Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    04. Veljača 2021. 15:24

Sanjich, nisam. Prosli su iz Vinogradske, ovi sa SD. Hm... Kako bilo, dr.mpo je trazio samo tri vrijednosti - estrogen, progesteron i tsh, a te su dobre. Ostalo sam vadila na svoju ruku. Sve sam mu poslala, kazem ja bi svoje 🐧🐧, cekam odgovor 😁🙏

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Veljača 2021. 15:25

Samara

MTB jesi ovakvu frčkicu sanjala? 😍
    https://ibb.co/YkyZrHL

Je, samo je bila manja, i puuuuno kose je imala 
    I bila je preprepreprekrasna, i imala je preslatku ljubičastu haljinicu 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Veljača 2021. 15:26

ANKSIMORON

MTB

Vi se sad uzrujavate oko gluposti i međusobno svađate, umjesto da se uzrujavate radi stvarne tragedije:
    Meni nalazi iz Vinogradske još nisu stigli a prošlo je TRI TJEDNA!!!

Kako ja ovu zenu volim 🤣🤣🤣 ti si show… 🤭🤭🤭🤭🤭

Nego, nismo još o tvom mužu pričali. Je li crnokos? 

💔💔💔

04. Veljača 2021. 15:27

Mah, taj amh🥴🥴🥴🥴, 2 mjeseca prije nego sam zatrudnila amh mi je bio 13. 2 mjeseca nakon tog teskog događaja sam isla ponovo vaditi hormone i amh je pao na 6, nemoguce da je tijekom trudnoce kada jajnici ne rade nikako amh tako pao. Negdje sam nasla da nakon trudnoce on prividno pada isto kao nakon stimulacije, tako da nam se ne treba s tim zamarati dok imamo antralnih folikula.

• *.Women_name.*
    04. Veljača 2021. 15:28

Samara

MTB jesi ovakvu frčkicu sanjala? 😍
    https://ibb.co/YkyZrHL

E kad sam vidjela ovu slicicu sjetila sam se nečeg. Cure jeste vi u zadnje vrijeme vidjele one vlažne maramice u onoj visokoj kutiji s poklopcem kj s izvlačio isto tako jednu po jednu kao kad smo klinike bile 😍😍😍😍 neznam gdje je to nestalo a baš je fora 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

SBjelis

Sanjich,nisam. Prosli su iz Vinogradske, ovi sa SD. Hm… Kako bilo, dr.mpo je trazio samo tri vrijednosti - estrogen, progesteron i tsh, a te su dobre. Ostalo sam vadila na svoju ruku. Sve sam mu poslala, kazem ja bi svoje 🐧🐧, cekam odgovor 😁🙏

Baš sam ti htjela reći, za FET ti sve ovo ne treba. FET će upaliti i to je to. 
    (a ako kojim čudom ne upali, imat ćeš 2 mjeseca da popraviš krvnu sliku. Ozbiljno, manji D vitamin i feritin ti "maskiraju" AMH i prikažu ti prividno niži. Objektivno, meni nije mogao u godinu dana narasti preko 10%, ali mi je krv bolja što znači da je zapravo zadnji put stvarni AMH bio viši nego je nalaz pokazao)

💔💔💔

sbjelisi

MTB

Dada, hoćemo oboriti rekord i doći do 3000.Lucyinthesky, samo? SAMO???? Je li ti znaš koliko je to u životu moje još nezačete bebe????SBJelis, kad si zadnji put vadila AMH? Ne mora nužno biti tako, on je jako promjenjiv ovisno o stanju tvog tijela, a ti imaš manjak D vitamina i željeza. Kad ih nabildaš, bit će i nalazi bolji.

MTB Zadnji put AMH vadila točno prije godinu dana. Neka se primi ovaj FET sada i AMH može biti negativan, šta se mene tiče!
    Ali ovo mi nije jasno: TSH danas 1,72, a 28.1. je 2,2!  Kako je to moguće?!

sbjelisi
    04. Veljača 2021. 15:29

MTB hvala za AMH utjehu, nemaš pojma koliko znači ❤ 

• *.Women_name.*
    04. Veljača 2021. 15:34

SBjelis

MTB

Dada, hoćemo oboriti rekord i doći do 3000.Lucyinthesky, samo? SAMO???? Je li ti znaš koliko je to u životu moje još nezačete bebe????SBJelis, kad si zadnji put vadila AMH? Ne mora nužno biti tako, on je jako promjenjiv ovisno o stanju tvog tijela, a ti imaš manjak D vitamina i željeza. Kad ih nabildaš, bit će i nalazi bolji.
    MTB Zadnji put AMH vadila točno prije godinu dana. Neka se primi ovaj FET sada i AMH može biti negativan, šta se mene tiče!
    Ali ovo mi nije jasno: TSH danas 1,72, a28.1. je 2,2! Kako je to moguće?!

Na tsh ti jako utječu vanjski čimbenici općenito. Meni npr preko ljeta čim temperatura malo ide gore podivlja, stres i tako

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

sbjelisi
    04. Veljača 2021. 15:35

Samara frckica je preeekrasna!
    Cudoviste wow koji info, hvala 😘 Btw antralce jos nw kužim. Je li to ona vojska koja krece svaki ciklus? I kako se to mjeri? Ili se samo moze vodjeti na folikulometriji?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.