Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Veljača 2021. 18:47

Meto

Ma jel ovo Cudoviste izbrisala profil ili je promijenila nick (oooooppeet🙈) u Delited user?! 🤷‍♀️
    Mtb ooo gonali se takodjer muckaju, manje doze. Tipa, meni zafali za jedan dan pikanja i dobijem 3x75ml dozu pa to muckam da ne kupujem cijeli pen, ove vece doze su u penovima, Cetrotide su milost kakve su ove pikalice😫
    Dada meni boosteri sporo izlaze iz organizma, i Brevactide i Choragon (1500) barem 7/8 dana. .
    Drzim 🤞🤞🤗🍀
    Svim curama koje su bile na transferuzelim da za 10ak dana imaju velikee bete🤞🤞🍀🌸
    LioraLiora zao mi je 💓

Meto kad si vec tu, koliko si cekala nalaze iz gl laba u st? Ma nije mi uopce zurba nego cisto da znam, od strke ih ni to nisam uspjela pitat.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Veljača 2021. 18:51

Dada, da, vi niste Balkan. 

ribic, juuuuhuuuu, sad mi je duša na mjestu! 

Čudovište, vidim, dosadio ti je profil. Očekujemo da idući bude nešto šljokičasto. Veselo. Prpošno.

Meto, nisam znala. Mene su pitali želim li Pen ili obične (u klinici) i ja sam rekla dajte mi što je lakše.

MonJster nije šljikičasti, veseli i prpošni nick. 

💔💔💔

Meto
    06. Veljača 2021. 18:55

Monjster zar nismo rekli "sljokica" .. rekli su mi na salteru da se ceka 15-20dana, a tetu koja mi je vadila krv pitala mgu li oni to malo brze, kaze 10-15d.. ja ispunila onaj obrazac da mi dolje na mail i dosli  roku od 3dana.. da nisam ispunil ja bi fino dosla tad kad su mi rekle.. 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

06. Veljača 2021. 19:04

MonJster

Ma evo me, Čudovište je, zabunom sam izbrisala profil🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️. Samo da javim da cu i dalje citat, ne stizem nista ovih dana baš sam zbunjoza.

Ti dodjes- zapapris - pa se ne javis dva dana hahha ccccc 😂

06. Veljača 2021. 19:16

Meto

Monjsterzar nismo rekli "sljokica" .. rekli su mi na salteru da se ceka 15-20dana, a tetu koja mi je vadila krv pitala mgu li oni to malo brze, kaze 10-15d.. ja ispunila onaj obrazac da mi dolje na mail i dosli roku od 3dana.. da nisam ispunil ja bi fino dosla tad kad su mi rekle..

I ja sam im ostavila mail, evo cim smislim neko njezno ime koje mi inače i paše mijenjam ga🤣🤣🤣, sa ovim nekim strasnim i tako samo glumim hrabrost.

06. Veljača 2021. 19:18

Sanjich 👶🤱

MonJster

Ma evo me, Čudovište je, zabunom sam izbrisala profil🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️. Samo da javim da cu i dalje citat, ne stizem nista ovih dana baš sam zbunjoza.

Da, baš papar🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🍿🍿😅

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Veljača 2021. 19:37

Magnolia

Meto

Monjsterzar nismo rekli "sljokica" .. rekli su mi na salteru da se ceka 15-20dana, a tetu koja mi je vadila krv pitala mgu li oni to malo brze, kaze 10-15d.. ja ispunila onaj obrazac da mi dolje na mail i dosli roku od 3dana.. da nisam ispunil ja bi fino dosla tad kad su mi rekle..

I ja sam im ostavila mail, evo cim smislim neko njezno ime koje mi inače i paše mijenjam ga🤣🤣🤣, sa ovim nekim strasnim i tako samo glumim hrabrost.

Eto, predivan nick 

💔💔💔

06. Veljača 2021. 19:52

Magnolia

Sanjich 👶🤱

MonJster

Nego kad ti vadis betu.?? Skrivas se ka zmija noge pocela sam sumnjat da si neka splitska zvijezda al tesko cu pogodit koja uspjesno te zaobilaze pitanja od copora  🤔🤔🤔

06. Veljača 2021. 19:54

Curke, ne javljam se jer pratim na preskoke. Ali evo nije mi primaklo Cudoviste 😂
    Dada, evo slika od 11 i 12 dan nkon stoperice. Jos sam 2 dana imala neke slabe crte. Tocno 14 dana joj je trebalo da izadje. A ona od 1500 mi izlazi ravno 7 dana
    https://ibb.co/DVW4g3C

06. Veljača 2021. 19:58

Sanjich 👶🤱

Magnolia

Sanjich 👶🤱

MonJster

Nego kad ti vadis betu.?? Skrivas se ka zmija noge pocela sam sumnjat da si neka splitska zvijezda al tesko cu pogodit koja uspjesno te zaobilaze pitanja od copora 🤔🤔🤔

Nisam jos ni pola nalaza napravila, moram ogtt za koji vjerojatno moram uzeti dan go jer stalno radim, pa nikako ne stizem. A kariogram..... Nisam se jos ni narucila. Iako mogu u fet bez njega. Tako da beta nece uskoro😏😏🥴, jedino neka prirodna a znamo kolike su šanse za takvu🧐🧐😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.