Ljudi ja mislim da cu se probat suzdrzat sutra napravit test jer nemoze nesto puno bit sjenica tamnija u jedan dan razlike.. U srijedu bi napravila pa ako potamni mozda u petak osla betu vadit (imam jednu uputnicu ekstra), a onda u ponedjeljak po betu za kbc 🙃 tako da ako danas sutra ne budem na forumu to je isključivo jer se zelin sta vise opustit i probat da mi lakse prodaju ova dva dana.. Drzim fige svima.. Cudno mi je da smo samo ja i dada radile testice.. Sta si svi u nekoj dobroj kontroli xD ja bome to nemogu tako lako 😄😄 drzin fige svima 🍀🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞 jedva cekam da nam bete rasture i testne linije budu tamnije od kontrolne ✅✅✅✅✅✅📈
Naravno, ti napravi kako ti mislis da je najbolje za tebe! A mi cemo zeljno iscekivat 🤗🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ljudi ja mislim da cu se probat suzdrzat sutra napravit test jer nemoze nesto puno bit sjenica tamnija u jedan dan razlike.. U srijedu bi napravila pa ako potamni mozda u petak osla betu vadit (imam jednu uputnicu ekstra), a onda u ponedjeljak po betu za kbc 🙃 tako da ako danas sutra ne budem na forumu to je isključivo jer se zelin sta vise opustit i probat da mi lakse prodaju ova dva dana.. Drzim fige svima.. Cudno mi je da smo samo ja i dada radile testice.. Sta si svi u nekoj dobroj kontroli xD ja bome to nemogu tako lako 😄😄 drzin fige svima 🍀🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞 jedva cekam da nam bete rasture i testne linije budu tamnije od kontrolne ✅✅✅✅✅✅📈
Ak ti ne staviš neću ni ja 😂😂😂😂😂
A ove lažu, pišaju ali neće podijelit 😂😂😂
endometrioza
Cure moje da se malo i ja javim 😍
Sanjich, Dada svaka čast na hrabrosti da piškite 🙈 ja sam veeelika pii*** i ne smijem još 🤦🏼♀️ Plašim se. Vama od srca želim da testovi tamne, i da rasturite bete za 7 dana.
A sad malo o meni kako MTB kaže ☺️
Što se simptoma tiče ponekad me probode malo desna prepona, kratkotrajni bol u donjem dijelu leđa i konstantni umor . Baš sam njanava , ništa mi se ne da 🤷🏼♀️
U četvrtak imam zakazanu bocu progesterona 💉 to je druga prije bete, prvu sam imala 04.02 .
Držim fige svima 🤞🏼🤞🏼
Ps: ako se usudim da piškim prije bete , stavit ću test obećavam 🙈😍
🙋🏼♀️ 32 🙋🏻♂️ 31
3 godine braka
03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
09/2021 missed ab 💔
Evo vam moja ona dva testića od danas.
Pišala namjerno dva različita. Eto ja više neznam šta da mislim... Istina je da pišam svaka 3 sata i da nemogu uhvatiti adekvatnu mokraću ali za boga miloga meni crte uopće nisu uujednačene da polako svijetli pa tamni nego iz dana u dan drugačije.
Nisam još naljepila na kartončić k ostalima 🙄
(zumirala sam ih pa je kvaliteta malo loša)
(ubit će me ova štoperica u pojam pojma, na onaj donji živac mi skače) 🧐😤😤😤😤 jer sam 100% sigurna da je još prisutna. A zbog toga jer Lucija nije imala na 5dnt ovakvu crtu ni sa svojim dojkama. Tako da nema mi smisla i mislim da je ovo sve štoperica. Pitanje je samo dokle će ostati u meni. Malo pijem istima je ali piškim svaka 2 sata jer mi bubrezi i mjehur rade 100 na sat. Neznam šta da mislim više eto. Iskreno sam se nadala da danas neće biti ovako nešto zbunjujuće 😪😪😪 jer samo mi otežava. A trbuh me boli i cijela leđa kao da je menga tu.
endometrioza
* dvojkama a ne dojkama 😂😂😂
* piškim svaka 3 sata a ne 2
endometrioza
J_B, Libo tu smo davno zaključile da su sise stvarno nikakav simptom.. Mi prerano saznamo to sve. To navode sve trudnice ali eto mene jesu bolile ali u ono vrijeme kad trebam kao dobit mengu i produzile par dana i prestale potpuno. Od tad nisam nijednu bol u cicama osjetila.i baš su me tako bolile kao pred mengu, samo sam dobila vene, ali isto tamo od 8tt. Mučnine nisam imala do 12 tjedna 😂😂😂 ( zato nemojte mislit ko ja da ste ih se riješile jeeej) 😂😂😂 Ja sam svaki dan povraćala od 12 do 16.tjedna plus mirisi i to sve. Do tad samo bol kao pred mengu i leđa trtica onako kao da nekad trebam ic kakit 🤣🤣🤣
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Dada mozda ti i je ostalo malo stoperice, ali sigurno ne za ovakvu crtu, pretamna je za toliko dana od stoperice. Moze jedino biti kombinacija stoperice i trudnoce 🤞😉
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Evo vam moja ona dva testića od danas.
Pišala namjerno dva različita. Eto ja više neznam šta da mislim… Istina je da pišam svaka 3 sata i da nemogu uhvatiti adekvatnu mokraću ali za boga miloga meni crte uopće nisu uujednačene da polako svijetli pa tamni nego iz dana u dan drugačije.
Nisam još naljepila na kartončić k ostalima 🙄
(zumirala sam ih pa je kvaliteta malo loša)
(ubit će me ova štoperica u pojam pojma, na onaj donji živac mi skače) 🧐😤😤😤😤 jer sam 100% sigurna da je još prisutna. A zbog toga jer Lucija nije imala na 5dnt ovakvu crtu ni sa svojim dojkama. Tako da nema mi smisla i mislim da je ovo sve štoperica. Pitanje je samo dokle će ostati u meni. Malo pijem istima je ali piškim svaka 2 sata jer mi bubrezi i mjehur rade 100 na sat. Neznam šta da mislim više eto. Iskreno sam se nadala da danas neće biti ovako nešto zbunjujuće 😪😪😪 jer samo mi otežava. A trbuh me boli i cijela leđa kao da je menga tu.
Dada ovo vise nije štoperica ❤️❤️❤️
Ja sam iščeprkala tvoju sliku od jucer danas je punija i tamnia
Mogli bi i blizanci kod tebe bit 😘😂😂😘😍🥰
https://ibb.co/LvCS8Lr
Malotele weeee,cestitam!!! Neka se sve nastavi uredno i skolski!!! 🙏❤️
J_b, Lido mene su leđa ubijala, bas su me jako jako bolila od 8dnt pa nadalje,onda je malo bol stala,ali i dan danas se pojavi povremeno...
Ruska1986 hvala ti😊 ne treba,ic ce mi mama pa ce pokusat ulovit...ali puno hvala,ko da jesi
Sanjich savrsen plan,samo relax ❤️
Dada meni se isto crta cini odlicna, vidjeti ces jos svaki dan koliko tamni...ali mislim da je to to 🙏
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji