Dakle, novi topic. Otvaramo ga u nedjelju!!!
Za sad sam dodala na popis Overleap, Puregon, Pergoveris i Decaceptyl, Ako imate još neku ideju, dodajte.
Po preporukama cura ovdje, namjeravam napisati i post o transferima. Također, razmišljam da dodam post o "što ako se dogodila ona najgora vijest" - nepravilna beta, biokemijska, missed ab ili višestruki neuspjeli transferi.
Ono što mi treba pomoć jest o stvarima koje ja ne znam (ili mi se ne da istraživati):
[ul]
[li]koje vrste FETa postoje (prirodni i stimulirani) i koje su im specifičnosti (ja ću dodati onaj dio o seksu )[/li]
[li]što ako je problem u muškarcu? pretrage, suplementi, opcije?[/li]
[li]mislite li da bi bilo dobro da popišemo sve bolnice/klinike po Hrv koje ovo rade? Znam da nas ima od svuda, možemo dodati i za druge države/gradove, ali mi treba da to neko zapiše...[/li]
[/ul]
Još neke ideje?
💔💔💔
Hvala curke svima, presretna sam i s tim jednim 💖 😊😊😊 to jedno je meni kao da su 2, tolko cu ga voljeti 🥰🥰 MTB 22.2.uzv, danas tocno 6tjedana 🤗
Leia drago mi je da ces nastaviti terapiju, u redu je malo se nadati, iako vidim da si spremna i na onaj losijimishod,nije lako ali ne odustaj prije vremena,nece lose vijesti pobjec, mi drzimo fige da bude sve dobro na kraju 🤞🤞🤞
Dada tamni crtica i tocka. Nema dalje. 🤞🙏
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Mtb, vi iskusnije velite da je bolji fet nego et, mozda eventualno to malo razradit..
Opisat što je aspiracija i napisat koliko otprilike traje oporavak (znam da je individualno).
Mozda dodati dio u kojem preriodu treba piti ciklu i jesti ananas..
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Dakle,novi topic. Otvaramo ga u nedjelju!!!
Za sad sam dodala na popis Overleap, Puregon, Pergoveris i Decaceptyl, Ako imate još neku ideju, dodajte.
Po preporukama cura ovdje, namjeravam napisati i post o transferima. Također, razmišljam da dodam post o "što ako se dogodila ona najgora vijest" - nepravilna beta, biokemijska, missed ab ili višestruki neuspjeli transferi.
Ono što mi treba pomoć jest o stvarima koje ja ne znam (ili mi se ne da istraživati):
[ul]
[li]koje vrste FETa postoje (prirodni i stimulirani) i koje su im specifičnosti (ja ću dodati onaj dio o seksu)[/li]
[li]mislite li da bi bilo dobro da popišemo sve bolnice/klinike po Hrv koje ovo rade? Znam da nas ima od svuda, možemo dodati i za druge države/gradove, ali mi treba da to neko zapiše…[/li]
[/ul]
Još neke ideje?
Ja se slažem da kopiraš sve što je do sada i dodaš čega si se u međuvremenu sjetila 😊
Eventualno, pošto ja za vikend završavam svoj doktorat o štoperici, mogu staviti sliku svoju, od ove tete što sam našla na njemačkom forumu i sastaviti ti kratko štivo u vezi praćenja. Mislim da je to ok vodilja za bolesne umove navučenih na to piškanje 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Stavi definiciju nekih kartica, dpo, dpt, dpš🤣, PUPO.
Akonse šta sjetim, pišnem... Tj pisnem ti 🤣🤣🤣
endometrioza
[ul]
[li]koje vrste FETa postoje (prirodni i stimulirani) i koje su im specifičnosti (ja ću dodati onaj dio o seksu)[/li]
[li]mislite li da bi bilo dobro da popišemo sve bolnice/klinike po Hrv koje ovo rade? Znam da nas ima od svuda, možemo dodati i za druge države/gradove, ali mi treba da to neko zapiše…[/li]
[/ul]
Još neke ideje?
I mozda nadodat te pretrage koje si ti sad radila, u slucaju spontanog. Ti imas bas dosta toga napravljenog i vjerovatno znas. Mogu cure napisati za bolnicu u koju su isle proceduru mozda..Tipa u Vinogradskoj je ovako, Petrova ovako, IVF ovako.. i to mozda netko tko je najfriskije isao
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Hvala curke svima, presretna sam i s tim jednim 💖 😊😊😊 to jedno je meni kao da su 2, tolko cu ga voljeti 🥰🥰 MTB 22.2.uzv, danas tocno 6tjedana 🤗
Leia drago mi je da ces nastaviti terapiju, u redu je malo se nadati, iako vidim da si spremna i na onaj losijimishod,nije lako ali ne odustaj prije vremena,nece lose vijesti pobjec, mi drzimo fige da bude sve dobro na kraju 🤞🤞🤞
Dada tamni crtica i tocka. Nema dalje. 🤞🙏
🙏🙏🙏❤️
endometrioza
[ul]
[/ul]
Još neke ideje?
I mozda nadodat te pretrage koje si ti sad radila, u slucaju spontanog. Ti imas bas dosta toga napravljenog i vjerovatno znas. Mogu cure napisati za bolnicu u koju su isle proceduru mozda..Tipa u Vinogradskoj je ovako, Petrova ovako, IVF ovako.. i to mozda netko tko je najfriskije isao
Napisat ću popis pretraga, bez brige.
A ti slobodno započni niz sa svojim iskustvom u IVF
💔💔💔
Evo cure ovako prošlo je ok cini mu se po sluzi da je bila ovulacija ali nije vidio zuto tijelo, na jajniku livom ko neka sijena ali da misli da je od punkcije nista zabrinjavajuce uradio mi papa test i dao tu uputnicu za kariogram 23.02 joj i malo smo pricali rasplakala sam se i svega se sijetila i taki strah sta ako kariogrami ne budu ok nekom itd i sta nam je onda cinit sve objasnio ici na umjetnu i obavezno zametak prije vracanja napravit testiranje dali ce postojat kromosonska greska misli da to u Splitu nema dali u Zagrebu ima nije siguran! Tesko mi je sve baš sve taki strah od svega više bila sam sad u crkvi i isplakala dušu .....😭
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
[ul]
[/ul]
Još neke ideje?
Da. Tipa da Vinogradska im amaximalnu granicu za za nalaze 6.mj. Da se cure znaju pripremit, da ne poljube vrata, pa sve ispočetka.. I koje bi vrijednosti npr. Vitamina d bilo najbolje, koliko tsh, s obzirom da nas dosta ima problema sa štitnjačom
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Leia moja beta se pravilno duplala do 21dpt, tada je iznosila 1144, terapija mi je bila ukinuta odmah 10dpt, ali je kasnije opet uvedena (drugi doktor i forumašice 🤭) na što se moj doktor razljutio kad sam došla na UZV (jer on je odmah sve znao prwma prvoj beti, samo što je mislio da će biti biokemijska, pa ga je zajebalo). Uglavnom, 24dpt mi je utvrđena izvanmaternična, istu večer su mi vadili u bolnici betu i iznosila je 2062. Znači jasno se vidjela GV i plod (točkica) u jajovodu. Ja se nadam da će se tebi dogoditi čudo jer su čuda moguća, samo što su malo rijeđa😌🍀, a ako se ne dogodi čudo da bude biokemijska i da se sve riješi samo od sebe, znam kako ti je💔💜😘
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji