Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    06. Veljača 2021. 12:34

Nirvana2020

Hrabrica, sorry na ubacivanju, ali i mene ovo zanima 😊 dakle, bez obzira na carski, moze se tako brzo u 2. postupak, naravno, pod uvjetom da to zarasta kako treba, ja bih isto sto manji razmak, a kako planiram vracati sljedeci put 2 🐧 FET-om, nadam se twinsima 😆. Gdje si ti bila?

da da sve ti ovisi o tome kako ti iznutra zaraste sve. Meni je sve odlično zaraslo pa smo dobili dozvolu za krenuti :D Prethodni postupci su bili na VV a sada ćemo u Betu plus. I mi se isto nadamo twinsima :DDD  I vidim čekaš curicu, bravoo čestitam :DDD Nek je zdrava i vesela curka!!

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

🌼TiKi🌼
    06. Veljača 2021. 12:54

Sbjelis da, Clexan je za trombofiliju, bas mi je drago sto su ti ga dali. Jedna briga manje. On pece ako se brzo daje pa polako samo. 😉

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Veljača 2021. 12:54

SBjelis, pa nazovi ih i pitaj, načekat ćeš se za mail.
    Clexane je ili za trombo ili za imuno, zaboravila sam. Dosta cura je to dobivalo.

Nirvana2020, odeš na lilypie pa tamo središ.. Za video ne znam.

Hrabrica, hvala na svim info. 
    Što se BetaPlus tiče, svi su jako ljubazni i pozitivni. Ja sam imala tamo par subjektivno lošijih momenata, ali sam svejedno htjela nastaviti ići kod njih. Međutim, uvjet im je da piješ pilule da naštimaš ciklus na datum koji njima odgovara - ovaj put je ispalo da bih pilule trebala piti oko 35 dana i tako si produžiti ciklus. Moje tijelo to ne voli, i za mene je to bio dealbreaker. Prvi put sam ih pila 18 dana i to mi je bilo OK (iako sam mrzila svaki dan dok sam ih pila).
    Anyway, ako tebi pilule nisu problem, onda je to to.
    Plus, pitaj mogu li te preko HZZO staviti, oni imaju ugovor.
    Punkcija je svuda i uvijek ujutro, mora biti 36h nakon štoperice a nju si uzimaš navečer. Plus, moraš biti natašte, blabla. Taj dan je tipično dan kad uzmeš bolovanje jer poslije baš i nisi za nekakvu akciju, ovisno o broju folikula.

💔💔💔

Libo1415
    06. Veljača 2021. 13:04

MTB

Eh da, i praktično pitanje. Moram napraviti brzi test na covid negdje idući vikend ili ponedjeljak iza vikenda. Tražim uputnicu od ginekologice? Gdje se idem testirati u Zagrebu? Kako to izgleda? Koliko brzo su gotovi? Ima li lažnih pozitivnih?

MTB zašto brzi? 🤔 upitnicu za covid tražis od ginekologice ako je vezano uz postupak. Na Hzjz-u se rade brzi, možeš se naručiti na covid@hzjz.hr i nalazi su ti gotovi brzo(do pola 10 traje drive in i onda kad kolege dođu u labose odma rade). Nema lažno pozitivnih,samo lažno negativni mogu biti jer su manje osjetljivi. Neznam za koji dan ti treba,ali ako ti treba za pon popodne onda bez problema možeš u pon ujutro doći i samo napomenes na obrascu da ti do tipa 12 bude gotovo(zato da dr.potpise) 😉

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Veljača 2021. 13:15

Libo

MTB

Eh da, i praktično pitanje. Moram napraviti brzi test na covid negdje idući vikend ili ponedjeljak iza vikenda. Tražim uputnicu od ginekologice? Gdje se idem testirati u Zagrebu? Kako to izgleda? Koliko brzo su gotovi? Ima li lažnih pozitivnih?
    MTB zašto brzi? 🤔 upitnicu za covid tražis od ginekologice ako je vezano uz postupak. Na Hzjz-u se rade brzi, možeš se naručiti na covid@hzjz.hr i nalazi su ti gotovi brzo(do pola 10 traje drive in i onda kad kolege dođu u labose odma rade). Nema lažno pozitivnih,samo lažno negativni mogu biti jer su manje osjetljivi. Neznam za koji dan ti treba,ali ako ti treba za pon popodne onda bez problema možeš u pon ujutro doći i samo napomenes na obrascu da ti do tipa 12 bude gotovo(zato da dr.potpise) 😉

Libo, radi se brzi na početku postupka - 1DC. I onda PCR prije aspiracije. Barem u ovoj klinici.
    Čitam baš na HZJZ brošuri da ima 1-2% lažno pozitivnih rezultata  tako da ću odmah biti spremna otići na PCR ako mi brzi dođe pozitivan.
    Hvala ti na info. 

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    06. Veljača 2021. 13:19

Pozdrav cure samo da pitam dali koja od vas ima iskustvo sa Brevactid 5000 i koliko joj stvarno treba da izađe iz krvi ? 🙄🙄 ❤️

endometrioza

Anavi985
    06. Veljača 2021. 13:24

MTB - onda sam te s nekim zamijenila 🙈 znam da sam nekom slala svoju fotku nalaza gdje je slicno, a ja do svoje mpo dr.ne mogu, a moj gin kaze da je ok, jedino dok zatrudnim onda kortici idu za svaki slucaj... e sad s kim sam te zamijenila 🤷🏽‍♀️ ... ti si vadila puuuuno nalaza pa sam mislila da si ti 😉😆

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Veljača 2021. 13:26

Za sve FET,ET-uše i one koje to namjeravaju biti - sad sam naletila na informaciju da je jako korisno od transfera nadalje uzimati po 400mg Magnezija jer to pomaže maternici da se opusti i bolje primi bebolinca. Pa sad, odlučite vjerujete li u to ili ne. 

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    06. Veljača 2021. 13:28

MTB

Za sve FET,ET-uše i one koje to namjeravaju biti - sad sam naletila na informaciju da je jako korisno od transfera nadalje uzimati po 400mg Magnezija jer to pomaže maternici da se opusti i bolje primi bebolinca. Pa sad, odlučite vjerujete li u to ili ne.

O da, ja ga pijem već 2 mj, to su mi uveli kao obaveznoooo  🤗😊😁 tako da dobro zboriš ❤️

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Veljača 2021. 13:29

anavi985

MTB - onda sam te s nekim zamijenila 🙈 znam da sam nekom slala svoju fotku nalaza gdje je slicno, a ja do svoje mpo dr.ne mogu, a moj gin kaze da je ok, jedino dok zatrudnim onda kortici idu za svaki slucaj… e sad s kim sam te zamijenila 🤷🏽‍♀️ … ti si vadila puuuuno nalaza pa sam mislila da si ti 😉😆

Pa nalijepi sad nalaze, neka od nas će možda znati savjetovati te 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.