J_b ja sam imala 6, od toga jedna pseudocista znači 5...od tih 5 imam 3 petodnevne u kriopohrani... Držim fige da se super oplode i razviju 💗
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sanjiiiich supeeeer PUPO naš! Bas mi drago da je proslo bezbolno!!
J b 4 je supica! Cekamo rez.oplodnje, to je krucijalno ;)
oharascarlett14@gmail.com
J_b ja sam imala 6, od toga jedna pseudocista znači 5…od tih 5 imam 3 petodnevne u kriopohrani… Držim fige da se super oplode i razviju 💗
Maslačakxx, manemoj i mattan, sad mi je malo lakše, al ono strah me da nece uopce doc do transfera..
Mareo208, moj muž je to pio i to dok je bio na kemoterapiji i ok je podnio.. Samo nek pije neki probiotik.. I bit ce to ok
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Pozdrav žene. Nisam stigla pratiti forum par dana.. baš nam je ful raspored.
Muž je jučer bio kod urologa zbog onog enterokoka koje vuče. Dao mu je antibiotik ciprinol (ciprofloksacin) i nakon toga sumamed. Istu terapiju bih trebala i ja uzimat.
Nismo jos podigli lijekove, cekamo popodne da vidimo hocemo li dobiti na recept. Ali.. ja sam naravno išla jučer guglati taj ciprinol i bolje da nisam. Nuspojave užas. Vidim po forumima da su žene znale dobiti tu terapiju za upalu mjehura, pogotovo kod ešerihije. Ima li koja iskustva s tim antibiotikom?
Ja sam ti u prošlom postupku dan nakon aspiracije dobila groznu upalu mjehura(nikad je prije nisam imala). Dan dva sam pokušavala sa čajevima, brusnicom itd i ipak smo odradili transfer jer je dr rekao da to ne može utjecati na ishod.
Dva dana nakon transfera su me strašno počeli boljet bubrezi i prepisao mi je taj antibiotik koji sam pila tjedan dana(on se navodno smije i u trudnoći). Upalu sam riješila i bilo je sve ok.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Cure,
moja druga beta se lijepo poduplala i sada je 1.117,uzv sljedeći tjedan.
Nadam se da će ići sve svojim tokom.
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, nema oplodnje 💔
Sanjich, woooohoooo, to je dobar znak. PUPO!!!!
Kad je beta?
J_b, ako su kvalitetne, to ti je i više nego dovoljno. Držmo fige za ludi tulum u labosu.
Je i ja to gledam kao dobar znak, pao mi je kamen sa srca 😊
Beta 15.2. 🤞🍀
Cure,
Supeeeer 🤞🤞❤️❤️
J_b, bitno je da su jajne stanice dobre. Ako jesu, mogu one popraviti sitne deformacije na spermićima. Bez brige, imamo ovdje već bebe gdje su koristili smrznute spermiće.
Možda preosobno pitanje, ali on više nema svježih? Koliko imate smrznutih ampula?
Mare0208, bolje ne čitati. Kad sam ja čitala nuspojave od svojih pilula i vidjela da je sve OK, ali me samo može ubiti tromb, maknula sam nuspojave i odbrojavala dane koliko ih moram piti. Ne bi ti to urolog dao da je prestrašno.
Rita_55, wooohoooo! I nemoj ti meni UZV idući tjedan. Kad točno? : zapisničarka :
💔💔💔
J_b i Lucy hvala! Nuspojave koje su napisane su horor. Pucanje tetiva i nerevirzibilni utjecaj na zivčani sustav 😵
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Cure,
Woohoo!👏👏👏👏
Čestitke na divnoj beti. 🎉🎉🎉
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt