Bok cure.
Evo ovako…od subote me leđa bole i to baš čudno,nikad me nisu tako, pritisak dolje je stalno…o odlascima na wc da ne pričam 😲 i sad još proljev…kad sam bila u stimulaciji nisam na wc mogla. O snovima bolje da ne pričam…uglavnom ne znam jel to jer se bebica lijepo smjestila pa si radi mjesta ili od tableta pa umisljam…nadam se da je ovo prvo.🙏 nisam kupila trakice jer se bojim da će biti negativne…suzdrzavam se nekako…🙄 sretno svima ovaj tjedan! 😘
Ista jaaaa.. ❤️
I meni se stalno piski.. I leđa me bole..
Nadam se da se bebači smještaju..da nije od glupog utrogestana.. 🙈🤗
MTB, jedva sam pronasla za leđa..
Vise se spominju sise, mučnine..
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Bok cure.
Evo ovako…od subote me leđa bole i to baš čudno,nikad me nisu tako, pritisak dolje je stalno…o odlascima na wc da ne pričam 😲 i sad još proljev…kad sam bila u stimulaciji nisam na wc mogla. O snovima bolje da ne pričam…uglavnom ne znam jel to jer se bebica lijepo smjestila pa si radi mjesta ili od tableta pa umisljam…nadam se da je ovo prvo.🙏 nisam kupila trakice jer se bojim da će biti negativne…suzdrzavam se nekako…🙄 sretno svima ovaj tjedan! 😘
Ista jaaaa.. ❤️
Ma sise i mučnine imaju one luzerice koje skuže da su trudne u 8tt.
Mi koje smo trudne od 0tt prvo skužimo leđa i eventualno proljev.
Plus opsesivno provjeravamo gaćice, wc papir i cerviks.
💔💔💔
Ljudi ja mislim da cu se probat suzdrzat sutra napravit test jer nemoze nesto puno bit sjenica tamnija u jedan dan razlike.. U srijedu bi napravila pa ako potamni mozda u petak osla betu vadit (imam jednu uputnicu ekstra), a onda u ponedjeljak po betu za kbc 🙃 tako da ako danas sutra ne budem na forumu to je isključivo jer se zelin sta vise opustit i probat da mi lakse prodaju ova dva dana.. Drzim fige svima.. Cudno mi je da smo samo ja i dada radile testice.. Sta si svi u nekoj dobroj kontroli xD ja bome to nemogu tako lako 😄😄 drzin fige svima 🍀🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞 jedva cekam da nam bete rasture i testne linije budu tamnije od kontrolne ✅✅✅✅✅✅📈
Evo samo da se javim, nema blizanceka kod mene 😭 ali zato ima ljubavi prema ovoj jednoj kao da su 2 🥰 srceko kuca i sve je okej za sad,kontrola za 2tjedna 🙏💕
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Evo samo da se javim, nema blizanceka kod mene 😭 ali zato ima ljubavi prema ovoj jednoj kao da su 2 🥰 srceko kuca i sve je okej za sad,kontrola za 2tjedna 🙏💕
🥳🥳🥳🥳🥳🤗🤗🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Malo Tele bitno da je sve u redu. Cestitam i sluzbeno dobrodosla u klub trudnica!
Sanjich dobar plan, podrzavam. Opusti se danas i sutra i budi sretna zbog crtice, svi ju vidimo! U srijedu slikaj odmah kako je potamnila ❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Cure sretno svima danas 😘😘
Ruska bušo i curka samo rastu 🥰🥰🥰
Miss lidl tajce su odlične, imam ih i ja 😁😊😊 isto šaljem muža 11.u nabavku
Sanjich sjenica se vidi, neka tamni 🤞😍
J_B i ja sam imala bolove u leđima i dosta dugo u razmacima 😊😊😁
MaloTele čestitam na bebici 🥰🥰🥰
Dada ti snovi su normalni, ja sam dugo dugo sanjala mengu i da se budim u krvi. A sad isto sanjam gluposti. Evo noćas sam sanjala da trebam ic na kontrolu, a neka katastrofa u zemlji, ne sjećam se u vezi čega. Ali ipak oni pregledavaju jer sam naručena, dođem tamo, oni pregledavaju na ulici i ja čekam red 12 sati sva se jadna pokocila jer su se i babice prije mene utrpale da im malo usput pogleda jajnike 😂😂🙈🙈 (inače moj MPO doktor) joj 🙈🙈
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
❤️👶🎉
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Bok cure.
Ista jaaaa.. ❤️
Ma sise i mučnine imaju one luzerice koje skuže da su trudne u 8tt.
Mi koje smo trudne od 0tt prvo skužimo leđa i eventualno proljev.
Plus opsesivno provjeravamo gaćice, wc papir i cerviks.
MTB u srijedu bi mi inače trebala po redovnom doći menga,ali budući da je ovaj put neće biti,u četvrtak ću onda pisnuti samo da potvrdim da se beba smjestila 😉🙏🍀❤
J_b kad ti piskis?😉❤
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji