuješ.
Jedna manje!!
Wooohooo za srce. Predivno. Kad je idući pregled?
Moram se javiti mojoj socijalnoj ginekologici jer me ona kod sebe naručuje za dalje. Biti ćeš na vrijeme obaviještena🤩
Inače, nevjerojatan je osjećaj vidjeti to srčeko da treperi. Tebi i svim ostalim lavicama ovdje želim da što prije doživite isto💗
🥰🥰🥰🥰🥰
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji