MajaRingeRaja, zapamtila si mene, to ti je najbitnije.
Za Novalac ne znam, ja ga pijem i još mi nitko nije rekao da ga mijenjam.
Za Utriće - ima milion nuspojava. Ja nisam osjećala slabost, ali sam osjećala pospanost, promjene raspoloženja, grčeve u stomaku, neke imaju zatvor (meni je stolica bila ko urica, a inače nije), ...
💔💔💔
Neeeego... šalje li ta Vinogradska nalaze preko vikenda?
23 dana & counting.
💔💔💔
MajaRingeRaja, zapamtila si mene, to ti je najbitnije.
Za Novalac ne znam, ja ga pijem i još mi nitko nije rekao da ga mijenjam.
Za Utriće - ima milion nuspojava. Ja nisam osjećala slabost, ali sam osjećala pospanost, promjene raspoloženja, grčeve u stomaku, neke imaju zatvor (meni je stolica bila ko urica, a inače nije), …
Hehe, je zapamtila sam kraticu, koja mi je jako slatka, plus tvoja pozitiva se širi i mimo foruma, preko interneta direktno u ljude, pamtimo emocijama ne glavom 😉😘
Ovu jutrosnju epizodu ću onda pripisati Utricima i tako ću onda ići dalje.
Može svima preporuka, jedna dobra i zanimljiva knjiga Želimir Periš - Mladenka Kostonoga. Jedna posebno lijepa i ženska priča, zanimljiva, smiješna, poucna i iznenađujuće dobra knjiga. Za opuštanje moždanih stanica ❤️
Pozdrav svima
💃41, 🤺 40
1/2021 IVF(Lucinger) simulacija-Gonal, 7 stanica, 5 oplodjenih, 2 dobra, 1 granican, 2 loša.
4.2.2021. ET, vraćena 3 embrija
18.2. Beta (17.2. Beta 2,29) 😢
VV 3mj. novi postupak, polustimulirani s Klomifenom, pa se nadam makar jednoj stanici ❤️
Neeeego… šalje li ta Vinogradska nalaze preko vikenda?
23 dana & counting.
Kad neces decka zvat 🤷🏻♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Bok cure!
Oprostite što upadam ovako iz vedra neba, guglam i naišla sam na vas, treba mi odgovor ako znate, jutros sam imala aspiraciju ne znam još koji broj imam, ali prvo što su mi rekli, endometrij je "pao" od srijede do danas s 9.1 na 5mm.
Užasno me to zbediralo, ne razumijem zašto, kratko su mi rekli da mi ni oni ne mogu reći zašto.. ako je tko imao sličnu situaciju ili zna zašto se to dogodilo?
Terapija: ovaleap, cetrotide, ovitrelle
Ja: 30 god (PCOS, AMH 65,anovulatorni ciklusi)
On: 33 (tvrdoglav, ostalo sve super)
2godine pokušavanja
AIH 10/20 -
AIH 11/20 -
01/21 IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) ET odgođen
Bok cure!
Oprostite što upadam ovako iz vedra neba, guglam i naišla sam na vas, treba mi odgovor ako znate, jutros sam imala aspiraciju ne znam još koji broj imam, ali prvo što su mi rekli, endometrij je "pao" od srijede do danas s 9.1 na 5mm.
Užasno me to zbediralo, ne razumijem zašto, kratko su mi rekli da mi ni oni ne mogu reći zašto.. ako je tko imao sličnu situaciju ili zna zašto se to dogodilo?
Što volim kad tako bace bombu pa ne objasne 🤯 ja ti ne znam zašto, ali netko je pričao da zna pred O biti da se smanji pa naglo zadeblja endo.. E sad jel to istina ili ne, ne znam... Nemoj se ni zamarati, nije ti bitno :)
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ruska1986, kao on uvijek kaže da njemu nisu potrebni nalazi da bi znao da sam savršena.
Kik333, dobro nam došla, i još brže otišla - trudna! Ne znam zašto ti je pao, ali to nije strašno. Bitno da su ti aspiraciju napravili i da se jajne stanice dobro oplode.
E sad, imaš dvije opcije: ili će ti se endo podebljati u idućih par dana - to postižeš tako da piješ puuuno soka od cikle (npr Biotta) i jedeš srž od ananasa i nadaš se najboljem.
Ili ti se endo neće podebljati, mališe će ti smrznuti, tebi će se tijelo malo odmoriti i u idućem ciklusu će ti napraviti transfer - što je čak i dobra opcija jer su u toj opciji često šanse veće nego u svježem transferu.
Sad vidi kako da se malo smiriš, ipak si danas prošla kroz operaciju i još ti je tijelo pod utjecajem. Lezi, odmaraj, gledaj Netflix, možeš se i s nama ovdje zabavljati...
💔💔💔
Bok cure!
Meni se to dogodilo na zadnjoj aspiraciji, ali meni je prije na uzv bio dosta zadebljan i izgledao je prezreo, skoro su isli na freeze all zbog toga. U mom slucaju je nekako na dan aspiracije bio tanji (s 11 na 8) i izgledao normalno pa su ipak napravili transfer... I dobro da jesu jer sam ostala trudna. Tvoj je dosta tanak i mislim da ti nece raditi ET na takav endometrij. Kako god bilo, bitno da si aspiraciju obavila, neka se js oplode pa ako je tako i suđeno, bit ce FET. On je ionako uspjesniji od svjezeg transfera. Događa se, nase tijelo radi cuda. Drzim fige za uspjesnu oplodnju.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Dobro jutro cure ❤️
Ajme 17 beta 🎉🎉🎉 pa to znači da će uskoro krenuti testici 🍾🍾🍾
Ovaj drugi mjesec će preleti sa svim tim eventima 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
I ja se bas veselim ovom mjesecu i 17 beta, ne moze mi nikako biti dosadno bez obzira sta mirujem!! Jedva cekam da to krene...Ugodan vikend svima!!! ❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji