Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    06. Veljača 2021. 17:49

Dado ja sam ga primala, ali nisam testirala zbog svega što se događalo. Tako da ti ne mogu pomoći s njim... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Veljača 2021. 17:51

VM

MTB

Za sve FET,ET-uše i one koje to namjeravaju biti - sad sam naletila na informaciju da je jako korisno od transfera nadalje uzimati po 400mg Magnezija jer to pomaže maternici da se opusti i bolje primi bebolinca. Pa sad, odlučite vjerujete li u to ili ne.

Ja ga pijem…ali protiv zatvora 🤣

Prestani se baviti kriminalnim aktivnostima, pa ga više nećeš morati piti 
    (znam, znam, jadna fora ali nisam mogla odoljeti )

💔💔💔

RajaRingeMaja
    06. Veljača 2021. 17:54

MTB

VM

MTB

Za sve FET,ET-uše i one koje to namjeravaju biti - sad sam naletila na informaciju da je jako korisno od transfera nadalje uzimati po 400mg Magnezija jer to pomaže maternici da se opusti i bolje primi bebolinca. Pa sad, odlučite vjerujete li u to ili ne.

Ja ga pijem…ali protiv zatvora 🤣

Prestani se baviti kriminalnim aktivnostima, pa ga više nećeš morati piti(znam, znam, jadna fora ali nisam mogla odoljeti)

Hehehehe he meni je dobra, prvi put je čujem 😂😂

💃41, 🤺 40
    1/2021 IVF(Lucinger) simulacija-Gonal, 7 stanica, 5 oplodjenih, 2 dobra, 1 granican, 2 loša.
    4.2.2021. ET, vraćena 3 embrija
    18.2. Beta (17.2. Beta 2,29) 😢
    VV 3mj. novi postupak, polustimulirani s Klomifenom, pa se nadam makar jednoj stanici ❤️

06. Veljača 2021. 17:55

Dada meni je brevactid 1500 izisao za odprilike 3,4 dana. Kinezima sam testirala. 

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    06. Veljača 2021. 17:58

VM hvala ovo je baš korisno, znači sutra mi je 11 dana po tome bi crta morala ili skroz nestati ili da se jedva golim okom vidi 🙄
    Sanjich ako imaš volje i živaca prati samnom 😁😁
    Ionako smo imale FET isti dan. Pa sutra će valjda izaći, prekosutra maksimalno. 
    Čudovište ako je tvoja za 3 dana izašla od 1500, moja je troduplo jača, onda tako kako je VM istražila, 10ak dana. Iduća dva dana su ključna 🙈🙈🙈🙈
    Hvala cure ❤️❤️❤️

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    06. Veljača 2021. 18:01

MTB

TirelessIvy, mora da je tvoj muž jako sretan što si fleksibilna.anavi985, ne znam što znači ova pozitivna zrnasta stvar, ali vidim da su ti našli da je 1:320, a sve ispod 1:100 je negativno. Srećom, 1:320 je manje od 1:100.
    Ovdje cura ima slični nalaz kao ti, ali duplo gori (dakle, 1:160, sa pozitivnom zrnastom fluorescencijom), možda da pročitaš to?
    https://www.forum.hr/showpost.php?p=44476408&postcount=42

Libo, puno ti hvala. Vjerojatno ću napraviti brzi negdje gdje mi je blizu (vidim, ima po N.Zg opcija) i gdje su brzo gotovi. Pa ako bude pozitivan, skoknem ja do brdašca i na PCR, just in case.
    S obzirom na to da i dalje imam antitijela, stvarno se sad ne bih trebala zaraziti.Dada, zato sam ja na kraju vadila betu. Da vidim koja je trenutna situacija i da znam da ako je više od toga, onda je trudnoća. Sve te sjene su meni nemoguća misija za pratiti.

Nism u mogućnosti vadit betu jer se za termin čeka ovdje za sve.... Dobila bi ga za 3,4,5 dana, do tada će test valjda pokazati 🙈🙈🙈 danas ne osjećam više nikakva probadanja. Sada je sve samo biti ili ne biti 😁😁❤️

endometrioza

• ribic
    06. Veljača 2021. 18:04

Napravila sam potpis🥳

Danas mi je 3 dc, pijem Femaru, u cet uzv i nadam se ovaj mjesec inseminacija.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    06. Veljača 2021. 18:37

Čudovište 👾 Where have you gone? 😲😲😲😲

endometrioza

Meto
    06. Veljača 2021. 18:42

Ma jel ovo Cudoviste izbrisala profil ili je promijenila nick (oooooppeet🙈) u Delited user?! 🤷‍♀️
    Mtb ooo gonali se takodjer muckaju, manje doze. Tipa, meni zafali za jedan dan pikanja i dobijem 3x75ml dozu pa to muckam da ne kupujem cijeli pen, ove vece doze su u penovima, Cetrotide su milost kakve su ove pikalice😫
    Dada meni boosteri sporo izlaze iz organizma, i Brevactide i Choragon (1500) barem 7/8 dana. . 
    Drzim 🤞🤞🤗🍀
    Svim curama koje su bile na transferu zelim da za 10ak dana imaju velikee bete🤞🤞🍀🌸
    LioraLiora zao mi je 💓

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

06. Veljača 2021. 18:46

Ma evo me, Čudovište je, zabunom sam izbrisala profil🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️. Samo da javim da cu i dalje citat, ne stizem nista ovih dana baš sam zbunjoza.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.