Dado ja sam ga primala, ali nisam testirala zbog svega što se događalo. Tako da ti ne mogu pomoći s njim...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Za sve FET,ET-uše i one koje to namjeravaju biti - sad sam naletila na informaciju da je jako korisno od transfera nadalje uzimati po 400mg Magnezija jer to pomaže maternici da se opusti i bolje primi bebolinca. Pa sad, odlučite vjerujete li u to ili ne.
Ja ga pijem…ali protiv zatvora 🤣
Prestani se baviti kriminalnim aktivnostima, pa ga više nećeš morati piti
(znam, znam, jadna fora ali nisam mogla odoljeti )
💔💔💔
Za sve FET,ET-uše i one koje to namjeravaju biti - sad sam naletila na informaciju da je jako korisno od transfera nadalje uzimati po 400mg Magnezija jer to pomaže maternici da se opusti i bolje primi bebolinca. Pa sad, odlučite vjerujete li u to ili ne.
Ja ga pijem…ali protiv zatvora 🤣
Prestani se baviti kriminalnim aktivnostima, pa ga više nećeš morati piti(znam, znam, jadna fora ali nisam mogla odoljeti
)
Hehehehe he meni je dobra, prvi put je čujem 😂😂
💃41, 🤺 40
1/2021 IVF(Lucinger) simulacija-Gonal, 7 stanica, 5 oplodjenih, 2 dobra, 1 granican, 2 loša.
4.2.2021. ET, vraćena 3 embrija
18.2. Beta (17.2. Beta 2,29) 😢
VV 3mj. novi postupak, polustimulirani s Klomifenom, pa se nadam makar jednoj stanici ❤️
Dada meni je brevactid 1500 izisao za odprilike 3,4 dana. Kinezima sam testirala.
VM hvala ovo je baš korisno, znači sutra mi je 11 dana po tome bi crta morala ili skroz nestati ili da se jedva golim okom vidi 🙄
Sanjich ako imaš volje i živaca prati samnom 😁😁
Ionako smo imale FET isti dan. Pa sutra će valjda izaći, prekosutra maksimalno.
Čudovište ako je tvoja za 3 dana izašla od 1500, moja je troduplo jača, onda tako kako je VM istražila, 10ak dana. Iduća dva dana su ključna 🙈🙈🙈🙈
Hvala cure ❤️❤️❤️
endometrioza
TirelessIvy, mora da je tvoj muž jako sretan što si fleksibilna.anavi985, ne znam što znači ova pozitivna zrnasta stvar, ali vidim da su ti našli da je 1:320, a sve ispod 1:100 je negativno. Srećom, 1:320 je manje od 1:100.
Ovdje cura ima slični nalaz kao ti, ali duplo gori (dakle, 1:160, sa pozitivnom zrnastom fluorescencijom), možda da pročitaš to?
https://www.forum.hr/showpost.php?p=44476408&postcount=42
Libo, puno ti hvala. Vjerojatno ću napraviti brzi negdje gdje mi je blizu (vidim, ima po N.Zg opcija) i gdje su brzo gotovi. Pa ako bude pozitivan, skoknem ja do brdašca i na PCR, just in case.
S obzirom na to da i dalje imam antitijela, stvarno se sad ne bih trebala zaraziti.Dada, zato sam ja na kraju vadila betu. Da vidim koja je trenutna situacija i da znam da ako je više od toga, onda je trudnoća. Sve te sjene su meni nemoguća misija za pratiti.
Nism u mogućnosti vadit betu jer se za termin čeka ovdje za sve.... Dobila bi ga za 3,4,5 dana, do tada će test valjda pokazati 🙈🙈🙈 danas ne osjećam više nikakva probadanja. Sada je sve samo biti ili ne biti 😁😁❤️
endometrioza
Napravila sam potpis🥳
Danas mi je 3 dc, pijem Femaru, u cet uzv i nadam se ovaj mjesec inseminacija.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Ma jel ovo Cudoviste izbrisala profil ili je promijenila nick (oooooppeet🙈) u Delited user?! 🤷♀️
Mtb ooo gonali se takodjer muckaju, manje doze. Tipa, meni zafali za jedan dan pikanja i dobijem 3x75ml dozu pa to muckam da ne kupujem cijeli pen, ove vece doze su u penovima, Cetrotide su milost kakve su ove pikalice😫
Dada meni boosteri sporo izlaze iz organizma, i Brevactide i Choragon (1500) barem 7/8 dana. .
Drzim 🤞🤞🤗🍀
Svim curama koje su bile na transferu zelim da za 10ak dana imaju velikee bete🤞🤞🍀🌸
LioraLiora zao mi je 💓
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Ma evo me, Čudovište je, zabunom sam izbrisala profil🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️. Samo da javim da cu i dalje citat, ne stizem nista ovih dana baš sam zbunjoza.
Sortiraj odgovore
Najstariji