MTB hihihi s biolozima smetalo mi je kad su mi plakali na telefon da se samo 6 od 12 oplodilo jer je mužev uzorak jako loš i baš su se namučili da nađu uopće 12 dobrih spermića. I onda su mi to još i naknadno i Gić i direktorica spominjali da je mužev spermiogram jako loš i da su svi o tom pričali da je to strašno. MM zapravo ima oko 5, 6 miljuna spermića u uzorku tako da iako je OAT u pitanju, znam da imaju materijala za raditi tako da me to njihovo cendranje baš raspizdilo. Ono, sorry kaj smo neplodni, no da smo plodni ne bi ni bili tu, zar ne?
onda su mi 3 dana nakon freeze-alla 2 javili smsom (!) da nazalost zameci nisu prezivjeli i nisu nista smrznuli
umrla sam od plača i šoka, da bi na kraju ispalo da su mi mislili samo javiti da su pustili nakon freeze-all još ostale zametke par dana da dođu do bc, pa se to odnosilo na te. Ja sam prvo pomislila da su zaboravili smrznuti ona 2 naša pingincica, nitko mi nije spominjao da puštaju ostale još par dana. Onda smo muz i ja isli na ozbiljni razgovor s njima, rekli da je komunikacija losa i da se to sve treba iskomunicirati na vrijeme i jasno, jer ja sam mislila ili da nisu smrznulo moje bebice, ili da su krivoj zeni poslali sms (oba scenarija su losa jer pokazuju da ne vladaju situacijom). Onda smo se pomirili svi skupa i ispričali jedni drugima, iako je Gić zamjerio i bio bezobrazan kasnije, ali to sam se navikla već tak da sad se ljubazno toleriramo i nadamo da ću uskoro trudna nestati od tamo
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Dada super ti je i ovaj popodnevni test,drzim fige da je to to
🙏
Sanjich nema iduceg,kad je ovo zadnji 😁
Bajo odlicno izgledas, jos maloooo!!
Nadalica ajme predivni su, cesce nas obraduj ovakvim slikama 👏👏👏
Maja555 zao mi je sto ovaj put nije uspjelo,drzim fige za iduci 🙏🙏
Ana123456 da,manja je beta ali i dalje ostani na terapiji dok ne vadis drugu..nikad se ne zna.🙏
Mattan drzim fige i veselimo se novom postupku!
Ako sam koga zaboravila,sorry,bas ste se raspisale popodne ,dok sam sve procitala trebalo je vremena...
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Hvala vam puno cure💓
Spremna sam na sve scenarije 🙏
Iako je biokemijska bar se desila trudnoća pa makar na kratko,ovo je prvi put da sam uopće vidila pozitivan test..
Ujutro zovem bolnicu da ih obavjestim o nalazu,i idem kod svog gin da vidim za dalje jer sam na bolovanju,terapiju neću prekinut..
I ako nebude ništa od ovog imam još 4 smrzlića nadam se da je među njima moja bebica 🥰🙏
Mada postoji još malo nade jer sam našla da i ta mala beta može na kraju biti dobra..
Isplakala sam se danas nakon nalaza i sad sve u Božje ruke što on odluči ja ću prihvatiti ...
https://ibb.co/Brhh9T7
https://ibb.co/9ZdCRQ3
♥️♥️♥️♥️ Nismo vas zaboravili, samo nemamo vremena, jer hocemo svu maminu paznju za nas 🤗
: pakira torbe i seli Nadalici :
💔💔💔
Cure koje čekaju betu ovih dana a bilo vas je dosta na transferima ,želim da vas što više razveseli dobra beta 💓
Ako sam koga zaboravila,sorry,bas ste se raspisale popodne ,dok sam sve procitala trebalo je vremena…
Pa ono...
💔💔💔
Hvala vam puno cure💓
Spremna sam na sve scenarije 🙏
Iako je biokemijska bar se desila trudnoća pa makar na kratko,ovo je prvi put da sam uopće vidila pozitivan test..
Ujutro zovem bolnicu da ih obavjestim o nalazu,i idem kod svog gin da vidim za dalje jer sam na bolovanju,terapiju neću prekinut..
I ako nebude ništa od ovog imam još 4 smrzlića nadam se da je među njima moja bebica 🥰🙏
Mada postoji još malo nade jer sam našla da i ta mala beta može na kraju biti dobra..
Isplakala sam se danas nakon nalaza i sad sve u Božje ruke što on odluči ja ću prihvatiti …
Da, postoji mala nada. Bilo je slučajeva i manje bete, a da je sve bilo ok. Dok god ima ikakve nade, po meni nema smisla odustati od terapije.
S druge strane, može biti i loš scenarij (vanmaternična) pa je to dobro uloviti što prije da nema posljedica.
Najveća vjerojatnost je da je biokemijska, a i to je, kao što si i sama rekla, dobra vijest - znači da je tvoja maternica spremna za bebu.
Doza realnosti je uvijek bitna, zato se ovdje na ovom topicu ne lažemo i ne ulijevamo lažne nade. Ali svi skupa uvijek navijamo za čudo, i ponekad se ono i dogodi.
💔💔💔
SeniRemmus hvala ti na detaljnom izvjestaju!! bas cudno sve skupa..i to sta te tako odgađala! A ja sam je pak skoro pa morala molit da idem na jos jednu inseminaciju prije ivf-a, ona me htjela sta prije na ivf, kao sigurnije je. A sad, meni je isto, nakon malo vise od godinu dana kod nje, i 4 postupka (2 insem. i 2 ivf) prvi put spomenula, na dan kad smo zapravo trebali dogovorit za iduci ivf. Ali, s druge strane, meni nije prvi put.. Vec 2 ivfa nisu uspjela.. pa sam si ja to objasnila kao, mozda na pocetku nije htjela petljat oko tog septuma jer nije veliki, ali sad kad ne uspijeva, zeli to maknut kao mogucu smetnju prije iduceg postupka.. Rekla je da cu do popodne bit u bolnici..
Joj ne znam. Mislim da cu ipak otici, jer ako mi jos koji postupak ne uspije, stalno cu se pitat jel to zbog toga. A nist, nadajmo se obje da smo dobro odlucile, u svakom slucaju sve ok, ja cu maknut i prezivit, a ti uvijek mozes naknadno 😂😂
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
https://ibb.co/Brhh9T7
https://ibb.co/9ZdCRQ3
♥️♥️♥️♥️ Nismo vas zaboravili, samo nemamo vremena, jer hocemo svu maminu paznju za nas 🤗
Ja samo zamisljam kad njih dvoje krene letati kroz stan sa tim hodalicama 😂😂😂😂 preslatki su ❤💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Tiki i MTB uspjelaaaa sam, hvala🥰
Ana123456 gle, nedavno sam stavila sliku di je cura imala jako nisku betu i još se nije pravilno duplala i sad je pred kraj trudnoće. Nije često da uspije, al nekad uspije, ne odustaj prije vremena samo 🙏
Bajo, Nadalica 🥰😍😍
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji