Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SeniRemmus
    07. Veljača 2021. 19:00

Marinela87

Cure, tolko ste aktivne da ja jedva to uspijem pratiti. Suosjecam sa svima i uspjesnima i onima koje ce biti uspjesne drugi/treci put!
    Maja555 zao mi je.. drzimo fige za prirodnjak!! I ja sam isla na prirodni i sve je bilo super tempirano i odlicno sam se osjecala jer nisam bila na hormonima, bas je bilo bezbolno, al eto nije uspjelo taj put, sad mozda i znam zasto, rekla mi je dr prosli tjedan da imam mali septum na maternici (prvi put cula)
    Tako da MTB ja ipak necu ovaj mjesec u novi pokusaj kolko god sam se veselila! Nego ce mi 17.2 maknuti taj septum i ona misli da ce mi to povecati sanse.samo ne znam koliko nakon cu moci u postupak, nalazim na netu nesto 4-6 mjeseci ali to. Su neki podaci od preko 10 godina kojima ne zelim vjerovati 😂 pitat cu na licu mjesta iduci tj!

Marinela87 doktorica na Sv.Duhu je i meni nakon 4.pregleda rekla da imam taj mali septumić i da bih ga trebala operirati i pauzirati 6 mjeseci. Začudilo me zašto to tek na 4.pregledu spominje pa sam išla na drugo mišljenje privatno i više doktora je reklo da je moj maternica samo arcuate i da je to sasvim normalno i nema potrebe za operacijom. Odlučila sam se ne operirati zasad i otići privatno u postupak jer nisam htjela čekati tako dugo i operirati maternicu ako ne trebam. Ne znam je li odluka bila dobra ili ne, samo iznosim svoje iskustvo jer sam ja dobila dojam da me dr. malo htjela odgoditi za postupak na jedno pola godine zbog gužve, korone i mojih godina pošto sam mlađa pa je odjednom prije ulaska u postupak iskopala taj septum kao razlog da ne možemo u postupak. Makar možda i pretjerujem, ja sam se i u IVF-u uspjela posvađati sa osobljem tako da je možda sve i stvar mog nepovjerenja i kratkim živcima 

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Veljača 2021. 19:04

SBjelis

MTB 😘
    Uz vas sam definitivno apsolvirala suplemente.
    Pisale ste da vit.D uzimate uz nesto masno. Ja više nemam čvaraka 😁, nisam ljubitelj mlijeka… Uz šta uzimate kapi vit.D? A da kapnem u žlicu maslinovog i bo?

Ja uz omega3 kapsule 
    A sad DVital samo maznem nakon ručka, on već jest u ulju.

💔💔💔

sbjelisi
    07. Veljača 2021. 19:04

Mattan moguce je Sanjich to spominjala, 7dpo 

oharascarlett14@gmail.com

Marinela87
    07. Veljača 2021. 19:17

SeniRemmus

Marinela87

Cure, tolko ste aktivne da ja jedva to uspijem pratiti. Suosjecam sa svima i uspjesnima i onima koje ce biti uspjesne drugi/treci put!
    Maja555 zao mi je.. drzimo fige za prirodnjak!! I ja sam isla na prirodni i sve je bilo super tempirano i odlicno sam se osjecala jer nisam bila na hormonima, bas je bilo bezbolno, al eto nije uspjelo taj put, sad mozda i znam zasto, rekla mi je dr prosli tjedan da imam mali septum na maternici (prvi put cula)
    Tako da MTB ja ipak necu ovaj mjesec u novi pokusaj kolko god sam se veselila! Nego ce mi 17.2 maknuti taj septum i ona misli da ce mi to povecati sanse.samo ne znam koliko nakon cu moci u postupak, nalazim na netu nesto 4-6 mjeseci ali to. Su neki podaci od preko 10 godina kojima ne zelim vjerovati 😂 pitat cu na licu mjesta iduci tj!
    Marinela87 doktorica na Sv.Duhu je i meni nakon 4.pregleda rekla da imam taj mali septumić i da bih ga trebala operirati i pauzirati 6 mjeseci. Začudilo me zašto to tek na 4.pregledu spominje pa sam išla na drugo mišljenje privatno i više doktora je reklo da je moj maternica samo arcuate i da je to sasvim normalno i nema potrebe za operacijom. Odlučila sam se ne operirati zasad i otići privatno u postupak jer nisam htjela čekati tako dugo i operirati maternicu ako ne trebam. Ne znam je li odluka bila dobra ili ne, samo iznosim svoje iskustvo jer sam ja dobila dojam da me dr. malo htjela odgoditi za postupak na jedno pola godine zbog gužve, korone i mojih godina pošto sam mlađa pa je odjednom prije ulaska u postupak iskopala taj septum kao razlog da ne možemo u postupak. Makar možda i pretjerujem, ja sam se i u IVF-u uspjela posvađati sa osobljem tako da je možda sve i stvar mog nepovjerenja i kratkim živcima

Ajme ma daj? Jel to dr. L? Joj, ne znam.. Citala sam sad na netu o arcuate uterus i vidim da je dokazano da ne utjece na uspjeh trudnoce/zatrudnjivanja.. a opet, nisam ja dr pa da znam ocitat ultrazvuk, zato si ti super napravila sta si isla po drugo misljenje. A ne znam.. ja toliko imam povjerenja u tu dr, ne bi mi palo nikad napamet da ide odgadati postupak a da to nije nuzno. A zasto si ti stekla takav dojam, jel nesto iskomentirala u tom smislu? Sori sta te davim!! 

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

🌼TiKi🌼
    07. Veljača 2021. 19:33

Tuma

MTB

Tuma, zašto si ne staviš sticker u potpis? Ili voliš svaki tjedan mijenjati potpis i dizati tt?

Pokušala sam i ne ide, uopće ne kužim kak se to stavlja 🙈

Klikni na moj i otvorit ce ti se stranica. Odaberes pregnancy zatim days and weeks pa  full size ticker. Otvorit ce ti se tickeri i odaberes koji zelis i gore skroz na stranici odaberes slider, odaberes bebaca, rodižu i sl i gore stisnes details, utipkas svoj termin poroda i stisnes save. Nakon toga ti se otvori stranica s linkom. Tu stisnes prvo forums i onda pseudohtml i taj link kopiras u potpis. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Dia85
    07. Veljača 2021. 19:36

Večer curke,
    nisam baš uspjela pratiti za vikend..ostala sam od petka dužna popis suplemenata koji je MM koristio i značajno poboljšao spermiogram:
    D-asparaginska kiselina (dođe sa dozatorom)
    riblje ulje (2 kapsule dnevno)
    Profertil (2 kapsule dnevno)
    C -vitamin (1500mg dnevno)
    Q10 (2 dnevno)
    Maca prah (žličica dnevno)
    Ashwaganda prah (1 žličica dnevno)
    Med (pola kg), orasi (pola kg) i šaka celera (1 žličica ujutro i 1 žličica navečer)
    Citrulin malat (dođe sa dozatorom).
    Taj kombo je složio sam sebi na osnovu nekoliko znanstvenih studija i njega je koristio zadnja tri mjeseca kad je zabilježeno najveće poboljšanje. Prije toga je i samo sa Profertilom bilo bolje (no i dalje OAT), sada je više manje uredan nalaz.
    Još jednom pitanje za cure koje su vadile nalaze (sorry ak se ponavljam) - osim feritina, D vitamina, svega za štitnjaču, OGTT, GUK i inzulin, imate još što za preporučiti da bi trebala izvaditi? (sumnja je na policistične jajnike odnosno lošiju kvalitetu stanice). Idem sutra na kontrolu nakon hipera i zadnju put prije FETa idući mjesec pa da znam pitati i eventulano za idući postupak poboljšati što se da:)
    Hvala i sretno svima, dok ne uspijem pročitat pomalo zaostatke:)

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Veljača 2021. 19:36

Tuma

MTB

Tuma, zašto si ne staviš sticker u potpis? Ili voliš svaki tjedan mijenjati potpis i dizati tt?

Jesi uspjela na Lilypie napraviti sticker?
    Ako jesi, onda na zadnjem koraku klikneš na forums - pseudoHTML... i ono što ti se pokaže prekopiraš ovdje u potpis.
    Ako nisi uspjela napraviti ticker, napiši mi gdje si zapela, pa ti objasnim 

💔💔💔

BAJOMA
    07. Veljača 2021. 19:37

MTB

BAJO1

Dada🐼

Cure ja sam vanzemaljac 👽
    Idem na kavu do prijateljice koja nema pojma o svemu ovome i idem se dotaći nekih drugih tema 😁
    Poslije tv i fimići, nisam se makla par dana od kuće… Vrijeme je 🥰
    Bajo šalji malo trudnički prašine 🥰🥰MTB slijedim upute 😹😹😹
    Evo od nas dvi ❤️❤️❤️https://ibb.co/QpLhcd2

Kad ja budem čekala betu, onda ćete mi možda već obje mahati (bez da se jedna igra skrivača)

🤞🤞🤞 Za tvoju betu 
    Nadam se ❤️❤️❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Veljača 2021. 19:38

🌼TiKi🌼

Tuma

MTB

Klikni na moj i otvorit ce ti se stranica. Odaberes pregnancy zatim days and weeks pa full size ticker. Otvorit ce ti se tickeri i odaberes koji zelis i gore skroz na stranici odaberes slider, odaberes bebaca, rodižu i sl i gore stisnes details, utipkas svoj termin poroda i stisnes save. Nakon toga ti se otvori stranica s linkom. Tu stisnes prvo forums i onda pseudohtml i taj link kopiras u potpis.

Pih, ova Tiki se svuda gura 

💔💔💔

BAJOMA
    07. Veljača 2021. 19:39

*.Women_name.*

Dada i ja mislim da je teško da se ovak lijepo vidi 11 dan 🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏 joooj baš se nadam da je 🥰
    Bajo velika curkama, evo nje još malo 🥰🥰

🥰🥰😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.