Bajo 👌👌😘😘
Mattan znači na Valentinovo se budiš trudna🥰
Dada mislim da to više nije štoperica, ali teško je reći jer sve ovisi koliko tekućine pila tih dana, vidi se da svakodnevno variraju crtice. 🍀🍀
SeniRemmus da skratim tu sad svoje dojmove, samo ću reći da se bojim kako bi to sve skupa kod njih izgledalo da nema korone i da nemaju naštimane, razrijeđene pacijente. Mislim da su uzeli preveliki zalogaj sa pacijenticama preko HZZO-a, a kadar im nije sposoban to sve kvalitetno popratiti od A-Ž. A svi su si strašno prevažni, posebno bezobrazna šefica. Da nemaju sestru Kseniju koja svaki karton, datum i sat ne prekontrolira, usudila bih se reći da bi tu bilo svega. Meni su isto tako poslali poruku da mi zameci nisu preživjeli, ali mi način nije smetao. Ako ikada odlučim ponovno na postupak kod njih, morati ću sve dva puta provjeriti što sam čula i vidjela. 😌
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Ana12456 žao mi je zbog tvoje bete, obavezno prati testovima razvoj situacije. Čuda se događaju, ali vjerojatnije je da će biti biokemijska... 😑
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
MTB ❤️ tebe nikako ne bi mogla zaboraviti...jedva cekam da krene tvoja pustolovina ❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
MTB hihihi s biolozimasmetalo mi je kad su mi plakali na telefon da se samo 6 od 12 oplodilo jer je mužev uzorak jako loš i baš su se namučili da nađu uopće 12 dobrih spermića. I onda su mi to još i naknadno i Gić i direktorica spominjali da je mužev spermiogram jako loš i da su svi o tom pričali da je to strašno. MM zapravo ima oko 5, 6 miljuna spermića u uzorku tako da iako je OAT u pitanju, znam da imaju materijala za raditi tako da me to njihovo cendranje baš raspizdilo. Ono, sorry kaj smo neplodni, no da smo plodni ne bi ni bili tu, zar ne?
onda su mi 3 dana nakon freeze-alla 2 javili smsom (!) da nazalost zameci nisu prezivjeli i nisu nista smrznuli
umrla sam od plača i šoka, da bi na kraju ispalo da su mi mislili samo javiti da su pustili nakon freeze-all još ostale zametke par dana da dođu do bc, pa se to odnosilo na te. Ja sam prvo pomislila da su zaboravili smrznuti ona 2 naša pingincica, nitko mi nije spominjao da puštaju ostale još par dana. Onda smo muz i ja isli na ozbiljni razgovor s njima, rekli da je komunikacija losa i da se to sve treba iskomunicirati na vrijeme i jasno, jer ja sam mislila ili da nisu smrznulo moje bebice, ili da su krivoj zeni poslali sms (oba scenarija su losa jer pokazuju da ne vladaju situacijom). Onda smo se pomirili svi skupa i ispričali jedni drugima, iako je Gić zamjerio i bio bezobrazan kasnije, ali to sam se navikla već tak da sad se ljubazno toleriramo i nadamo da ću uskoro trudna nestati od tamo
Pa ne znam sta reci na ovo sve... Jednom rijecju uzas! Totalna neprofesionalnost! Pa i kod nas je spermio bio jako, jako los pa su morali naknadno mijenjati postupak iz IVFa u ICSI al nisu se tolko iscudjavali tome kao kod vas.. Mislim, kao sta si i rekla:pa da je sve ok, ne bi ni bili kod njih. Bas uzas ponasanje
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Marinela87 Hvala ti, držim ti najjače fige da napokon uspije nakon operacije!
AuroraB potpisujem, i ja mislim da je broj pacijentica najveci problem kod njih. Ja sam se na privatnim konzultacijama osjecala jako ugodno, no cim sam krenula preko HZZO, bila sam kao na traci wham-bam thank you ma'am, a u sprckali su svasta u toj brzini tipa u 4 dana sam placala 2 puta PCR test jer su mi krivo zakazali aspiraciju pa mi je onaj prvi istekao iznad 48h. Ugl već sam pisala da se meni tamo zaredalo svasta bezveze i da nakon ovog postupka kidam u vidu magle a sestra Ksenija je predivna, i meni je jako draga, jedini pozitivan dojam u cijeloj prici
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Hvala vam puno cure💓
Spremna sam na sve scenarije 🙏
Iako je biokemijska bar se desila trudnoća pa makar na kratko,ovo je prvi put da sam uopće vidila pozitivan test..
Ujutro zovem bolnicu da ih obavjestim o nalazu,i idem kod svog gin da vidim za dalje jer sam na bolovanju,terapiju neću prekinut..
I ako nebude ništa od ovog imam još 4 smrzlića nadam se da je među njima moja bebica 🥰🙏
Mada postoji još malo nade jer sam našla da i ta mala beta može na kraju biti dobra..
Isplakala sam se danas nakon nalaza i sad sve u Božje ruke što on odluči ja ću prihvatiti …
Tako i treba! Nazalost, na nista ne mozes utjecat osim nadati se najboljem... A ko zna, mozda i bude nesto od toga svega! Uvjerili smo se vec dosta puta da su sve opcije otvorene ☺
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
AuroraB kako to lijepo zvuči 🥰🥰🥰
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ruska ti ces rodit jos malo 😱😱😱😱, kad sam se ja prikljucila, bila si trudna 16tj! Dobih panic attack 😱
Kud prije je to proslo? I Bajo, pred porodom, Tuma 24tt i Woman name je sigurno tu negdje. Ja ne znam kud ide to vrijeme... 😂
MTB ne mogu ja nadmasiti tebe, najvecu guralicu 😂😂😘
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Bozma činu mi se da je sastav sličan, ma bitno da djeluju, koje god 💪😊
SenniRemus i AuroraB komentirala sam i ja slično pred neko vrijeme. Hrpa pacijentica, strka na veliko i ekspresno brze folikulometrije.Konzultacije i prvi pregled izgledaju daleko drugačije.
SenniRemus ovo što se tebi dogodilo vezano za komunikaciju je baš loše😔Vezano za gđu "šeficu" s njom sam ja riješila stvari, nakon toga je bila turbo ljubazna 😎Meni je i sestra Božana divna.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Bozma činu mi se da je sastav sličan, ma bitno da djeluju, koje god 💪😊
SenniRemus i AuroraB komentirala sam i ja slično pred neko vrijeme. Hrpa pacijentica, strka na veliko i ekspresno brze folikulometrije.Konzultacije i prvi pregled izgledaju daleko drugačije.
SenniRemus ovo što se tebi dogodilo vezano za komunikaciju je baš loše😔Vezano za gđu "šeficu" s njom sam ja riješila stvari, nakon toga je bila turbo ljubazna 😎Meni je i sestra Božana divna.
Hoćeš ići samnom, držati me za rukicu i rješavati stvari i za mene kad krenem u postupak? : treeemaaaa :
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji