Mila Milica predivna beta, nismo ni sumnjali! Sretno dalje 👏😘
Curly imam ja taj epilator Phillips i zali Boze para..ok za manja podrucja tipa pazuhe i nadusnice,ali ako mislis s tim rijesavat noge ne znam koliko moras bit uporan da nesto postignes ...nema do laserskog uklanjanja dlacica pravim velikim aparatima u salonima...
Sanjich i ja zeljno iscekujem nalaze ali jos nigdi nista na vidiku tako da prije mislim da ce bit ponediljak!! A sta je tu je! Javim odma ,ne brini ❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
curly29, možeš se bljeskati. Stani sa bljeskanjem bliskih područja (vaginalno područe i stomak) kad krene stimulacija, a sa svime nakon ET.
Inače, meni su rekli da mi je bolje da pričekam da rodim, jer da će mi trudnoća & trudnički hormoni poništiti bljeskanje i da će dlake vjerojatno podivljati.
Nikitta, baš je gadno što ti je posao tako direktno ugrožen sa ovom situacijom. Na žalost, puno će biti neopjevanih žrtava i prebrzo će se zaboraviti na sve koji su nastradali - i u koroni i u potresima.
Nadalica, neće mene doktor stići oploditi, samo aću zgrabiti zametke čim im budem blizu, natrpati ih u sebe i onda zaključati vrata da ne mogu nigdje. Nema više zajebancije!!!
Inače, izgleda da sam na jednom palcu dobila gliviceNikad ih nisam imala
Vrh nokta je žućkast, nisam primijetila dok nisam vidjela na nekom bijelom svjetlu
krećem ga otapati u octu da se riješim prokletinje prije nego se proširi
MTB šprickaj Octeniseptom i gore po noktu i ako možeš kupi ako nemaš špricu i ubrizgaj si malo ispod nokta koliko možeš.
Bavila sam se dugo ugradnjom noktića, i vjeruj mi da ništa nije učinkovitije od toga. Poslije namaži Octenisept gelom. Neznam koliko ti je jako, ali općenito za sve, dobro je imati pro ruci kombinaciju sprej i gel. Rješava sve takve probleme a ja ga koristim i umjesto alkohola jer ovdje nemoš kupit alkohol no za lijeka.
Možda pomogne. Gljivice znaju biti prava napast, a došlo ti je negdje do vlaženja noktića a nije bilo previše zraka. Gledaj luftat noge dok ne prođe (ali bez zezancije) 😂 good luck 🍀🍀🐞🥰
endometrioza
Nikitta a jbmu, valjda uskoro krene pa svi napokon stanemo na noge. Mi smo garazirali jedno auto, i to samo na sedmicu dana i jedva ali jedva ga upalili, eto ne znam sta da ti kazem bolje je i prodati nego garazirati, da si blize mogo ti moj mm napravit on se razumi u to, on sam popravlja nase auto 🤩 Tacno to, i mi smo prosli kvrgav put, i nema sta nas nije snalazilo ali nikada nismo odustali od nas dvoje, nego smo jacali zajedno, i da nismo dobili ovu djecicu mi bi zivjeli u ljubavi i to je nesto najljepse, ako nista bar imate jedno drugo.. Ja bih tebi ostavila bebe bez imalo dvojbe, kakva si ti divna osoba ❤️
Tuma, kaca ❤️❤️❤️
Curly gdje si tacno, u kom gradu ? Ne bi ta kafica bila losa, jos ako imas cvarke 🙈 jesam bezobrazna samo slijecem narod s tim cvarcima 😂😂 Nikada se ne zna, mozda se i desi da uspije od prvi puta ❤️
Mila milica cestitam neka se pravilno dupla 🎉🎉🎉
Ruska ti zivis zivot 😃 Kod mene su ti malo glava malo guzica u wc solji bili, naizmjenice 😂🙈😂
MTB hahahah kraljice 😂 ukrades sebi uzv, prikopcas se kuci i pratis stanje pa nam javljas 😂😂😂 pa naravno da sam dosla tu radi tebe sta si ti mislila, ko bi mi inace slao 😈 ? Ljubav na prvi hormon ❤️😂
Nymeria zao mi sto par cura koje sam pratila, nisu se vise javljale tu na forum pa ne znam sta je s njima i dokle su.. saljem ti ❤️
Tiki cekamo jos vragolana pa da krenu pozitivni nizovi, tipa slika bebe, pozitivan testic, slika sa uzv, slika buse, bebe pa sve tako ukrug ❤️
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Mare0208 da, tamo ti uzv radi profesor Šijanović... A inače se uzv dolje radi (imaš 3)pa kao u Hugu izaberi jedan broj, sigurno ćeš pogriješiti 🙈😂
Moj doktor se uvijek izbori za najbolji (i prostor i uzv) Al i taj najbolji nije bog zna što, ali ima bar paravan.
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Slee razumijem dio za hipohondra drago mi je da je beta pala i vjerujem da će to otići samo na menstruauciji. Za mamu od prijateljice, ginekologice, imam samo pohvale
, na kraju će ispast da se znamo
Vickivale jako mi je drago za trudnoću, sretno dalje!
Lana i ja bih vadila betu, koliko god sad ti to bilo sve skupa teško.
Nadalice bebači su show!!!!!
Nikita kad već radite s takvim padom nadam se da ste barem dobili potporu HZZ i podnesite zahtjev za povratom fiksnim troškova preko e-porezne, ili provjerite s knjigovodstvom, vraćaju samo ono što je plaćeno i pad mora btii veći od 60 %, vraćaju razmjerno padu. Neznam koja ste djelatnost i jeste bili zatvoreni odlukom Stožera ili je pad zbog toga što su drugi zatvoreni. Sad imamo webinar o tom i nisam stigla proučiti još dobro. U pauzi tipkam, nisam stigla sve ni pročitat, ostalo mi 5 stranica.
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Ja jedva čekam da se situacija sredi, i iskreno baš ne kužim zkj se nebi sad kad malo ljepše vrijeme dođe kafići radili na terasama. Ja bi baš popila kavicu kad je ovako lijepi dan, malo se toplije obuces i chill 😁😁😊
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Mila Milica odlična beta!!!!!
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Mila Milica odlična beta!!!!!
Hvala!!!
Hvala svima. 🙏🙏🙏😊😊
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
Tko više nema cisti i ima hrpicu folikula 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎
💔💔💔
Cure, beta je 229,9!!!😊😊😊 Bilo je i suza radosnica.
U ponedjeljak kontrola da li se pravilno dupla.
Super vijesti.... drzimo fige za duplu betu 🥳🥳🥳🥳
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Sortiraj odgovore
Najstariji