Jesam li spomenula možda da su to samo bete iz manje/više prvog dijela mjeseca, i da će ih biti još?
💔💔💔
MTB jesi, ja sam bas uzbuđena 😂🤪
Kad je prva beta? Ne mogu docekati da krenu 😂
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Curke, da ne mislite da me više nema, malo da se javim...
Svima šaljem 🤞dobre vibre i zagrljaje!!!
Svaki dan pratim sve objave, veselim se hrpetini pozitivnih testica kroz desetak dana i ogromnim betama.
Kod mene ništa novo osim preboljenog covida (jer ne znam kako se ne zaraziti od supruga polomljenog u prometnoj 🤦🏽♀️), ali dobro... prošlo je... sad ne možemo dva mjeseca u postupak zbog korone, ako se i oporavi suprug prije tog... tako da je naš mjesec, nadam se, travanj...
MTB - je li ti netko protumačio ANA nalaze? Je li sve ok to, jer sjećam se da je bilo nešt ko i kod mene izvan referentnog intervala...
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Evo mene opet :D ne stignem puno pisati uz malu i posao ali kad trebam savjet najradije pitam vas jer imate iskustva i nekako se najviše slobodno i ugodno osjećam pitati ovdje <3 nadam se da nećete zamjeriti <3 Načelno smo dogovorili da idemo privat, u idućem ciklusu (krajem idućeg mjeseca) i tad ćemo ići po kraćem protokolu sa lijekom pugeron 900 (detalje još moramo proći). E sad, kak se koristi ta ampula? Dobila sam info iz ljekarne da u kompletu dolazi pugeron 900, pen i 9 igala. Ono što mene buni je kak se koristi ta ampula, tj jel se ona cijela koristi u jednom pikanju ili je ona za više pikanja pa zato i više igala? Uz to ću dobit valjda još neki lijek ali sad nemam info uz sebe pa ne mogu napisati koji (samo se sjećam da taj drugi navodno peče )
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Evo mene opet :D ne stignem puno pisati uz malu i posao ali kad trebam savjet najradije pitam vas jer imate iskustva i nekako se najviše slobodno i ugodno osjećam pitati ovdje <3 nadam se da nećete zamjeriti <3 Načelno smo dogovorili da idemo privat, u idućem ciklusu (krajem idućeg mjeseca) i tad ćemo ići po kraćem protokolu sa lijekom pugeron 900 (detalje još moramo proći). E sad, kak se koristi ta ampula? Dobila sam info iz ljekarne da u kompletu dolazi pugeron 900, pen i 9 igala. Ono što mene buni je kak se koristi ta ampula, tj jel se ona cijela koristi u jednom pikanju ili je ona za više pikanja pa zato i više igala? Uz to ću dobit valjda još neki lijek ali sad nemam info uz sebe pa ne mogu napisati koji (samo se sjećam da taj drugi navodno peče)
pardon ja seljo krivo napisala..lijek je puregon
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Kod mene uzv-a ko epizoda Male nevjeste 😂😂
Endo 10,3!!!, to u životu nisam imala, folikul 17... Dakle nema O još... Sutra (4.dan za redom) ooopet uzv da konačno vide malo šupka kako se rasprsnuo i daju mi termin 🥴
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Hrabrica ako je pen onda si dajes supkutano određenu dozu svaki dan dok ne potrosis pen u njemu je lijek. Dobije se uvijek visak iglica, ja sam mijenjala svaki drugi dan, također sam imala pen, ali Rekovelle ne Puregon. Pen je najjednostavniji nacin. Ne brini, sve ce ti pokazati u klinici kad dođes prije nego se pocnes pikati. Sretno!
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Pozdrav svima, super vijesti za ove bete, neka sve budu pozitivne, bit ce bebaca ♥️
Ja zasad nisam na mirovanju, nego radim i poducavam svoju zamjenu koja bi trebala preuzeti u 4. mj, zato nemam bas vremena citati vas kao prije 😞 plus pokusavam poloziti ispite dok jos postoji opcija online da ne secem s trbuhom prije poroda na nove rokove..
Imam mozda glupo pitanje.. kad dode vrijeme poroda u bolnici u kojoj ste u MPO postupku, porada li vas MPO doktor ili neki skroz deseti?
Ja nisam sigurna zelim li da mi doktor koji me sad vodi, vodi trudnocu do kraja, bila sam ovaj tjedan na pregledu, nista nisam saznala o bebi, samo mi je nabio vaginalnu sondu nakratko da vidimo otkucaje srca, doslovno na 3 sekunde i to je pregled koji sam ja cekala mjesec dana.. ne znam, mozda je to standardna procedura, ali ja to nisam ocekivala.. plus trazili su mi otkucaje Baby watcherom kojeg i sama imam doma i nisu ih mogli naci.. to znam i sama i nisam se uzrujala, ali sto bi bilo da to ne znam, da lezim i sestra kaze, doktore nema otkucaja??
Nisam se pobunila jer sam vidjela bebu prije par dana kod privatnika, isli smo muz i ja (btw, preporucujem svima) gdje mi je sve mjere bebe uzeo, vidjeli smo rucice, nozice, trbuh, srce, mozak u nastajanju, ali sto bi bilo da si tako nesto ne mozemo priustiti??
Ozbiljno razmisljam o zamjeni doktora ili da vise ni ne dolazim u Petrovu, imam jos zakazan Anomaly scan i kontrolu nakon toga, sve za nekih mjesec dana...
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Ajme koliko beta ovaj mjesec 😱😱😱 baš se veselim, bit će uzbudljivo pratiti testice, rast bete i sve 🥰 vrh! 🥳🥳
Nirvana drago mi je da si se javila i da je sve oke. Ja sam bila u Merkuru na pregledu i iako je kraće nego kod privatnika, pokazala mi je rukice, nogice, kralježnicu i tako. Draga je dr i nije žurila. E sad, meni to ne vidi mpo dr, već doktorica iz trudnicke ambulante. Tamo mpo dr ne rade u porodnistvu..
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Tiki, ide 7., 8., 9., pa par koji nisu rekli kad bi trebalo biti ali tu negdje, 12., 15., 17. i 18. za sad.
anavi985, bitno da se vi oporavite. Barem više nećeš strepiti oko covid testova. Što se ANA testa tiče, meni je pisalo samo negative, nešto si pobrkala. I ENA mi je u međuvremenu došla, isto piše negative.
Čekam još samo trombofiliju.
Hrabrica, pozdrav. Podsjeti me kad ti ideš u postupak?
Puregon ću i ja koristiti u postupku, držim fige da nam objema donese sreću.
Što se doze tiče, to će ti reći doktor, ali ne koristiš svih 900 odjednom. Mislim da je maksimalna doza 300, toliko ću ja koristiti. Jedna ta ampula će ti trajati nekoliko dana, ovisno o dozi. Obično na Penu naštimaš koliko želiš istisnuti, i onda to istisneš u sebe. Nisam još vidjela Puregon, ali pretpostavljam da je jako sličan Gonalima, a o tome imaš filmić na prvoj stranici ovog topica. Drugi je vjerojatno Cetrotide. Da, on malo pecka.
Mattan, woooohoooo za endo.
Što se pregleda tiče, ne znam ja što oni tebi tamo rade i kakve tebe perverzije pale, ali meni nikad nitko nije gledao nit šupka niti kako se on raspršuje.
Nirvana2020, koliko ja znam, porodi te onaj kome upadneš u smjenu. A ti slobodno mijenjaj doktora, možeš već sad otići u bolnicu gdje želiš roditi i tražiti koga želiš da te vodi. Baš mi drago da je sve u redu
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji