Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    08. Veljača 2021. 13:23

Dada🐼

Evo vam moja ona dva testića od danas.
    Pišala namjerno dva različita. Eto ja više neznam šta da mislim… Istina je da pišam svaka 3 sata i da nemogu uhvatiti adekvatnu mokraću ali za boga miloga meni crte uopće nisu uujednačene da polako svijetli pa tamni nego iz dana u dan drugačije.
    Nisam još naljepila na kartončić k ostalima 🙄
    (zumirala sam ih pa je kvaliteta malo loša)
    (ubit će me ova štoperica u pojam pojma, na onaj donji živac mi skače) 🧐😤😤😤😤 jer sam 100% sigurna da je još prisutna. A zbog toga jer Lucija nije imala na 5dnt ovakvu crtu ni sa svojim dojkama. Tako da nema mi smisla i mislim da je ovo sve štoperica. Pitanje je samo dokle će ostati u meni. Malo pijem istima je ali piškim svaka 2 sata jer mi bubrezi i mjehur rade 100 na sat. Neznam šta da mislim više eto. Iskreno sam se nadala da danas neće biti ovako nešto zbunjujuće 😪😪😪 jer samo mi otežava. A trbuh me boli i cijela leđa kao da je menga tu.

Ne znam, ja ne vjerujem da je to od stoperice, sorry.. Kao sta sam rekla, meni je test 5 dnt bio pozitivan(ne neka sjena nego svijetlija crtica ,vidljiva) a na 6 dan onakav kakav sam slala, dakle crtica je potamnila sta znaci da je od 5og dana krenula trudnoca. Ne znam dal je kod svakog isto, ali tako je bilo u mom slucaju. 🤷🏻‍♀️ bas idem sad trazit test na 5 dan 🤔

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

BAJOMA
    08. Veljača 2021. 13:24

Leia jos uvijek ti se dupla unutar granica .
    Nadam se smo da nije vanmatericna t. 

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    08. Veljača 2021. 13:25

Ruska1986

Dada🐼

Pišala namjerno dva različita. Eto ja više neznam šta da mislim… Istina je da pišam svaka 3 sata i da nemogu uhvatiti adekvatnu mokraću ali za boga miloga meni crte uopće nisu uujednačene da polako svijetli pa tamni nego iz dana u dan drugačije.
    (ubit će me ova štoperica u pojam pojma, na onaj donji živac mi skače) 🧐😤😤😤😤 jer sam 100% sigurna da je još prisutna. A zbog toga jer Lucija nije imala na 5dnt ovakvu crtu ni sa svojim dojkama. Tako da nema mi smisla i mislim da je ovo sve štoperica. Pitanje je samo dokle će ostati u meni. Malo pijem istima je ali piškim svaka 2 sata jer mi bubrezi i mjehur rade 100 na sat. Neznam šta da mislim više eto. Iskreno sam se nadala da danas neće biti ovako nešto zbunjujuće 😪😪😪 jer samo mi otežava. A trbuh me boli i cijela leđa kao da je menga tu.

Ne znam, ja ne vjerujem da je to od stoperice, sorry.. Kao sta sam rekla, meni je test 5 dnt bio pozitivan(ne neka sjena nego svijetlija crtica ,vidljiva) a na 6 dan onakav kakav sam slala, dakle crtica je potamnila sta znaci da je od 5og dana krenula trudnoca. Ne znam dal je kod svakog isto, ali tako je bilo u mom slucaju. 🤷🏻‍♀️ bas idem sad trazit test na 5 dan 🤔

Bila bi i meni jasnija situacija da nisam promila štopericu 🙄🙄🙄 ti ju nisi imala jeli tako?
    Da tu nije bilo štoperice ja bi sad slavila 😂😂
    Ovako sam zbunjena jer neznam dali može biti uopće ovako od štoperice nakon 12 dana. Kad nađeš zakači 😁😁❤️

endometrioza

Ruska1986
    08. Veljača 2021. 13:36

Dada🐼

Ruska1986

Dada🐼

Bila bi i meni jasnija situacija da nisam promila štopericu 🙄🙄🙄 ti ju nisi imala jeli tako?
    Ovako sam zbunjena jer neznam dali može biti uopće ovako od štoperice nakon 12 dana. Kad nađeš zakači 😁😁❤️

Ja sam stopericu primila dan prije aspiracije, ako se ne varam... Znaci, pozitivan test je bio 11 dana od nje.. 🤷🏻‍♀️ ako sam dobro izracunala, a mislim da jesam. Znaci, aspiracija mi je bila 26.07., transfer 31.07., a test pozitivan 5 dnt, znaci 05.08. Dotad je od stoperice proslo 11 dana tocno.

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Libo1415
    08. Veljača 2021. 13:41

Leia ja ti od sveg srca želim da bude sve dobro na kraju. Sve smo uz tebe! 🍀🙏😘
    MTB znam da sad nebi trebalo biti menge zbog terapije i svega,ali prošli put je došla točno na dan kad je morala...ali budući da sad imam sve super simptome kojih prošli put nisam imala 😉🙏🍀 neće je biti i onda ću piskiti u četvrtak 👼🙏

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

VM
    08. Veljača 2021. 13:58

Ruska1986

Sanjich 👶🤱

Ljudi ja mislim da cu se probat suzdrzat sutra napravit test jer nemoze nesto puno bit sjenica tamnija u jedan dan razlike.. U srijedu bi napravila pa ako potamni mozda u petak osla betu vadit (imam jednu uputnicu ekstra), a onda u ponedjeljak po betu za kbc 🙃 tako da ako danas sutra ne budem na forumu to je isključivo jer se zelin sta vise opustit i probat da mi lakse prodaju ova dva dana.. Drzim fige svima.. Cudno mi je da smo samo ja i dada radile testice.. Sta si svi u nekoj dobroj kontroli xD ja bome to nemogu tako lako 😄😄 drzin fige svima 🍀🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞 jedva cekam da nam bete rasture i testne linije budu tamnije od kontrolne ✅✅✅✅✅✅📈

Naravno, ti napravi kako ti mislis da je najbolje za tebe! A mi cemo zeljno iscekivat 🤗🤗🤗

Sanjich ja ne mogu raditi test je će biti pozitivan, kako mi je i bio prošli postupak, zbog boostera, piknula sam se 05.02. znači pozitivan da pozitivniji ne može biti  lakše mi je na dan bete napraviti šok (pozitivan ili negativan) nego sad šok, pa šok opet, pa neko nadanje iščekivanje pa opet šok....

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    08. Veljača 2021. 14:01

Ruska1986

Dada🐼

Ruska1986

Dada🐼

Ja sam stopericu primila dan prije aspiracije, ako se ne varam… Znaci, pozitivan test je bio 11 dana od nje.. 🤷🏻‍♀️ ako sam dobro izracunala, a mislim da jesam. Znaci, aspiracija mi je bila 26.07., transfer 31.07., a test pozitivan 5 dnt, znaci 05.08. Dotad je od stoperice proslo 11 dana tocno.

I kako si znala da nije od štoperice nego da je od trudnoće? 😂😂😂 Otkrij mi tajnu 😂
    Koju si jačinu imala? Jer po tome je meni 1 dan više od štoperice nego tebi. Ja ju primila 27.1 🙄 

endometrioza

Tuma
    08. Veljača 2021. 14:05

J_b tebi je sad 3dnt dvodnevni? Ako je tako, sad je tek postala blastica, tako da je to sve još jako rano. Ja sam vratila dvodnevni i test radila 9dnt i tad se vidjela crtica. To je kao da sam radila test 6 dnt blastice. Zato pricekaj s testom do ponedjeljka barem. A i za simptome je još prerano. 
    Libo sve su to oke simptomi. 😊Mislim mene su cice boljele al još od stoperice i još uvijek me bole, samo su oko 11.,12.tj počele manje boljet. I leđa su me boljela, proljev sam isto dobila, trbuh, probadanja u jajnicima, maternici, pulsirajuća bol, menstrualna bol... Sve.... 
    MaloTele čestitam!!! 🥰🥰 Ma neka je 1, bitno je da imaš srceko i da je sve oke 💓
    Dada mislim da je to kombinacija stoperice i trudnoće 🤞🙏
    Ruska1986 znači ove iz lidla tajice mogu uzet svoj realni broj? Jer sam uzela strample iz lidla za trudnice i jako su mali brojevi, jedva stanjem u veći broj. 😅
    Leia istina, ne djeluje dobro ovo, ali nemoj odustajali prije vremena, možda ispadne sve oke. Držim fige! 🙏🤞
    Sanjich pametno, uzmi si dan, dva, odmori, ne stresiraj se i javi nam se s jačom crticom kad po tamni.😊
    Kod mene sve oke na pregledu, cerviks održan, zatvoren, ono krvarenje je očito posljedica mehaničke ozljede i rekla je da nema razloga ikakvoj brizi. 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Leia3.0
    08. Veljača 2021. 14:05

Hvala nam cure na podršci. 
    Ruska - nije se poduplala, rast je nekih 60%, u četvrtak je bila 305, danas 800. 4 dana su prošla...
    Bajo - problem je u tome što je rast između 1. i 2. mjerenja i 2. i 3. mjerenja bio 80%, a sad je rast usporio na 60%. Osim što se ne dupla pravilno, usporila je rast. 
    I ja se nadam da nije izvanmatericna. 
    Sve su opcije otvorene, a nažalost, one loše su sada izglednije. Samo želim da mi vrijeme prođe da znam na čemu sam. 

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

MISS
    08. Veljača 2021. 14:08

Leia jako mi je zao,nadam se da nije vanmaternicna, drzim fige da se dogodi cudo..a ti se drzi 🙏😘😊

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.