Bit ce jos beta ovaj mjesec 🤣🤣 naravno moja je dobitna 😄
Bit će, baš navijam za tebe i drago mi je da si dobre volje 🤞😊
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Bit ce jos beta ovaj mjesec 🤣🤣 naravno moja je dobitna 😄
Pa naravno. Zato sam i rekla ZA SAD - ovo je sve do 18.2. . Sve vaše pozitivne bete će biti kao najava za moju debelu beturinu idući mjesec
💔💔💔
Dobro vecer cure, samo da vas povirim, ne stizem pisati jer imam puno posla ali vas citam prije spavanja i obicno zaspem uz vas
Zelim svima puno srece, svih sedamnaest pozitivnih testova i zdravih bebica a trudnicama sve najbolje i sta manje tegoba.
Ako bude islo po planu, histeroskopija ce biti 10.02. ako sve bude ok i dr. da zeleno svjetlo mozemo kreniti sa postupkom u ozujku.
Za probleme sa stolicom koristim vec 2 god chlorella alge, preporodila sam se. Prije sam isla na zahod 1-2 puta tjedno i mucila se, sada svaki dan cim otvorim oci. Nemam vise ni bolova u zeludcu kao prije a i B12 mi je sad kao bombon. Ne jedem puno mesa (citaj skoro nista - jednom u 10 dana) pa nije bas bio dobar.
MTB ti volis suplemente, ja pokusavam bez sintetickih vitamina ovo je moja lista:
B12 - chlorella alge
Zeljezo - Curryblatt (mislim da je to ekstrakt smilja)
Vitamin C - acerola visnja
Magnezij i kalcij - sango morski korali (prah)
Folna - ekstrakt iz kore limuna
Selen - brazilski orah
Vitamin D - kapi dobivene iz ovcije vune
Omega 3 - ulje od algi
Pusa svima i sretno
nada86, baš ti hvala, volim i ja više uzimati suplemente iz prirodnih izvora.
Držmo fige da sve bude ok i da ideš u postupak u ožujku!
I ja jedem dosta malo mesa, baš mi je teško održavati neku pristojnu količinu proteina na dnevnoj razini a da ne posegnem za praškovima. Rado bih ipak kroz prehranu unosila sve što je mom tijelu potrebno.
💔💔💔
I ja jedem dosta malo mesa, baš mi je teško održavati neku pristojnu količinu proteina na dnevnoj razini a da ne posegnem za praškovima. Rado bih ipak kroz prehranu unosila sve što je mom tijelu potrebno.
Sta se proteina tice ja koristim ujutro u shoothie obavezno sjemenke konoplje, lan, sjemenke suncokreta i sjemenke buce.
Cesto pravim "pljeskavice na bazi crvenog graha" koje su mi preukusne, jedemo ribu i skampe, svaki dan jaja, i pravim nam tofu na razne nacine (naravno gledam da je soja iz EU i da nije GMO), nedjeljom pileca prsa . Protein je i meni najveca glavobolja ali naucila sam sta otprilike ima koliko proteina pa lako izracunam uzimam li svojih 40-ak gr dnevno. I posto ne jedem mljecne proizvode ubacila sam ove korale pomalo za kalcij.
Sta se proteina tice ja koristim ujutro u shoothie obavezno sjemenke konoplje, lan, sjemenke suncokreta i sjemenke buce.
Cesto pravim "pljeskavice na bazi crvenog graha" koje su mi preukusne, jedemo ribu i skampe, svaki dan jaja, i pravim nam tofu na razne nacine (naravno gledam da je soja iz EU i da nije GMO), nedjeljom pileca prsa. Protein je i meni najveca glavobolja ali naucila sam sta otprilike ima koliko proteina pa lako izracunam uzimam li svojih 40-ak gr dnevno. I posto ne jedem mljecne proizvode ubacila sam ove korale pomalo za kalcij.
Eh da, ja pokušavam unositi 100g dnevno. A dok sam jela mliječne proizvode sam bez problema unosila i dosta preko 100. Jaja ne smijem puno (kolesterol), tofu nemam naviku jesti (predrasude prema soji) a ostalo manje više konzumiram. Mogla bih malo više posvetiti pažnje sjemenkama, hvala. Za sad bacim u svaki obrok žlicu nečeg što mi je pod rukom (imamo doma dosta toga - bučine sjemenke, sezam, lan, chiu, pinjole, ...), ali iskreno nisam baš gledala što je za što.
💔💔💔
Wow 100 gr proteina nije malo. Ja sam citala da je normalnoj osobi dovoljno 0.8 gr po kg tjelesne mase. Ja sam sitna i imam 47 kg tako da je za mene 40-ak gr dovoljno. Jedino ako se bavis dosta sportom onda trebas do 1,5 gr po kg tjelesne mase. Ja radim samo yogu i setam pa to i nije neki sport. Orasasti plodovi i sjemenke su pune proteina od 20 - 30 gr na 100 gr. vise nego meso. I jako su zdrave, za muske isto, bas mi je jucer dr rekla da su orasasti plodovi super za musku plodnost.
Wow 100 gr proteina nije malo. Ja sam citala da je normalnoj osobi dovoljno 0.8 gr po kg tjelesne mase. Ja sam sitna i imam 47 kg tako da je za mene 40-ak gr dovoljno. Jedino ako se bavis dosta sportom onda trebas do 1,5 gr po kg tjelesne mase. Ja radim samo yogu i setam pa to i nije neki sport. Orasasti plodovi i sjemenke su pune proteina od 20 - 30 gr na 100 gr. vise nego meso. I jako su zdrave, za muske isto, bas mi je jucer dr rekla da su orasasti plodovi super za musku plodnost.
Treniram, pokušavam unositi 1.5-2g po kg tjelesne težine. Prije sam bila bliže ovom 2, sad mi je skoro pa nemoguća misija biti i na 1.5 otkad sam si izbacila mliječne proizvode. Ali dobro, smanjila sam i vježbanje pa je to OK. Ali stvarno moram biti kreativna.
I da, ja sam 1.76, sa tvojom težinom ne bih mogla ni stajati na nogama.
💔💔💔
Neda mi forum citirat 🙄 ne znam zasto ga salju andrologu..urolog je napisao daljnja obrada kod androloga...ima termin u Osijeku pred kraj mjeseca pa ćemo vidjet sta on kaze koje bi jos nalaze trebalo napravit..imamo i preporuku za doktora Hauptmana pa ćemo se i tamo naručit da cujemo i njegovo misljenje...MM pristaje i na TESE i na bilo sta samo da uspijemo imat bebicu..nadam se da će sve na kraju bit kako treba 🤞 hvala svima na savjetima i podršci ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji