Sad sam se malo prije piknula prvi put s Cetrotidom, i iskreno malo me peče/boli..
S obzirom da sam hipohondar.. Jel se to smatra normalnim..? Jer ove Gonale nisam ni osjetila kad sam se piknula 🙈
J_b i mene je uvijek peklo i znalo se zacrvenit oko mjesta za ubod, a prvi put u svakom postupku mi je bilo najizraženije i također me bolilo i poprilično se zacrvenilo.
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Sad sam se malo prije piknula prvi put s Cetrotidom, i iskreno malo me peče/boli..
S obzirom da sam hipohondar.. Jel se to smatra normalnim..? Jer ove Gonale nisam ni osjetila kad sam se piknula 🙈
To ti je normalna nuspojava od cetrotida. Moguće i da ti se lagano kao napuhne koža oko uboda, da svrbi ili peče.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
To ti je normalna nuspojava od cetrotida. Moguće i da ti se lagano kao napuhne koža oko uboda, da svrbi ili peče.
Rina89 i AuroraB uf, ok.. Sad mi je lakše..
🤗
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Ivevk, samo ti pitaj.
FSH i LH su spolni hormoni, oni su ti neophodni za ulazak u postupak da se odredi koju ćeš stimulaciju dobiti. Feritin govori o zalihama željeza koje imaš, isto jako bitno za postupak. GUK i inzulin su ti bitni da znaš trebaš li smanjiti šećere u prehrani i uzimati neke suplemente u tom smjeru (inositol) s obzirom na to da inzulinska rezistencija smanjuje kvalitetu jajnih stanica i šansu za implantaciju.
Za TSH smo već ovdje pisale sad na zadnjoj stranici. Osim onog napisanog, u trudnoći zbog rasta betaHCG često i TSH zna rasti a prevelika razina može loše utjecati na razvoj bebe (pogotovo u prvom tromjesečju). Svaki MPOvac koji drži do sebe će ti dati terapiju da je malo smanjiš jer nema šanse riskirati uspjeh radi jedne tabletice.
watson009, dobro nam došla, i brzo nam otišla, trudna. Navijamo da ti uspije iz prve i da se nikad ne moraš zamarati suvišnim nazivima. Iskreno, sve ovo čime mi baratamo ti nije ni potrebno ako nisi teži slučaj - a nema razloga da vjerujemo da jesi.
Što se Bete tiče, ne moraš se brinuti. Ja sam bila prezadovoljna postupkom tamo i radi njih se više stimulacija ne bojim (a prije prvog postupka sam imala gadne napadaje panike i histerije na samu pomisao). Sestre su ljubazne i optimistične, doktorice stručne i navijaju za tebe cijelo vrijeme (ali su i realne).
Bilo je par sitnih zamjerki (koje vidim da postoje u svim poliklinikama, pa nisu presudne i neću ih ponavljati). Malo me štrecnulo što je moja dr malo preosobno shvatila moj spontani (radije bih da je mene tješila, nego da je potonula), ali i to je ljudski. Namjeravala sam ići kod njih na idući postupak, ali mi se nije svidjelo što opet moram na kontracepciju prije - s tim da bih ovaj put morala piti pilule preko 30 dana. Ne volim kontracepciju, ne želim odgađati menstruaciju za 2 tjedna da bih se uklopila u njihov plan stimulacija, pa sam otišla u kliniku u kojoj to ne moram. Osobno mislim i da bih imala bolje rezultate da nisam bila na kontracepciji, ali to je sad već jako subjektivno.
Ako tebi kontracepcija nije problem, onda se ne moraš brinuti oko Bete.
J_b, da, Cetrotide peckaju. Malo si promasiraj to područje kad izvučeš injekciju.
💔💔💔
Rita89 mislim da se nitko ne bi smio bojati svojih doktora, niti ima što pogrdno u tome što se brineš za sebe pa si izvadila vitamin D na svoju ruku. Nitko ne može toliko temeljito brinuti o nama kao mi sami. Javi doktorici da si dobila nalaz D vitamina i pitaj ju kad možeš podići lijek u ljekarni.
Rita94 vidjela sam da si ostala bez transfera, baš mi je bilo jako žao. 💔 Ovo naše putovanje je puno neočekivanih događaja, zapleta i raspleta. Pokušaj poraditi na kvaliteti jajnih stanica do sljedećeg postupka i bude to sve ok😽
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
E, iskusne lavice, ako ja napišem neku glupost, slobodno me ispravite.
Disklejmer - ja nisam medicinske struke i bila sam totalni idiot za anatomiju/medicinske pojmove/lijekove/suplemente prije ovih postupaka
💔💔💔
Aha, Ivevk, sorry, shvatila sam da ideš prvi put kod njega sad tek :) nisam popratila baš sve zaostatke, obzirom da curama s kojima sam tipkala kad sam prvi put bila na forumu djeca sad već idu u vrtić pa sam totalno out sada 😂
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
Ne znam jeste li primijetile, ali napravili su nam upgrade foruma.
I dalje ne možemo dodati slike.
I dalje nema privatnih poruka.
Ali su, na veliku žalost Ruska1986, maknuli sve brate i sestro. Nadam se da je pokupila sve bitne kontakte prije.
💔💔💔
MTB hvala ti od ❤ pomogla si mi nemas pojma koliko! 😇 Toliko si puna topline i solidarnosti prema drugima, vidim da si dobra dusa ove teme! Ostani takva i brzo brzo da kreiras novu pobjednicku temu...ja cu sada lakse u Beti uci na vrata vjeruj mi na rijec 🙌❤
Pozdravljam vas 🙏
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ne znam jeste li primijetile, ali napravili su nam upgrade foruma.
I dalje ne možemo dodati slike.
I dalje nema privatnih poruka.
Ali su, na veliku žalost Ruska1986, maknuli sve brate i sestro. Nadam se da je pokupila sve bitne kontakte prije.
Kak si uopće primjetila?🤣
Sad će Ruska1986 da im baca ječmence 😁😁😁😁
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji