vickivale, sve ti je oprošteno!!! Woooohoooo, trudnicaaaaaaaaa!!!!! Baš sam sretna!! Lijepo prorjeđujemo redove.manemoj, nisi stvarno naručena u 8:10, već čekaš po redu dolaska. Ja sam čekala nekih 20, 30 minuta brijem. Nema vas 50, ali ima desetak + dolaze nenaručeni pa oni svejedno prime jer su meka srca a ljudi imaju tužne priče spremne. Ovisno o tvojim mogućnostima, ja bih se nacrtala u 7 za TORCH (ako ga vadiš na Fran Mihaljeviću), tamo skoro da nemaš reda i neka predivna sestra radi. Onda bih se prebacila u Vinogradsku i vadila tamo.
*.Women_name.*, koji je to magnezij u prahu? Kako se koristi?
TirelessIvy, idemoooooo. Baš me zanima kako će ti postupak ići…
Što si radila s uljem origana?
E super hvala, onda idem prvo TORCH a ovo ću stići do 8:10 pa do kad čekam, čekam.. Itako ću GO uzeti taj dan..
Evo, baš gledam. Ja sam bila naručena u 8.20. Došla sam malo prije 8. U 8.44 sam već sjedila u Uberu za nazad. Dakle, i nisam toliko dugo čekala nakon mog termina... Ali i da sam kasnila, mislim da nikoga ne bi bilo briga, stalno su ljudi tamo...
💔💔💔
vickivale, sve ti je oprošteno!!! Woooohoooo, trudnicaaaaaaaaa!!!!! Baš sam sretna!! Lijepo prorjeđujemo redove.manemoj, nisi stvarno naručena u 8:10, već čekaš po redu dolaska. Ja sam čekala nekih 20, 30 minuta brijem. Nema vas 50, ali ima desetak + dolaze nenaručeni pa oni svejedno prime jer su meka srca a ljudi imaju tužne priče spremne. Ovisno o tvojim mogućnostima, ja bih se nacrtala u 7 za TORCH (ako ga vadiš na Fran Mihaljeviću), tamo skoro da nemaš reda i neka predivna sestra radi. Onda bih se prebacila u Vinogradsku i vadila tamo.
Piše na njemu Bioelectra 300 mg
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Stisnula sam slučajno šalji 😂😂😂🙈 stavi se na jezik prah dok se otopi i proguta
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Pozdrav curke,danas bila aspiracija, na kraju samo 6 stanica, od mora folikula, kaže dr da je iznenađen al da mozda zato što je štoperica bila drukčija i cijela priča oko hipera, idemo na freeze all pa se nadam da će biti nešto i da će nas naše blastociste čekati na proljeće..
A gdje si u postupku?
Ivf poliklinika
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Stisnula sam slučajno šalji 😂😂😂🙈 stavi se na jezik prah dok se otopi i proguta
Hvala!!!
💔💔💔
Pozdrav curke,danas bila aspiracija, na kraju samo 6 stanica, od mora folikula, kaže dr da je iznenađen al da mozda zato što je štoperica bila drukčija i cijela priča oko hipera, idemo na freeze all pa se nadam da će biti nešto i da će nas naše blastociste čekati na proljeće..
Ma od 6,bar dvije bebe 🙏😍
Hvala ti na tim zeljama🥰k🙏
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Nikitta bas ovako kako je Tanja napisala. Dve kapi u kašiku maslinovog ulja i to progutam. Kao antibiotik na svakih šest sati. Ja jako cesto imam problema sa urinarnim infejcijama, ali je kod mene problem jos sto vrlo brzo predje na bubrege. I malo sam se bila u uplasila, jer su me u utorak vec toliko boleli bubrezi da nisam mogla da se ispravim, a opet nisam mogla doktoru da mi napravi urinokulturu zbog menge koju sam upravo tada dobila. Važno je da se uzima ulje origana koje je bar 75% čisto. Užasno je jako, tako da mora brzo da se proguta inace bas peče. A bas sam juce citala kako se i laboratoriji pokazalo efikasnije od vise od 50 posto antibiotika, posebno za urinarne infekcije. Moj najiskreniji savet je da probaš. Koristi se 7-10 dana, pa onda pauza. Meni je vec posle dva dana tako veliko olakšanje da jos uvek ne mogu doci sebi.
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
ericaa, Dada, hvala na komentaru nalaza.
Bozma, meni je Gić već unaprijed prokomentirao nalaze.Rekao je da ne moram sve vaditi, rekao je što je jedino njemu bitno. I kad sam rekla da ću ja svejedno ipak vaditi, najavio je kako će izgledati
Sve je pogodio osim što je predvidio da će AMH pasti, njanjanjanjanjaaaaaa.
Anyway, imala sam PCOS i to moji nalazi pokazuju. Kaže da za stimulirane postupke to nije bitno, jer on stimulacijom namjesti hormone onako kako želi. Vjerojatno da sam mlađa, i da su mi opcije tempirani odnosi, inseminacija ili prirodni postupci, bi bilo bitno i dao bi mi neku terapiju. S obzirom da se kod mene nema što odugovlačiti, fokusira se samo na ono gdje može nekako pomoći - zato mi je npr rekao da mi kariogram ne treba, ali da je trombofilija super. Itd itd. Dakle, zanima ga samo nešto gdje ciljano može terapijom utjecati, računajući na to da je u mojim godinama najbolja opcija ići na stimulirane postupke čim to mogu (poštujući ona 3 mjeseca razmaka između postupaka).
Dia85, 6 je lijep broj ako su kvalitetne i lijepo se oplode. Držim fige za dobar party u labosu!! A zašto ćeš čekati do proljeća za FET?
MTB, preporuka zbog hiperstimulacije je da se sačeka bar jedan prirodni ciklus da prođe - to ispada ozujak..dobila lijekove bas za prevenciju težeg OHSSa sad dalje za piti pa valjda nije zezancija..to čekanje do proljeća sam već oplakala jer mi je odmah na prvom uzv rekao da nista do proljeća, sad samo da imamo sto zamrznuti
Bozma, meni je Gić već unaprijed prokomentirao nalaze.Rekao je da ne moram sve vaditi, rekao je što je jedino njemu bitno. I kad sam rekla da ću ja svejedno ipak vaditi, najavio je kako će izgledati
Anyway, imala sam PCOS i to moji nalazi pokazuju. Kaže da za stimulirane postupke to nije bitno, jer on stimulacijom namjesti hormone onako kako želi. Vjerojatno da sam mlađa, i da su mi opcije tempirani odnosi, inseminacija ili prirodni postupci, bi bilo bitno i dao bi mi neku terapiju. S obzirom da se kod mene nema što odugovlačiti, fokusira se samo na ono gdje može nekako pomoći - zato mi je npr rekao da mi kariogram ne treba, ali da je trombofilija super. Itd itd. Dakle, zanima ga samo nešto gdje ciljano može terapijom utjecati, računajući na to da je u mojim godinama najbolja opcija ići na stimulirane postupke čim to mogu (poštujući ona 3 mjeseca razmaka između postupaka).
Dia85, 6 je lijep broj ako su kvalitetne i lijepo se oplode. Držim fige za dobar party u labosu!! A zašto ćeš čekati do proljeća za FET?
MTB, preporuka zbog hiperstimulacije je da se sačeka bar jedan prirodni ciklus da prođe - to ispada ozujak..dobila lijekove bas za prevenciju težeg OHSSa sad dalje za piti pa valjda nije zezancija..to čekanje do proljeća sam već oplakala jer mi je odmah na prvom uzv rekao da nista do proljeća, sad samo da imamo sto zamrznuti
Ma dobro, ožujak je sutra maltene. Ja sam mislila da govoriš o svibnju, lipnju. Super će ti doći da se malo odmoriš i da pripremiš tijelo za bebu/bebe.
💔💔💔
Ma dobro, ožujak je sutra maltene. Ja sam mislila da govoriš o svibnju, lipnju. Super će ti doći da se malo odmoriš i da pripremiš tijelo za bebu/bebe.
Tak se i ja nekako nadam, hvala ti🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji