Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌼TiKi🌼
    08. Veljača 2021. 12:55

Leia zao mi je jako... Isplaci se i onda ako mozete odite negdje na izlet malo da dođete k sebi. Vecina ovdje zna kako ti je i imas nasu podrsku... Doci ce i tvoj sretan dan. Mora... Pozitivna stvar je sto sada znas da mozes ostati trudna ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Veljača 2021. 13:02

Sanjich, pametno. Razlika se vidi u dva dana, u jednom danu nije tolika.

MaloTele, woooohooo, riješile smo te se!! 
    Inače, više puta smo pisale, velika beta ne znači blizance. Neke imaju betu kao ti, pa je jedno dijete. Neke imaju betu 150, pa su blizanci. Jako je individualno. Nego, koji si tjedan i dan trudnoće? Kad je točno idući pregled? Nemoj da moram računati 

Libo, držmo fige za srijedu/četvrtak. 
    Inače, znaš da ti sad datum menstruacije ne znači ništa?

SBjelis, i mail, i spam folder, i sve  

Dada, zato kažemo pišati svaka dva dana, a ne svaka dva sata. 
    Ovo ti više nije štoperica. A koja je debljina crte, bogtepitaj uz svo to tvoje pišanje.

Leia2.0, baš mi je žao 

Nina92, a kako me zamišljaš? 

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    08. Veljača 2021. 13:06

Leia vidiš da se oko nas sve čudno i dešava i da bi zapravo bilo nerealno da sve ide onako kako treba ići. Jučer sam jaaaako puno čitala o rastu i padu bete jer me jako zanima štoperica. Naišla sam na sve i svašta. Nekim se ženama duplala čak i svakih 72 sata i sve je ok završilo. Ti ne odustaj dok doktor ne potvrdi a mi ćemo mantrati za čudo 🥰❤️ možda pričam gluposti jer sam totalno smetnila koji ti je dnt ali želim misliti da je kod tebe sve ok 🙏❤️
    MsloTele jedna ali vrijedna ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    Cure drageeeee eto neznam šta mislim, voljela bih i ja da budem pozotivna, ali zato sam se pripremila na sve radi ovoga i znam da ću to on podnijeti kako god bilo. I bit će mi drago da imam istraživanje za vas ostale ❤️🙏

endometrioza

❤️J_0209_b😺
    08. Veljača 2021. 13:06

Libo

MTB

J_b

Libo

Bok cure.
    Evo ovako…od subote me leđa bole i to baš čudno,nikad me nisu tako, pritisak dolje je stalno…o odlascima na wc da ne pričam 😲 i sad još proljev…kad sam bila u stimulaciji nisam na wc mogla. O snovima bolje da ne pričam…uglavnom ne znam jel to jer se bebica lijepo smjestila pa si radi mjesta ili od tableta pa umisljam…nadam se da je ovo prvo.🙏 nisam kupila trakice jer se bojim da će biti negativne…suzdrzavam se nekako…🙄 sretno svima ovaj tjedan! 😘

Ista jaaaa.. ❤️
    I meni se stalno piski.. I leđa me bole..
    Nadam se da se bebači smještaju..da nije od glupog utrogestana.. 🙈🤗

MTB, jedva sam pronasla za leđa..
    Vise se spominju sise, mučnine..

Ma sise i mučnine imaju one luzerice koje skuže da su trudne u 8tt.
    Mi koje smo trudne od 0tt prvo skužimo leđa i eventualno proljev.
    Plus opsesivno provjeravamo gaćice, wc papir i cerviks.
    MTB u srijedu bi mi inače trebala po redovnom doći menga,ali budući da je ovaj put neće biti,u četvrtak ću onda pisnuti samo da potvrdim da se beba smjestila 😉🙏🍀❤
    J_b kad ti piskis?😉❤

Prerano mi je za piškit.. Moram se strpit bar poslije srijede.. 🤭😂

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

Mila-Milica
    08. Veljača 2021. 13:09

MaloTele

Evo samo da se javim, nema blizanceka kod mene 😭 ali zato ima ljubavi prema ovoj jednoj kao da su 2 🥰 srceko kuca i sve je okej za sad,kontrola za 2tjedna 🙏💕

Čestitke od ❤! Nek bude sve po školski. 🙏🙏🙏
    Uživaj u trudnoći, zaslužila si!!!!😊😊😊

👩40 🧔37
    Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
    7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
    9/20 FET, beta =0
    12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
    1/21 FET 2 blastice.
    Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
    11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
    1.3. Missed ab - 10 tt
    10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
    12/21 FET 1 blastica, beta = 0
    12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
    1/22 FET, beta=0,1
    11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni

Sara 🌸
    08. Veljača 2021. 13:09

Ruska, predivna si trudnica. Zajedno odbrojavamo zadnje tjedne s Bajom 😊 
    ---
    Sanjich, 🤞🏻🧡🧡🧡
    ---
    Malotele, baš baš mi je drago. Jako je to srce malo, sad će samo rast. Čestitam ti, nek bude uredna, školska i dosadna trudnoća🧡
    ---
    Leia, žao mi je. Većina žena ovdje sigurno bar jednom suočila sa takvim gubitkom, nije lako, isplači se, odtuguj i onda dalje. 🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Veljača 2021. 13:12

Dada🐼

Leia vidiš da se oko nas sve čudno i dešava i da bi zapravo bilo nerealno da sve ide onako kako treba ići. Jučer sam jaaaako puno čitala o rastu i padu bete jer me jako zanima štoperica. Naišla sam na sve i svašta. Nekim se ženama duplala čak i svakih 72 sata i sve je ok završilo. Ti ne odustaj dok doktor ne potvrdi a mi ćemo mantrati za čudo 🥰❤️ možda pričam gluposti jer sam totalno smetnila koji ti je dnt ali želim misliti da je kod tebe sve ok 🙏❤️
    Cure drageeeee eto neznam šta mislim, voljela bih i ja da budem pozotivna, ali zato sam se pripremila na sve radi ovoga i znam da ću to on podnijeti kako god bilo. I bit će mi drago da imam istraživanje za vas ostale ❤️🙏

Pa da, pravilno duplanje je ono koje se desi u 48 do 72h. To je općepoznato, ali mi u panici često zaboravimo 

💔💔💔

Ruska1986
    08. Veljača 2021. 13:12

Sara🌻

Ruska, predivna si trudnica. Zajedno odbrojavamo zadnje tjedne s Bajom😊

Sanjich, 🤞🏻🧡🧡🧡

Malotele, baš baš mi je drago. Jako je to srce malo, sad će samo rast. Čestitam ti, nek bude uredna, školska i dosadna trudnoća🧡

Leia, žao mi je. Većina žena ovdje sigurno bar jednom suočila sa takvim gubitkom, nije lako, isplači se, odtuguj i onda dalje. 🧡

Nego! Jos malo pa mi nastupamo 🤗🤗🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    08. Veljača 2021. 13:17

Leia2.0

Kod mene ništa dobro. Beta je 810. Prenaivno bi bilo vjerovati da to može dobro završiti. Predosjećala sam to, čim se hiper smanjio tako drastično i naglo. Na uzv se očekivano ništa ne vidi. U srijedu kontrola da vidimo kako će ovo završiti. Tužni smo jako. Nadam se samo da će završiti što bezbolnije, premda već i spoznaja kamo ovo ide boli neopisivo. Doktor je danas isto skeptičan, nije još sve izgubljeno, ali evo, znamo svi kamo to ide.

Al cek, koji ti je ovo dan onda? Oprosti, zaboravila sam... Beta se podupala, sta ne? Ne zeli sad tu davat neku laznu nadu, neg ne znam zast to sad nije ok... Ne zelim te jos vise rastuzivat pa me ignoriraj slobodno, ako ti je too much. Drz se i saljem zagrljaj 💜❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    08. Veljača 2021. 13:21

MTB

Dada🐼

Pa da, pravilno duplanje je ono koje se desi u 48 do 72h. To je općepoznato, ali mi u panici često zaboravimo

Često i ja zaboravim da mi se testić neće promjenit nakon 3 sata, ali ono, šta sad da mokraća ode bezveze u kanalizaciju, a da nije testića vidjela 😂😂😂 bezveze, tko to vidio. 
    Ma daj tak budeš i ti, znam 😂😂 ili to ili beta 😂

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.