Bajo, divne ste vas dvije, još maaaaaalo 💪❤️
Nadalica, pa oni rastu ko' iz vode, velike bebe 🤩❤️
Marinela87 nadam se da ćeš što brže i bezbolnije riješit taj septum i onda u nove pobjede 💪🤞
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Bajo, divne ste vas dvije, još maaaaaalo 💪❤️
Nadalica, pa oni rastu ko' iz vode, velike bebe 🤩❤️
Marinela87 nadam se da ćeš što brže i bezbolnije riješit taj septum i onda u nove pobjede 💪🤞
Fala tiiii
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Evo mene... ORIĐIĐI 😂😂😂
https://ibb.co/sVr1xZg
endometrioza
Bozma činu mi se da je sastav sličan, ma bitno da djeluju, koje god 💪😊
SenniRemus i AuroraB komentirala sam i ja slično pred neko vrijeme. Hrpa pacijentica, strka na veliko i ekspresno brze folikulometrije.Konzultacije i prvi pregled izgledaju daleko drugačije.
SenniRemus ovo što se tebi dogodilo vezano za komunikaciju je baš loše😔Vezano za gđu "šeficu" s njom sam ja riješila stvari, nakon toga je bila turbo ljubazna 😎Meni je i sestra Božana divna.
Hoćeš ići samnom, držati me za rukicu i rješavati stvari i za mene kad krenem u postupak? : treeemaaaa :
Hm, sad bi pomazila manemoj, pa bi mene držala za ruku, ne znam... 🤪🤔
Ma bit ćeš ti ok, rekla si da ti se svi sviđaju, kaj ne 🤞🤞🤞
Meni je ova na žulj stala od prvog dana, nikako je "progutat".
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
Evo mene… ORIĐIĐI 😂😂😂
Ovo je vrh, nema dalje 😂😂😂
🧍♂️42-od astheno-normo
Bozma činu mi se da je sastav sličan, ma bitno da djeluju, koje god 💪😊
SenniRemus i AuroraB komentirala sam i ja slično pred neko vrijeme. Hrpa pacijentica, strka na veliko i ekspresno brze folikulometrije.Konzultacije i prvi pregled izgledaju daleko drugačije.
SenniRemus ovo što se tebi dogodilo vezano za komunikaciju je baš loše😔Vezano za gđu "šeficu" s njom sam ja riješila stvari, nakon toga je bila turbo ljubazna 😎Meni je i sestra Božana divna.
Hoćeš ići samnom, držati me za rukicu i rješavati stvari i za mene kad krenem u postupak? : treeemaaaa :
Ne treba te ona držati za rukicu, ti ih pojedeš za doručak za svojom organiziranošću, terminima, dozama i inim evidencijama😁
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Evo mene… ORIĐIĐI 😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Dada 😂 vrh
A sad ozbiljno. Di vecerasnja trakica? Znam da di je pishala 😁
Cure nisam skontala o kome pricate. Ali ako je tamo gdje ide MTB, brijem da ce ih organizirati u jednom postupku 😂😂😂😂😂😂
oharascarlett14@gmail.com
Tiki i MTB uspjelaaaa sam, hvala🥰
Ana123456 gle, nedavno sam stavila sliku di je cura imala jako nisku betu i još se nije pravilno duplala i sad je pred kraj trudnoće. Nije često da uspije, al nekad uspije, ne odustaj prije vremena samo 🙏
Bajo, Nadalica 🥰😍😍
Ja sam pokušala stavit to bar 10 puta i nisam znala 🙈🙈🙈 smotana. Eto hvala cure i od mene 😂😂🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Dada 😂 vrh
A sad ozbiljno. Di vecerasnja trakica? Znam da di je pishala 😁
Cure nisam skontala o kome pricate. Ali ako je tamo gdje ide MTB, brijem da ce ih organizirati u jednom postupku 😂😂😂😂😂😂
Nisam još... Stavila sam raketicu 🚀 (cyclogest vaginaletu) i moram malo trpit da ne izleti. Piškila sam oko 8 ali nisam na trakicu, muž mi nije dao 😂😂😂😂
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji