Tiki hvala ti na iskustvu :)
MTB mi ćemo idući ciklus u postupak. Očekivana menga je krajem trećeg mjeseca i tad krećemo (trebali smo već ovaj mjesec ali mora proći minimalno tri mjeseca od preboljene korone da bi nas uzeli u postupak i tih tri mjeseca nam istiće početkom trećeg mjeseca). I mislim da si u pravu, da je taj drugi cetrotide S gonalima je meni bilo drugačije jer nisu bili u penu i rezultat gonala se upravo doma igra s tajom dok mama radi
ovaj put idemo s drugim lijekom jer mi endometrioza miruje a i gonali su daleko skuplji..iskreno se nadam da ćemo obje imati uspjeha s puregonom <3
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
MTB mi ćemo idući ciklus u postupak. Očekivana menga je krajem trećeg mjeseca i tad krećemo (trebali smo već ovaj mjesec ali mora proći minimalno tri mjeseca od preboljene korone da bi nas uzeli u postupak i tih tri mjeseca nam istiće početkom trećeg mjeseca). I mislim da si u pravu, da je taj drugi cetrotideS gonalima je meni bilo drugačije jer nisu bili u penu i rezultat gonala se upravo doma igra s tajom dok mama radi
ovaj put idemo s drugim lijekom jer mi endometrioza miruje a i gonali su daleko skuplji..iskreno se nadam da ćemo obje imati uspjeha s puregonom <3
Eh, danas su i Gonali u penu. Zato kažem, pogledaj filmić, svi su Penovi slični.
A u međuvremenu, dok čekamo tvoj postupak i moje nalaze sredi molim te potpis - da svi znamo sve o sebi. Takve kao ti nam bude nadu
Godine, dijagnoze, postupke, pobjednički postupak
Mislim, nije ni samo radi mene, ovdje imamo i bande podivljalih trudnica koje maltretiraju svakoga tko nema potpis.
Dodatno, mene osobno zanima što su ti doktori rekli - koliko najbrže nakon poroda prvog djeteta si smjela krenuti u postupke za drugo?
💔💔💔
MTB 😂😂😂
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Eh da, i praktično pitanje. Moram napraviti brzi test na covid negdje idući vikend ili ponedjeljak iza vikenda. Tražim uputnicu od ginekologice? Gdje se idem testirati u Zagrebu? Kako to izgleda? Koliko brzo su gotovi? Ima li lažnih pozitivnih?
💔💔💔
MTB mi ćemo idući ciklus u postupak. Očekivana menga je krajem trećeg mjeseca i tad krećemo (trebali smo već ovaj mjesec ali mora proći minimalno tri mjeseca od preboljene korone da bi nas uzeli u postupak i tih tri mjeseca nam istiće početkom trećeg mjeseca). I mislim da si u pravu, da je taj drugi cetrotideS gonalima je meni bilo drugačije jer nisu bili u penu i rezultat gonala se upravo doma igra s tajom dok mama radi
ovaj put idemo s drugim lijekom jer mi endometrioza miruje a i gonali su daleko skuplji..iskreno se nadam da ćemo obje imati uspjeha s puregonom &lt;3
Eh, danas su i Gonali u penu. Zato kažem, pogledaj filmić, svi su Penovi slični.
A u međuvremenu, dok čekamo tvoj postupak i moje nalazesredi molim te potpis - da svi znamo sve o sebi. Takve kao ti nam bude nadu
Godine, dijagnoze, postupke, pobjednički postupak
Mislim, nije ni samo radi mene, ovdje imamo i bande podivljalih trudnica koje maltretiraju svakoga tko nema potpis.
Dodatno, mene osobno zanima što su ti doktori rekli - koliko najbrže nakon poroda prvog djeteta si smjela krenuti u postupke za drugo?
ok kad ulovim vremena budem sjela i sredila potpis Što se tiče druge trudnoće .. 6 mj nakon poroda (carski) sam otišla na kontrolu uzv i doc je rekao da je sve odlično zaraslo i ako želimo da možemo odmah krenuti na drugo. Kao neka mjesec dva pokušavamo prirodno i ako ne upali da mu se javim i da me odmah šalje u postupak. I tih mjesec dva se odužilo na 6 jer sam se nekako nadala da će doći prirodno i nije...
U međuvremenu je korona ojačala. potres i ostale gluposti i nisam imala snage prijavit se preko hzzo-a na što je muž predložio da skupimo novčeke i pokušamo privatno (kao brže i bezbolnije..ako ništa drugo psihi je lakše, odnos prema pacijenu je drugačiji a i anestezija uz punkciju..sve to olakša dušu) i sad smo tu di jesmo..Podrška najbližih u svakom pogledu, pa i financijskom i brzo po još jedan plusić dok endometrioza miruje <3 i da, nadamo se duplićima
11/2018 – inseminacija X
Stigla nam curica ❤️🙏
06/2021 – FET X
Stigla nam curica ❤️🙏
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Hrabrica, super, dakle, cca 6-8 mjeseci poslije se može krenuti na stimulacije. Znam da je individualno, ali volim znati barem okvirno. Pretpostavljam da moraš prestati s dojenjem prije? Ima li još nešto što su ti rekli da je bitno ako imaš malo dijete a ideš na stimulacije?
Pitam jer se ja i dalje nadam nakon prve trudnoće (koja samo što nije) ići i na drugo dijete, a neću imati vremena raditi preveliku pauzu - u mom slučaju, radi godina.
Podsjeti me gdje ste odlučili ići na postupke?
💔💔💔
Hrabrica, sorry na ubacivanju, ali i mene ovo zanima 😊 dakle, bez obzira na carski, moze se tako brzo u 2. postupak, naravno, pod uvjetom da to zarasta kako treba, ja bih isto sto manji razmak, a kako planiram vracati sljedeci put 2 🐧 FET-om, nadam se twinsima 😆. Gdje si ti bila?
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Jutro cure, ja nisam 3 sata nocas spavala, zombi sam :O
Mattan. Wow koji endo!
Meni kaze dr ovako.. Do 8 dc methyl folat i prenatali. Je li taj methyl (ako sam dobro napisala) taj aktivni folat? Obozavam ih ovako rjecite! 🙀 Imam doma nekoliko prenatala s aktivnim folatom, ako je to to? Ili ona misli da kupim jos posebno taj kaj je napisala? Jbt ja iskipim dok odgovore.. 🙈🐧
I onda pratimo folikul od 8dc, idemo u prirodnu O s FETom. Zak? Konta netko to?
A onda od 8dc Clexan 40 podkozno/24h. Koji je to bog i ima li veze s mutacijama koje imam na mthfr i PAI? Tiki help!
oharascarlett14@gmail.com
Tuma i MTB ♥️
Kako se sreduje ovaj timeline za trudnocu?
I postoji li mogucnost da podijelimo video kao sto dijelimo slike?
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Hrabrica, super, dakle, cca 6-8 mjeseci poslije se može krenuti na stimulacije. Znam da je individualno, ali volim znati barem okvirno. Pretpostavljam da moraš prestati s dojenjem prije? Ima li još nešto što su ti rekli da je bitno ako imaš malo dijete a ideš na stimulacije?
Pitam jer se ja i dalje nadam nakon prve trudnoće (koja samo što nije) ići i na drugo dijete, a neću imati vremena raditi preveliku pauzu - u mom slučaju, radi godina.
Podsjeti me gdje ste odlučili ići na postupke?
Dojila sam svega dva tjedna pa ti to ne mogu odgovoriti ali postoji stranica gdje se nalazi popis lijekova pa se vidi koji lijekovi idu uz dojenje a koji ne pa tamo možeš provjeriti. Ne znam koji je to web ali pitaj rode na faceu, one će ti sigurno reći gdje to provjeravaju. Idemo u Betu plus. Vidim i ti si tamo bila. Koji su tvoji dojmovi oko njih? Imamo tamo svoju doktoricu koja je s nama od samog početka ali još nismo bili baš u samoj klinici pa me zanima samo općenito, i ono bitno, jel moguće punkciju izvršiti u popodnevnim satima ili samo ujutro? I kako to da si se prebacila u drugu kliniku?
11/2018 – inseminacija X
Stigla nam curica ❤️🙏
06/2021 – FET X
Stigla nam curica ❤️🙏
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji