Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ana26
    04. Studeni 2020. 19:22

Cure, ja vas pratim svaki dan, ali ne pišem.
    Nemam iskustva, nova sam u ovome. 
    Trebam krenuti u prvi postupak. 
    Sad su mi svi nalazi u redu i mogu krenuti, a nikako da dobijem mengu.  Inače su mi ciklusi uredni i baš ovaj mjesec mi kasni menga. Rijetko kad mi kasni. Napravila sam već 6 testova u nadi da će biti pozitivno, ali ništa.
    Brine me i korona da ne bih završila u samoizolaciji. 
    Sretno svima! Želim vam puno sreće i da sve čim prije dođemo do svog cilja. 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

Nirvana2024
    04. Studeni 2020. 19:22

NadimakMTB

When nothing goes ➡️, go ⬅️.

MTB, ja ti jedem:
    sardine s bezglutenskim krekerima
    skusu i avokado u tortilji
    jaja sa spinatom
    jaja s avokadom
    namaz od slanutka i bezglutenske krekere
    palacinke ili tortilje sa slanim punjenjem (svjezi sir, kockice sira i salame)
    tople kruscice sa sjemenkama, sir s vrhnjem i spek - to jedem kad mi muz sprema dorucak 🤣

Nisi mi draga, ali si jedina korisna ovdje
    Super primjeri.Već mi mozak radi 100 na sat…
    Koji su ti to bezglutenski krekeri? Iako ne mogu jesti kruh, primijetila sam da mi je dvopek u malim količinama OK, vjerojatno bi mi i ti krekeri bili dobri.
    Ribu iz konzerve se bojim jesti, zar nije rečeno da to trudnice ne bi baš trebale?
    Namaz od slanutka sama radiš ili?

Meni je nutricionist rekao da sardine smijem sigurno, zapravo izbjegavas ribe s visokim udjelom zive, poput tune.
    Namaz radim sama, a krekeri su ti Schär gluten free table crackers, imas ih svugdje, od dm-a do konzuma. Ja ih kupujem samo tamo gdje mogu dobiti dodatne bodove 🤣🤣 jer su 32 kn.

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Studeni 2020. 19:23

Lucyinthesky

NadimakMTB

Nego, da se odmaknem od ovih provokatorica.
    Žene, što vi doručkujete? Trebaju mi ideje koje ne uključuju kruh, i nisu na bazi nečeg slatkog.

Ja baš nisam ljubitelj slatkog i uglavnom jedem po nekoj keto shemi,tako da mi se većina toga uz povrće vrti oko mesa i tak toga :)
    Jaja i špek moždaSram me i reći da nareske tamanim same,bez kruha…

Ja volim voće, ali više mi ne paše ujutro. A ovo za nareske ne vidim u čemu je problem, ja si u pureću stavim feticu skyrelle, i onda zamotam kao frulicu i grickam. Nekad dodam neko fino suhomesnato, nekad nešto drugo. Ali to mi je snack. 

💔💔💔

Olivera
    04. Studeni 2020. 19:25

Piky poslušaj molim te cure, zovi Podobnika i nama stavi IBAN da ti pomognemo da riješiš kiretažu kako zaslužuješ a ne na mesarevom stolu. 
    Nego MTB, što kažeš na to da me sutra staviš na donju listu😍, vidjeli smo srce junačko❤️, točno 7 tt mi je danas. Tek sam u 17 imale utz zato nisam prije javila i uz to danas su počele prave mučnine🤢

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

Simba 1989
    04. Studeni 2020. 19:26

Uglavnom da napišem tu sve.. Znači i dalje nisam baš svjesna vjerojatno još postoji strah, to nemoze shvatiti netko tko je prošao jedan postupak. Svi su iste veličine i kaže doktor da je zadovoljan 
    Znači nemam ništa posebno od simptoma osim što 80%hrane zaista više nemogu niti vidjeti, ali daj bože da mi to bude najveći problem. Idući uzv imamo krajem mjeseca i stvarno se nadam da će biti i dalje svi tri dobro i zdravi. Mi nemamo mogućnost raditi tipa nifty, panorama i to jer nitko neradi za trojke. 

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    04. Studeni 2020. 19:26

Cure drage ujutro idem se testirat na covid jer oni ni sami neunsju bitna pravila navodno da ne brinem da ce bit negativan jer je tek misec dana proslo a imunitet je tri miseca 
    Doktorica mi se javila nema tableta nazalozst 🤷 pitala sam je sta je bolje to ili gel rekla je da jedno i drugo ima prednost i mane ...
    U petak sam u anesteziologa ujutro ce one zvati jesu mi odobrili 
    Samo me strah kako ce to sve proc... 
    Dali mogu privatno tablete nabavit
    Mislim vjerujem joj i da ce najbolje za mene napraviti dok sam ja jutros pisala zamolbu nadrogirana normabelom i u tupilu ona do mene i govori sta cu pisat i place a ja je gledam kao ono sta placee

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• LucyLou
    04. Studeni 2020. 19:28

NadimakMTB

LucyLou

AuroraB

LucyLou,ako dođe do toga, ja ti samo javim svoj termin, a ti se pojaviš umjesto mene😁

Moze, ma samo da upadnem, ako treba, rodit cu ja i tebi i sebi😂😘😘😘

Ove koje su trudne sa dvojčekima, trojčekima ili planiraju četvorke, da su prave, sestrinski bi podijelile ovdje
    Često zafrkavam prijateljicu koja ima troje djece da ću joj maznuti jedno, ionako ih ima previše

Pa bas sam htjela napisati nasoj Simbi ako joj bude previse, ima nas tu koje cemo preuzeti 😂😂 salu na stranu, drago mi je da su sve tri mrvice dobro i neka samo tako i ostane 😘😘😘

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

04. Studeni 2020. 19:28

NadimakMTB

Nego, da se odmaknem od ovih provokatorica.
    Žene, što vi doručkujete? Trebaju mi ideje koje ne uključuju kruh, i nisu na bazi nečeg slatkog.

zrnati sir sa žlicom meda i mljevenim lanom. Ali na bazi slatkog je, meni ujutro mora bit slatko za doručak. Ako nije to onda je bademovo mlijeko sa plazma keksima

• LucyLou
    04. Studeni 2020. 19:29

Lucyinthesky

AuroraB

LucyLou,ako dođe do toga, ja ti samo javim svoj termin, a ti se pojaviš umjesto mene😁

I ja,pa dođeš dvaput

Moze, rodim ajde i tebi, vidis da me krenulo 😂😂😘😘

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Studeni 2020. 19:29

Ana26, meni je moja doktorica prorokovala da će mi menstruacija kasniti za postupak, iako je inače kao švicarski sat. To je navodno jako često tako, jer smo u stresu radi postupka, iako mislimo da nismo i da smo hladni ko špriceri.

WNGG, hvala!!  
    Inače, zanimljivo, meni je u planu javiti se nutricionistu sutra, nakon što beta bude fantastična i dogovorim prvi UZV. Ne znam doduše kad će mi dati termin, zato skupljam info sad.

Olivera, ajd dobro, ako baš navaljuješ. 
    Jedna manje!! 
    Wooohooo za srce. Predivno. Kad je idući pregled? 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.