Nikitta, hvala. Vjerojatno mi je radi toga MM uvalio to. Krenula sam intenzivno vježbati prije par godina, on mi je onda to dao i ja poslušno pijem i pojma nemam zašto
💔💔💔
Dada ja za sada pijem jedan Zoely dnevno. Dakle normalnu dozu. 03.02. su mi sledece konsultacije pa cemo da vidimo.
Nikitta moze da se uzima oralno, ali mora jako da se razblazi. Na primer jedna kap ide u 1,5l vode, ili u jednu supenu kasiku nekog drugog ulja. Stvrano je jako I przi. Najbolje je Grčko I Tursko. Ja sam narucila sa Amazona ovde u Nemackoj ovo https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B006YU73K0/ref=ya_aw_od_pi?ie=UTF8&psc=1
ali sigurna sam I da je to iz Slovenije skroz okej
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
MTB ja isto mg koristim zbog grceva u nogama koje imam vec niz godina zbog stalnog stajanja na poslu... A u trudnoci je dobar kod tih bh kontrakcija jer ih umiruje.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Nadalica ajd ti sa curama na tulum a ja ću čuvati klince 😉 samo mi na povratku malo cvaraka donesi 🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Slee, je, je...nijedna folikulometrija nije prosla bez komplimenta 🙈 A kad bi embriolog dosao rec koliko imamo stanica grlio mene i muza, veselio se kao da smo mu frendovi. A punkcije su bile poseban dozivljaj, neka djecja kapica sa likovima iz crtica, embriolog raspali Olivera i pjevaju. I kod njega sam najdalje dogurala. Sa AMH 3.5 i 40 godina sam imala blastice za transfer. Ali prefin je on za Split 😂.
Nadam se da ce beta past, prijateljici mi je dugo padala, plasili su je sa ponovnom kiretazom, ali je na kraju sve ipak samo otislo
I nisam cestitala Malotele, viciklave i Mila-Milica, pa cestitam cure 😘
Nadalice 😘
MTB jaisto mg koristim zbog grceva u nogama koje imam vec niz godina zbog stalnog stajanja na poslu… A u trudnoci je dobar kod tih bh kontrakcija jer ih umiruje.
E super, upisala u tekicu. Ipak sam ja trudnica u negativnim tjednima, moram biti spremna na ovo.
Sad sam na -3tjedna i 3dana
💔💔💔
Ja pojma nemam kada sam pisala i sta sam pisala pa cu ja to ovako, mtb nalazi su ti kao kod 25etogodisnjakinje, ne sumnjam da ces ostati trudna onog trena kad ti gurne onaj kateter, mozda i da ti betu odma izvade 😂😂 salu na stranu, imas top nalaze
Nikitta jel ste poceli vec raditi, kako si ovako generalno ? Jao, meni danas bili svekrva neukrotivi zmaj zajedno sa svekrom opoditeljem 😂😂😂 donijela djeci sokice za koje naravno zna da ne dajem bebama 😂
Meto kad ces u postupak ?
Sunny mm je radio tese, dobili smo par spermica i eto uspjeli, rijedak je slucaj da sa tese nista ne nadju.. Mi smo u Austriji u Welsu radili, zdravstveno nam pokrilo nesto malo, mi platili ostatak malo preko 1000 eura.. zelim vam srecu ❤️
Vickivale ja ne bih mogla izdrzati, meni bi na guzicu progovorilo trudna sam 😂😂😂 Zelim ti urednu trudnocu 🤗❤️
Mattan juhuuuuuu drzim fige na najjace 🤗❤️❤️❤️❤️
Slee beta pada sto je najvaznije, drzim fige da se ocsti samo da ne moras na kiretazu.
Little zao mi je zbog negativne bete
Dia drzim palceve za sto vise blastica
Ela sretno !
Miss, lucyinthesky, bozma, manemoj, sbjelis, ericaa, tuma, tiki, olivera, anksimoron, cudoviste, ruska, flower, kaca, nymeria, samara, dada ma sve moje brate i sestro saljem ❤️
Ko je ono imao super poz testice ? Malotele ako se ne varam i jos neko zabb sam sad navijam za ogromne bete 🤩💪🏼
https://ibb.co/LQNMmTN bip bip 💪🏼 krenuli na taj vas party sto dogovarate bez nas, da budemo motivacija, plan je da vas oni zabave dok ja potamamim cvarke 😜
Jao strasno su slatki... nema problema primamo vas sve...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
MTB jaisto mg koristim zbog grceva u nogama koje imam vec niz godina zbog stalnog stajanja na poslu… A u trudnoci je dobar kod tih bh kontrakcija jer ih umiruje.
E super, upisala u tekicu. Ipak sam ja trudnica u negativnim tjednima, moram biti spremna na ovo.
Sad sam na -3tjedna i 3dana
Haha to sam i ja znala gledat.. Ja cu evo rodit oko 24.10. 😳🤣
Vickivale čestitam 🥰 želim ti uredu i školsku trudnoću 😊
Nadalica ma divni su😍
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Nadalice pravi anđelcici ❤️❤️❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680