LioraLiora blizu smo si, skupa ćemo kolica gurati 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Tanja79, u većini mojih preporuka ima netko za zaljubiti se.
lioraliora, super da ti je samo otišlo, kad je već moralo otići. Ovaj 75% se odnosi na sve - i biokemijske i missed, nije postotak baš toliko velik, većina ih zapravo otpada na biokemijske. Nakon što počne kucati srce, pada na 15%, nakon 12 tjedna i svih dobrih pretraga (mini anomaly, NIPT) pada na ispod 1%. Ako ti menstruacija ne dođe u desetak dana, traži ginekologa terapiju koja će ti izazvati menstruaciju jer se nekima zna produžiti i na 60 dana, a to ti ne treba.
💔💔💔
Lucyintheskyuživaj sad dok si ufurana ⛹️♀️🏋️♂️🤸♂️🚵♀️, vrijeme brzo leti, ožujak će brzo stići i onda opet nećeš moći! Kad očekuješ M u 3.mj? Jel ideš početkom ili krajem mjeseca?
Taj dio s ne vježbanjem mi je najteži dio postupka. Ubije mi psihu.
Trebala bi dobit skroz krajem mj, ono, zadnje dane, ali moguće da će se to produžiti i na početak četvrtog jer mi je menga nakon stimulacije kasnila 10 dana 😳Doslovno mi se sve poremeti.Kako god, ionako čekam neke nalaze još.
Kad ti ideš?
Onda se nas dvije opet pratimo 🥳🥳🥳 uff tako mi je kapa u jednu ruku puna svega, trenutno ovih dodataka.. a opet jedva cekam...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Cure jel zna neka kolko se čeka nalaz spermgrama u Petrovoj 🤔
Ja sam uzasnooo nervozna makar je to samo razgovor jer sam valjda tek sad svjesna da je to to i da smo sve bliže bebici (uz pozitivne misli) 🙏🙏
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Cure jel zna neka kolko se čeka nalaz spermgrama u Petrovoj 🤔
Ja sam uzasnooo nervozna makar je to samo razgovor jer sam valjda tek sad svjesna da je to to i da smo sve bliže bebici (uz pozitivne misli) 🙏🙏
Sljedeći dan ako ga pokupis tamo
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
MTB čisto Informativno, koliko ti je beta iznosila onaj treći dan kad si ju radila? 😁
Ne mislim ju radit, ali pošto pratim štopericu još uvijek do 3dnt, svaka info mi je dobro došla 🙈🙈
endometrioza
Drage žene- cestitam svima na hrabro odrađenim transferima, aspiraciji i na super betama 🥰🥰! Danas je bas bilo živahno na nasem forumu🥰
lioraliora-bas mi je žao❤️
Mi imamo jos jedan ciklus plodnih dana do konzultacija i odlucila sam nadati se cudu, naivka ja😂🙈!
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Lucyintheskyuživaj sad dok si ufurana ⛹️♀️🏋️♂️🤸♂️🚵♀️, vrijeme brzo leti, ožujak će brzo stići i onda opet nećeš moći! Kad očekuješ M u 3.mj? Jel ideš početkom ili krajem mjeseca?
Taj dio s ne vježbanjem mi je najteži dio postupka. Ubije mi psihu.
Trebala bi dobit skroz krajem mj, ono, zadnje dane, ali moguće da će se to produžiti i na početak četvrtog jer mi je menga nakon stimulacije kasnila 10 dana 😳Doslovno mi se sve poremeti.Kako god, ionako čekam neke nalaze još.
Kad ti ideš?
Onda se nas dvije opet pratimo 🥳🥳🥳 uff tako mi je kapa u jednu ruku puna svega, trenutno ovih dodataka.. a opet jedva cekam…
U stopu izgleda 💪😎
Ma ja nekako nisam uzbuđena, ne da mi se hodat po doktorima, vadit i čekat nalaze i pit ovo čudo svega, ali šta je tu je, idemo dalje pa kako bude 🤷♀️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Ana crtića se super vidi!!! Odlično 😊😊
Liora jako mi je žao. Ne mogu ni zamisliti sve te stresove što si prošla. Nadam se da će ti fet biti uspješan i da ćeš izgurati do kraja 💓
Leia a kako kod koga ti to traje, al nekad i dulje od 1.tromjesecja se pojavljuju ti bolovi. Ja ih tu i tamo i sad osjetim, ali lagane skroz. Sretno sutra, neka bude velika i pravilna! 🥰🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
MTB čisto Informativno, koliko ti je beta iznosila onaj treći dan kad si ju radila? 😁
Ne mislim ju radit, ali pošto pratim štopericu još uvijek do 3dnt, svaka info mi je dobro došla 🙈🙈
Bila je 5.05. To je bilo osmi dan nakon štoperice.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji