Sad sam se malo prije piknula prvi put s Cetrotidom, i iskreno malo me peče/boli..
S obzirom da sam hipohondar.. Jel se to smatra normalnim..? Jer ove Gonale nisam ni osjetila kad sam se piknula 🙈
Cetrotide, Fyremadel i sve te "druge" većinom peckaju, jer su gušće... I boli ubod jer je igla debela i tupa. I štoperica te će boljeti također više nego bilo koji PEN 🙃
Jesi li dobila Info koju ćeš štopericu imati?
endometrioza
watson009,ma nema problema. Uz sve te zamjerke koje danas imam, mene je Beta dovela do trudnoće iz prvog pokušaja. To nije mala stvar.
I pitaj i ovdje i u Beti sve što ti nije jasno. U Beti su doktorice jako ljubazne, sve pojasne, imaju strpljenja. Meni su sestre svaki dan davale progesteron jer sam rekla da mi nema tko davati injekciju (ovu si ne možeš sama dati). Tako da stvarno sam bila zadovoljna i danas sam im na dosta toga zahvalna.
Ove subjektivne stvari su moje, jebiga. Plus to sa kontracepcijom ja stvarno nisam mogla i drugi put proći, tj nisam željela.
A i objektivno, biolog je puno puno zgodniji u IVF poliklinici, a želim da mi dijete bude lijepo
Dada, pa otišla sam na naslovnu stranicu, i nema više onih čudnih tema, počišćeno je već par dana sve.
💔💔💔
Ne znam jeste li primijetile, ali napravili su nam upgrade foruma.
I dalje ne možemo dodati slike.
I dalje nema privatnih poruka.
Ali su, na veliku žalost Ruska1986, maknuli sve brate i sestro. Nadam se da je pokupila sve bitne kontakte prije.
Ajme pa zato se ona i ne javlja danas.. tuguje s njima i vjerojatno pravi WhatsApp grupu 😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sad sam se malo prije piknula prvi put s Cetrotidom, i iskreno malo me peče/boli..
S obzirom da sam hipohondar.. Jel se to smatra normalnim..? Jer ove Gonale nisam ni osjetila kad sam se piknula 🙈
Cetrotide, Fyremadel i sve te "druge" većinom peckaju, jer su gušće… I boli ubod jer je igla debela i tupa. I štoperica te će boljeti također više nego bilo koji PEN 🙃
Uf.. Ovim drugim injekcijama se uopce ne veselim. U nedjelju imam drugi ultrazvuk pa se nadam da ce me stavit uskoro na raspored za aspiraciju..
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Ne znam jeste li primijetile, ali napravili su nam upgrade foruma.
I dalje ne možemo dodati slike.
I dalje nema privatnih poruka.
Ali su, na veliku žalost Ruska1986, maknuli sve brate i sestro. Nadam se da je pokupila sve bitne kontakte prije.
Ajme pa zato se ona i ne javlja danas.. tuguje s njima i vjerojatno pravi WhatsApp grupu 😂
Kreiraju svoj forum. MisterBracaMissSestre
A ja se već ponadala da su nam dali i privatne poruke i da ću moći prijetiti nekima od vas (znate koji ste).
💔💔💔
Lucyinthesky, ako te zanima, možeš vidjeti na egrađaninu. Ali i nije bitno, budu oni izvadili štogod.
Meni je dr napisala nešto opširno, pa sestre nisu znale što trebaju izvaditi. Prije nego su se snašle, ja sam izvadila svoj popisić (na kojem je bilo i par sitnica koje doktorica nije vjerojatno znala da je propisala). Hihi.Ludakopatka, pijem sad kapsule zadnjih par dana, naručila sam (iskočile mi u mailu da su na ogromnoj akciji, shvatila sam to kao znak
). Rižu jedem jako jako rijetko (jednom u par mjeseci), pa mi ne bi pomoglo to što zamijenim bijelu sa crvenom.
Pogledat ću prije nego odem, hvala ti 😊
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Curke procitala sam sve zaostatke 😊 dobro dosle nove cure, mila odlicna beta.. Malo tele ti nisi morala ponavljat? Ja muku mucim dva dana s lh trakicama, navodno sam najgore uzela tj dobila.. Tak da nemam pojma jedva cekan sutra da vidin sta kaze moj miljenik 😍
Cetrotide, Fyremadel i sve te "druge" većinom peckaju, jer su gušće… I boli ubod jer je igla debela i tupa. I štoperica te će boljeti također više nego bilo koji PEN 🙃
Uf.. Ovim drugim injekcijama se uopce ne veselim. U nedjelju imam drugi ultrazvuk pa se nadam da ce me stavit uskoro na raspored za aspiraciju..
Mah, Cetrotide primaš kraće pa nije tako strašno.
Mene štoperica nije bolila, isto sam dobila Pen i bila je baš cool. Sve ovisi koju drogu dobiješ.
💔💔💔
Mah, Cetrotide primaš kraće pa nije tako strašno.
Mene štoperica nije bolila, isto sam dobila Pen i bila je baš cool. Sve ovisi koju drogu dobiješ.
Nadam se da će mi sutra vec bit lakše pikat.
Jedva čekam nedjelju..
Nemoj misliti na torticu, nemoj misliti na torticu.. 😂🙈
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
MTB kako ne? Ja sam si 6 dana davala progesteronske injekcije, vidis da se moze! Haha... Salu na stranu, ja sam med sestra pa imam prednosti neke zbog toga. 😝
Sto se tice BetaPlus poliklinike, ja sam tamo istala trudna-dvaput. Imam samo pozitivna iskustva s njima i tko god ide tamo, ne treba se bojati.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji