Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    08. Veljača 2021. 14:39

Hahaha MTB a beta 3dnt? 😁😁😁
    Znači po tome sutra moram imati crtu. Imaš li svoj testić od 9dnt? Ako imaš šikni mi tu da vidim.
    Belaaa sretno 😊 😊 🙏❤️
    (nikakve ja promjene ne vidim od kad sam imala transfer) 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 meni sve crte iste nijanse. 

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Veljača 2021. 14:40

Leia2.0

MTB - u srijedu je pregled. Ne prekida se terapija još, i fragmini i utrići i dalje idu.

Nađi način da se "zabaviš", da ti vrijeme prođe. Na žalost, ovo su situacije kad samo to možeš. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Veljača 2021. 14:42

Dada🐼

Hahaha MTB a beta 3dnt? 😁😁😁
    Znači po tome sutra moram imati crtu. Imaš li svoj testić od 9dnt? Ako imaš šikni mi tu da vidim.
    Belaaa sretno 😊 😊 🙏❤️
    (nikakve ja promjene ne vidim od kad sam imala transfer) 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 meni sve crte iste nijanse.

To je bila kontrolna beta, da znam koja mi je početna točka.  Sve poslije veće od te bete sam znala da mora biti trudnoća.
    Čisto da izbjegnem ovo ludilo u kojem si ti sad 

💔💔💔

• Dia85
    08. Veljača 2021. 15:07

Leia2.0

Kod mene ništa dobro. Beta je 810. Prenaivno bi bilo vjerovati da to može dobro završiti. Predosjećala sam to, čim se hiper smanjio tako drastično i naglo. Na uzv se očekivano ništa ne vidi. U srijedu kontrola da vidimo kako će ovo završiti. Tužni smo jako. Nadam se samo da će završiti što bezbolnije, premda već i spoznaja kamo ovo ide boli neopisivo. Doktor je danas isto skeptičan, nije još sve izgubljeno, ali evo, znamo svi kamo to ide.

Draga Leia, i dalje se nadam da će ispasti dobro i da je naivna nada ipak s pravom, držite se, bit će sretan ishod kad tad sigurno, samo treba puno snage za sve to❤

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

RajaRingeMaja
    08. Veljača 2021. 15:15

Libo

Bok cure.
    Evo ovako…od subote me leđa bole i to baš čudno,nikad me nisu tako, pritisak dolje je stalno…o odlascima na wc da ne pričam 😲 i sad još proljev…kad sam bila u stimulaciji nisam na wc mogla. O snovima bolje da ne pričam…uglavnom ne znam jel to jer se bebica lijepo smjestila pa si radi mjesta ili od tableta pa umisljam…nadam se da je ovo prvo.🙏 nisam kupila trakice jer se bojim da će biti negativne…suzdrzavam se nekako…🙄 sretno svima ovaj tjedan! 😘

Haj Libo, 
    mi smo u dan iste, 4.2.PUPO i 18.2. Beta ❤️
    Moji simptomi su isto cudnjikavi, malo me bole ledja, pa donji dio trbuha, pa sam napuhana, jučer sam se bola tupim decapreptylom, već sam mislila da umišljam, jedva sam se bocnula. Proljev isto jedan dan, da sam mislila da sam Koronu dobila. Jako mi je teško razlučiti šta se događa i šta si možda umišljam. 
    Jel i ti imaš stopericu još jednom 11.dpt?
    Mislim da mi nema smisla piskiti dok sve to ne izadje iz organizma, tako brijem 🤭

💃41, 🤺 40
    1/2021 IVF(Lucinger) simulacija-Gonal, 7 stanica, 5 oplodjenih, 2 dobra, 1 granican, 2 loša.
    4.2.2021. ET, vraćena 3 embrija
    18.2. Beta (17.2. Beta 2,29) 😢
    VV 3mj. novi postupak, polustimulirani s Klomifenom, pa se nadam makar jednoj stanici ❤️

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    08. Veljača 2021. 15:29

MajaRingeRaja

Libo

Bok cure.
    Evo ovako…od subote me leđa bole i to baš čudno,nikad me nisu tako, pritisak dolje je stalno…o odlascima na wc da ne pričam 😲 i sad još proljev…kad sam bila u stimulaciji nisam na wc mogla. O snovima bolje da ne pričam…uglavnom ne znam jel to jer se bebica lijepo smjestila pa si radi mjesta ili od tableta pa umisljam…nadam se da je ovo prvo.🙏 nisam kupila trakice jer se bojim da će biti negativne…suzdrzavam se nekako…🙄 sretno svima ovaj tjedan! 😘

Haj Libo,
    Moji simptomi su isto cudnjikavi, malo me bole ledja, pa donji dio trbuha, pa sam napuhana, jučer sam se bola tupim decapreptylom, već sam mislila da umišljam, jedva sam se bocnula. Proljev isto jedan dan, da sam mislila da sam Koronu dobila. Jako mi je teško razlučiti šta se događa i šta si možda umišljam.
    Mislim da mi nema smisla piskiti dok sve to ne izadje iz organizma, tako brijem 🤭

Nema smisla osim ako pratip kao ja. Jer si stalno pod boosterima i nebi ti pokazao realno... Ni meni nakon 12 dana ne pokazuje 😂😂😂

endometrioza

Libo1415
    08. Veljača 2021. 15:43

MajaRingeRaja

Libo

Bok cure.

Haj Libo,

Hej MajaRingeRaja ❤ ja sam ti stopericu dobila samo prije ovulacije. Sad sam na estrofemu,utrogestanu...Neznam jesam od svih tih tableta takva(mislim 12 dnevno trpam u sebe 🙈) ili je stvarno bebica odlučila se lijepo smjestiti. U subotu mi je baš koma bilo od tih bolova u leđima.vec su mi rekli nek zovem doktora da pitam,al nisam...stalno osjećam neko pikanje dole a nikad stvarno nisam tako imala. Ni pod stimulacijom. 🤷‍♀️ još dva dana ću pustiti a onda u četvrtak planiram test da vidim jel ima kakva sjena sjenine sjene 🙈 🙏 držim ti fige!! 😘
    I Dada tvoji testici imaju super crtice tako da ja vjerujem da si uspjela! To što ti ne želiš vidjeti 🤪😉🍀

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    08. Veljača 2021. 15:49

Libo

MajaRingeRaja

Libo

Bok cure.

Haj Libo,
    Hej MajaRingeRaja ❤ ja sam ti stopericu dobila samo prije ovulacije. Sad sam na estrofemu,utrogestanu…Neznam jesam od svih tih tableta takva(mislim 12 dnevno trpam u sebe 🙈) ili je stvarno bebica odlučila se lijepo smjestiti. U subotu mi je baš koma bilo od tih bolova u leđima.vec su mi rekli nek zovem doktora da pitam,al nisam…stalno osjećam neko pikanje dole a nikad stvarno nisam tako imala. Ni pod stimulacijom. 🤷‍♀️ još dva dana ću pustiti a onda u četvrtak planiram test da vidim jel ima kakva sjena sjenine sjene 🙈 🙏 držim ti fige!! 😘
    I Dada tvoji testici imaju super crtice tako da ja vjerujem da si uspjela! To što ti ne želiš vidjeti 🤪😉🍀

Vidim ja crtu, u tome i jest problem što se tako vidi a dnt nebi trebala ipak biti tako tamna, a sa druge strane mislim da nebi ni štoperica trebala biti tako tamna 🤣 
    A koju si ti štopericu primila? I koji ti je dan od nje? 

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    08. Veljača 2021. 15:50

Dada🐼

Libo

MajaRingeRaja

Libo

Bok cure.

Haj Libo,
    Hej MajaRingeRaja ❤ ja sam ti stopericu dobila samo prije ovulacije. Sad sam na estrofemu,utrogestanu…Neznam jesam od svih tih tableta takva(mislim 12 dnevno trpam u sebe 🙈) ili je stvarno bebica odlučila se lijepo smjestiti. U subotu mi je baš koma bilo od tih bolova u leđima.vec su mi rekli nek zovem doktora da pitam,al nisam…stalno osjećam neko pikanje dole a nikad stvarno nisam tako imala. Ni pod stimulacijom. 🤷‍♀️ još dva dana ću pustiti a onda u četvrtak planiram test da vidim jel ima kakva sjena sjenine sjene 🙈 🙏 držim ti fige!! 😘

Vidim ja crtu, u tome i jest problem što se tako vidi a dnt nebi trebala ipak biti tako tamna, a sa druge strane mislim da nebi ni štoperica trebala biti tako tamna 🤣
    A koju si ti štopericu primila? I koji ti je dan od nje?

5dnt *** nebi trebala biti tako tamna.
    Pobjegao mi je broj 😂

endometrioza

Libo1415
    08. Veljača 2021. 16:01

Dada ja sam 28.1. Ovitrelle piknula. Muči me ta bol. Sad sam se digla i opet me sa desne strane piknulo, ali ko u trbuhu..neznam više 🙄 što se tiče tvoje stoperice ja mislim da ti je to otislo i da je ovo stvarno prava crta od bebice 🙏

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.