Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivevk
    29. Siječanj 2021. 16:16

Meni je doktor "sjeo" na prvu Stvarno divan čovjek, fino je sve objasnio..sredinom 3. mjeseca idem na pregled i terapiju za bockanje pa će mi još podrobnije objasniti sve.

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

Mila-Milica
    29. Siječanj 2021. 16:17

MaloTele

Mila Milicaodlicna beta,sad sam se sjetila da sam zab cestitat 🤷🤦 ugl super,drzim fige da sto prije prođe vrijeme do uzva 🤞🥰

Hvala ti!😊😊😊
    Da, taj tjedan ce mi biti dug ko godina. 
    Ti isto ideš na ultrazvuk u sljed.petak?

👩40 🧔37
    Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
    7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
    9/20 FET, beta =0
    12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
    1/21 FET 2 blastice.
    Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
    11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
    1.3. Missed ab - 10 tt
    10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
    12/21 FET 1 blastica, beta = 0
    12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
    1/22 FET, beta=0,1
    11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Siječanj 2021. 16:19

Ivevk

Meni je doktor "sjeo" na prvuStvarno divan čovjek, fino je sve objasnio..sredinom 3. mjeseca idem na pregled i terapiju za bockanje pa će mi još podrobnije objasniti sve.

Je, je, nije loš. Mislim, ima i zgodnijih od njega u toj klinici, ali oni su već zauzeti. 

💔💔💔

• Ivevk
    29. Siječanj 2021. 16:20

MTB
    Molim te ako mi možeš pobliže objasnit sve "te" nazive što si napisala
    I zasto je bitno da je TSH ispod 2?
    Oprosti, nisam se do sada susretala s nekim tim nazivima (FSH/LH, feritin)
    I zasto da provjeravam, GUK, inzulin..

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

watson009
    29. Siječanj 2021. 16:24

Draga MTB oprosti sto upadam kao padobranac, uskoro smo u postupku MPO...skicnem tu i tamo sto pisete ali jel vjerujete da me strah ove grupe kada vidim sa cime sve baratate a ja sam pocetnik i zelim smireno uci u postupak,bez prevelikog znanja jer se onda opterecujem.😭🙈
    Moje pitanjce za tebe je zasto si presla iz Beta+ u IVF polikliniku? Radi se o nekom negativnom iskustvu ili?
    Pitam zato jer je meni postupak dogovoren u Beti, jako sam zadovoljna s njima ali me tvoja situacija pika u oko ako me razumijes...
    Unaprijed ti se zahvaljujem na odgovoru i strpljenju ❤
    Zelim vam puno uspjeha lavice, zene i kraljice 😇

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Ivevk
    29. Siječanj 2021. 16:24

........dobar je i on 

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    07/21 neuspjeli postupak

Rina89
    29. Siječanj 2021. 16:25

TiKi, MTB hvala na informacijama! 🙂

👩‍💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
    👩‍💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
    Petrova, AMH 44,9
    1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
    2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
    3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
    P. Škvorc, AMH 40
    4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan

• Ivevk
    29. Siječanj 2021. 16:26

MTB

Ivevk

Meni je doktor "sjeo" na prvuStvarno divan čovjek, fino je sve objasnio..sredinom 3. mjeseca idem na pregled i terapiju za bockanje pa će mi još podrobnije objasniti sve.

Je, je, nije loš. Mislim, ima i zgodnijih od njega u toj klinici, ali oni su već zauzeti.

.......ma dobar je i on 

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    07/21 neuspjeli postupak

❤️J_0209_b😺
    29. Siječanj 2021. 16:29

Sad sam se malo prije piknula prvi put s Cetrotidom, i iskreno malo me peče/boli..
    S obzirom da sam hipohondar.. Jel se to smatra normalnim..? Jer ove Gonale nisam ni osjetila kad sam se piknula 🙈

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

anabelaaaa
    29. Siječanj 2021. 16:34

MTB

anabelaaaa

Cure da se javnem, danas kontrola,cista jos tu,jos dugih 21 dan pilulica..Ali slejdeci ciklus ako I bude tu dr je rekao uraditi aspiraciju ciste I odmah krenuti sa stimulacijom.. Nadamo se najboljem.
    Cure koje imaju plusice cestitam od srca one koje iscekivaaju zelim sto brzi protok vremena…❤

Moram priznati zašto u ovakvim situacijama odmah ne naprave aspiraciju ciste i gotovo.
    Da je meni cista ostala nakon terapije, bila bih se sama aspirirala

😁Ma ne znam ni sama,pocinjem sumnjati da nas malo drze zbog njihove preokupcije I guzvi.🤷‍♀️
    Pa svakako se to radi prilikom punkcije jajnih celija zar ne?Nije im to neko dodatno opterecnje ni posao, valjda!

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.