MTB ma daaaaj.. ja se rasplakala 😭😭😭😭 i to na poslu 🙈
Ma ne moraš plakati ako TM zadovoljava kriterije, vratit ću ti ga poslije
💔💔💔
Anksimoron, Lucyintheskyima nas još u tom terminu 😊 Ako budu M donekle redovite, ja trebam dobiti početkom travnja cca 2. ili 3. Anksi, ja sam se privuknula na dodatke i nadam se da će stvarno polučiti neki uspjeh. Za postupak još nisam spremna, ni najmanje…😌 Ako se tako budem osjećala u travnju, neću ići.
Budeš vidjela kako ćeš se osjećati 😊Ja da se po tome ravnam ne bi nikad išla 🤦♀️Tlaka mi je to s vitaminima, pa stalno pazit nešto, pa utrići, nadutost, pikanje i sve gluposti. Nisam ni neki euforični tip koji se veseli unaprijed tako nečemu.Veselim se jedino krajnjem rezultatu 😎Bit će kako bude i sve ćemo izdržati 💪
ANKSIMORON daaaa, opet sve tri izgleda ❤️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
MTB podsjeti me za sta je taj kolagen osim za lijepu kozu?
Libo ❤ beba 😍
Mattan se dopisuje u 23h sa svojim zgodnim ginekologom 😍😍 Ti nas namjerno naučiš? Davaaaaaj sliku! 😁
Kako to misliš OSIM za lijepu kožu?
Za ženu je lijepa koža SVE!!!
Kažu:
S redovitom konzumacijom kolagena i ostalih aktivnih tvari, vaša će koža biti elastična, kosa će biti jača te će brže rasti, nokti će biti čvršći, vaši zglobovi gibljiviji a ujedno će se regulirati probava i poboljšati opće raspoloženje.
💔💔💔
Cure mene danas zvali na proslavu (cuga) rodjenja dijeteta, kolega s bivseg posla. Bili smo si svi tamo dobri pa se viidimo s vremena na vrijeme. E sad mi sudite.. Dobra sam si sa svima, ali svatko vozo svoje... A ja neke stvari ne podrzavam i ne mogu preko toga, kroz guzicu bi progovorila i onda mi nije ugodno u drustvu. Dakle, taj tip koji je dobio sada drugo dijete vara zenu non stop i na redovnoj bazi. Svojevremeno je izjavio da se zatelebao u neku iz soster firme bla bla s kojom se vidjao. Meni je to gnusno. Ja ne mogu biti svoja dok je on tamo. Gnusno mi slaviti ista (dijete nije krivo) jer ne podržavam to sto radi. Decki pola ili ne znaju ili to muski opravdavaju. Tip i dalje zivi na sve strane. Ja brijem da dodjem tamo ne bi mogla sutiti, a ovako ce ispasti da ne zelik proslaviti rodjenje dijeteta. Ali ne mogu brate mili. I te zene mi zao i tu nepravdu koja se stalno desava prevarenom.. Pa me savjest pece da bi trebala reći.. Ma strava. Zlo mi je.
oharascarlett14@gmail.com
MTB nije da nisam jucer zdrobila 550kn na dodatke, aj daj link pa da ubijem jos koju par nepar stoticu 🙈
SBjelis, bila sam par puta u takvim situacijama, i da, i meni su neugodne. Uvijek možeš smisliti neki izgovor - kašljuc, kašljuc, bojiš se da je korona
Evo Gaia:
https://www.gaianaturelle.hr/dodaci-prehrani/kolagen-shot.html?fbclid=IwAR0HPkUUrLnWibvIoIcdlsj_GJos2wLKpxHxf_y0knAlo5sxWDJacb8aykM
Imaju svašta na akciji trenutno. Nisam sigurna smiješ li ti to sad konzumirati radi FETa, ali rok trajanja je do 1/2023 tako da imaš vremena
Ovdje možete vidjeti što je sve na akciji, prirodna je kozmetika:
https://www.gaianaturelle.hr/akcija/
💔💔💔
Mtb, mijenjaj popis,,
Sutra idem po bebačaaa.. 💪💪💪🤗🤗🤗👶👶👶
Zvali me iz Vinogradske,. Dvije od 4 su nezrele,. Jedna se jajna lijepo razvija, a za drugu moraju moraju vidjet.. I sutra u 10 idem tamo pa ce radit transfer. 🤞🤞😊😊😊
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
J_b predivnoo ❤ to je onda trodnevna ako dobro pratim?
Mtb, mijenjaj popis,,
Sutra idem po bebačaaa.. 💪💪💪🤗🤗🤗👶👶👶
Zvali me iz Vinogradske,. Dvije od 4 su nezrele,. Jedna se jajna lijepo razvija, a za drugu moraju moraju vidjet.. I sutra u 10 idem tamo pa ce radit transfer. 🤞🤞😊😊😊
Woooohoooo, sutra se ide po McD krumpiriće!!!
I bebača uz put
💔💔💔
MTB- ajme kakav san❤️... Podsvijest radi cuda... Ja recimo sanjam vec dva dana da mi padaju zubi, mozda od svih onih grozota koje su cure podijelile s nama ovih dana...
SBjelis- dobar izgovor zlata vrijedi😉
J_b- jupiiiiiiii!! Predivno ❤️
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖