Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Siječanj 2021. 17:58

Tiki, vidiš da sam smotana.
    S druge strane, sad ću u IVF ići pjevajući da mi daju injekciju, ako će to raditi biolog ili Gić. Inače mi ne trebaju, budem zvala neku od lavica sa foruma. 

💔💔💔

MaloTele
    29. Siječanj 2021. 18:26

Sanjich🤞🤰

Curke procitala sam sve zaostatke 😊 dobro dosle nove cure, mila odlicna beta.. Malo tele ti nisi morala ponavljat? Ja muku mucim dva dana s lh trakicama, navodno sam najgore uzela tj dobila.. Tak da nemam pojma jedva cekan sutra da vidin sta kaze moj miljenik 😍

Nope,moja ne bi ni na papir stala sad vec 😂😂😂 salu na stranu, ovi moji su rekli da nema potrebe jer je odlicna i narucili me odma (tek)8.2.na uzv, pitala sam jel mogu ranije doc jer mi je dugo 2tjedna pa su rekli da nema potrebe, da ce se tad vec sve lijepo vidjet i da se ne brinem,znam da to nije bas praksa al eto valjda oni znaju sta rade,ja nisam skolovala 🤦😂 jos uvijek sam u fazi di ne brinem, fino pristojno uzgajam svoje bebe hranom,u snovima im skidam glave i vodim ih u setnje svaki dan, e sad dal' cu tak izdrzat do 8.2.vidjet cemo 🤞🤞 nadam se da Ce bit sve okej,ionako ne mogu na nista vise utjecati.. 
    Ovo je ujedno i za milu-milicu, da ne tipkam dvaput 😂
    Cekaj,nisam shvatila,jel ti bila ovulacija po trakicama ili nije? 

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

• Ivevk
    29. Siječanj 2021. 18:53

sofi

Aha, Ivevk, sorry, shvatila sam da ideš prvi put kod njega sad tek :) nisam popratila baš sve zaostatke, obzirom da curama s kojima sam tipkala kad sam prvi put bila na forumu djeca sad već idu u vrtić pa sam totalno out sada 😂

Hehehhe, ma ništa..sve pet
    Bili smo na konzultacijama u 12.mjesecu 2020... 

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

• Ivevk
    29. Siječanj 2021. 19:02

MBO…
    Bili smo na konzultacijama u 12.mjesecu 2020. kada mi je doktor dao da povadim prije postupka ove pretrage koje sam Vam dolje stavila kao slika..
    Sredinom 3. mjeseca idem na pregled prije očekivane menstruacije i na dogovor te po terapiju koju ću primat.

https://ibb.co/423v9tt

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

🌼TiKi🌼
    29. Siječanj 2021. 19:06

MTB sumnjam da ce ti G davati injekcije, ali eto, mozes dolaziti k meni na kavu tjedan dana pa cu te ja bosti. Necemo moci u obilazak jer ti nemam sto pokazati od grada, ali i kod mene u stanu je dobro. 😂

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

29. Siječanj 2021. 19:13

MaloTele

Sanjich🤞🤰

Curke procitala sam sve zaostatke 😊 dobro dosle nove cure, mila odlicna beta.. Malo tele ti nisi morala ponavljat? Ja muku mucim dva dana s lh trakicama, navodno sam najgore uzela tj dobila.. Tak da nemam pojma jedva cekan sutra da vidin sta kaze moj miljenik 😍

Nope,moja ne bi ni na papir stala sad vec 😂😂😂 salu na stranu, ovi moji su rekli da nema potrebe jer je odlicna i narucili me odma (tek)8.2.na uzv, pitala sam jel mogu ranije doc jer mi je dugo 2tjedna pa su rekli da nema potrebe, da ce se tad vec sve lijepo vidjet i da se ne brinem,znam da to nije bas praksa al eto valjda oni znaju sta rade,ja nisam skolovala 🤦😂 jos uvijek sam u fazi di ne brinem, fino pristojno uzgajam svoje bebe hranom,u snovima im skidam glave i vodim ih u setnje svaki dan, e sad dal' cu tak izdrzat do 8.2.vidjet cemo 🤞🤞 nadam se da Ce bit sve okej,ionako ne mogu na nista vise utjecati..
    Ovo je ujedno i za milu-milicu, da ne tipkam dvaput 😂
    Cekaj,nisam shvatila,jel ti bila ovulacija po trakicama ili nije?

To nisam ni ja shvatila hahha sutra cu vidit jel je il nije.. Neke ne provjerene trakice.. Sinoc tamna, danas tamna.. Jos cu navecer napravit jednu... Pa da ujutro doktor desifrira razine xD

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    29. Siječanj 2021. 19:16

MTB

J_b

🌺Dada🌺

J_b

Sad sam se malo prije piknula prvi put s Cetrotidom, i iskreno malo me peče/boli..
    S obzirom da sam hipohondar.. Jel se to smatra normalnim..? Jer ove Gonale nisam ni osjetila kad sam se piknula 🙈

Cetrotide, Fyremadel i sve te "druge" većinom peckaju, jer su gušće… I boli ubod jer je igla debela i tupa. I štoperica te će boljeti također više nego bilo koji PEN 🙃
    Jesi li dobila Info koju ćeš štopericu imati?

Uf.. Ovim drugim injekcijama se uopce ne veselim. U nedjelju imam drugi ultrazvuk pa se nadam da ce me stavit uskoro na raspored za aspiraciju..

Mah, Cetrotide primaš kraće pa nije tako strašno.
    Mene štoperica nije bolila, isto sam dobila Pen i bila je baš cool. Sve ovisi koju drogu dobiješ.

Je pa ti si privilegirano dobila Ovitrelle PEN 😁😁
    Ovdje još uvijek po hitlerskom režimu muče 🤣🤣
    Još kada sam pitala whyyyy, rekao je da ne brinem, da bude ušlo al malo teže i da boli 🤣😂 rekoh ma kužim uvijek je čudno prvi put i boli 😝 😝😝
     sad bih se ko od šale pikala 🙊🙊🙊🙊
    Ali naaaajgore od svega mi je bilo dati si Heparin 🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴 ali sad mi to već fali... Mislim da su šanse da idem opet u stimulaciju male 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Siječanj 2021. 19:22

Ivevk, dao ti je tipični popis koji treba njemu radi HZZO, ali zapravo ti nije dao ono što ti želiš napraviti. 
    Napravi još ono što sam ti ja napisala, bit ćeš sretna kasnije.
    Na idućim konzultacijama će on tražiti od tebe da napraviš FSH/LH drugi ili treći dan ciklusa, to mu treba. Zato ti i jesu vjerojatno konzultacije prije menstruacije.Plus, vjerojatno će provjeriti kakav ti je taj mjesec (ciste, broj antralaca).

Tiki, šta ti znaš što će meni Gić davati. Pih. On sigurno samo o tome mašta.  A i ima napretek vremena, nije da ima drugog posla 
    Kažeš, a i kod tebe je provjereno dobra protupotresna zaštita, nema sigurnijeg mjesta u Hrv trenutno. 

Dada, ja sam svuda privilegirana. Žene, muškarci, životinje, svi me obožavaju. 

💔💔💔

anabelaaaa
    29. Siječanj 2021. 19:24

Zna li neko kad se radi aspiracija ciste,koji dan ciklusa?
    Ako se cista hrani stimulacijom onda je logicno da se prvo cista otkloni pa se krene sa stumulacijom nakon cega ide punkcija, ako sam dobro shvatila onda ja dva puta idem na aspiraciju.Jendom ciste,drugi put jajnih stanica?😏

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Matkiša 😎
    29. Siječanj 2021. 19:27

Kaže MM : stalno ispituješ po forumu a ne pitaš najvažnije. Moramo li se suzdržati od odnosa sada u prirodnom F-etu? I kada, stupa to na snagu? Pa ajd cure, kad muž pita ozbiljno je pitanje 😁 Zaboravila pitat ovu doktoricu danas...
    Leoni hiper schwester 💗💗💗  Žao mi je! Ali gle rijetki su koji uspiju iz prvog, vidi ti već dva obavila ja ni jedan 😅 Bit će treća sreća 🥰

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.