Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    21. Siječanj 2021. 20:52

MTB hvala..
    Baš sam s mužem komentirala.. ne znam jel bolje da su svi nalazi dobri pa sam kao zdrava i sve super i i dalje nemamo pojma zašto ne uspijeva ali sam zdrava.. ili da nešto ne štima pa nisam zdrava ali znamo što treba popraviti da bi uspjelo.. a ni to nije garancija da će uspjeti nakon toga.. 
    Ajme malo sam crnjak, bolje da ne pišem ništa 🙈🙈🙈

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Siječanj 2021. 20:57

manemoj

MTB hvala..
    Baš sam s mužem komentirala.. ne znam jel bolje da su svi nalazi dobri pa sam kao zdrava i sve super i i dalje nemamo pojma zašto ne uspijeva ali sam zdrava.. ili da nešto ne štima pa nisam zdrava ali znamo što treba popraviti da bi uspjelo.. a ni to nije garancija da će uspjeti nakon toga..
    Ajme malo sam crnjak, bolje da ne pišem ništa 🙈🙈🙈

Razumijem o čemu govoriš. Dijagnoza bi i olakšala i otežala stvar. Ovako si u području neznanja, što je najgore.
    Ja to gledam ovako - radim sve ove pretrage da znam da sam dala stvarno sve od sebe. Da za pet godina ne izvadim slučajno neki nalaz i vidim da sam možda uz jednu tableticu mogla ostati trudna. Dakle, želim pokriti ono što medicina zna danas, a znam da ne mogu uhvatiti ono što će znati tek za 20 godina.
    Tako da... idemo dalje. Ispregledat ćemo se, popiti sve moguće suplemente (evo, ja sam odahnula što ne moram inositol i DHEA piti), i nadati se najboljem. 
    I realno, ti i ja smo tek na početku puta. Ako nam ne upali iz 5 pokušaja, tek onda imamo pravo punokrvno cviliti na topicu. 

💔💔💔

Petra1989
    21. Siječanj 2021. 20:57

Dada jesam, dosta sam čitala, nekad mi je drago da sam početku i ništa ne razumijem, a u drugom trenutku guglam na sve strane i pokušavam svasta saznat pa se samo izdeprimiram 😅 ali jako vjerujem doktoru pa sam onda malo opustenija u svemu tome 😊
    Mattan ja sam takva bila prilikom stimulacije prije punkcije 🤣 a ne bi vjerovala, inace sam svjetloputa, al crnu dlaku na prsima svako malo imam, nadam se da će ostat na toj jednoj 😅

Ela 👱🏼‍♀️
    21. Siječanj 2021. 20:59

Curke samo da prijavim krenula sam s estrofemom, radila sam i nalaze  (progesteron, TSH i estradiol)  sve je OK.  U srijedu 27.01  imam pregled pa čekam što dalje ☺️ 
    Nisam par dana tipkala, bila sam na godišnjem pa malo da se javim ☺️ 
    Dada 🌺 kakva je situacija kod tebe ?  

🙋🏼‍♀️ 32 🙋🏻‍♂️ 31
    3 godine braka
    03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
    09/2021 missed ab 💔

ANKSIMORON
    21. Siječanj 2021. 21:01

Dia85

ANKSIMORON

Dia85

Pozdrav curke,danas bila aspiracija, na kraju samo 6 stanica, od mora folikula, kaže dr da je iznenađen al da mozda zato što je štoperica bila drukčija i cijela priča oko hipera, idemo na freeze all pa se nadam da će biti nešto i da će nas naše blastociste čekati na proljeće..

A gdje si u postupku?

Ivf poliklinika

Aha ock... pitam jer tako sam i ja imala 13 folikula... na kraju aspirirano samo 6 js... i 1 zrela samo... sve druge nezrele... i isto su mi tako rekli da su ocekivali puno vise 🤔🤔 a i ja sam 🤣🤣🤣 pa me zato zanima usporedbe radi... a koji te doktor vodi...

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Slee
    21. Siječanj 2021. 21:01

Bozma - da da, Vlasic je sada u Opatiji i jednom tjedno u Ri. Radi kod mame od moje frendice, erikine ginicke 😂Meni je on super. Malo voli pipnuti za nozicu i ima cesto neke komentare poluzavodljive, ali mi se cini dobronamjeran, a ne lud. 
    Dia - drzim fige za super blastice 💗
    Vickivale cestitkeeee 💗💗💗
    Vidim pisete o estrofemu. Meni ocajan. Bolilo me dosta dolje, bila sam luda skroz, bas ludilo zesce
    Mattan ajme i ja sam dobila dlakuuuuuuu pa staa je to 😂
    Mtb gledam tvoje nalaze, super su, kakve godine, kkva menopauza, amh ti je kao u djevice. Jedino mi nije jasno zasto si sada vadila progesteron? 
    Cure sve koje ste komentirale moju betu i utjesile me, hvala vam od srca. Ja fakat imam dijagnozu laganog hipohondra pa cesto odem u nebulozne price u glavi, ali cak je i meni ovako ludoj moja gin preluda s tim panicarenje.
    Danas smo muz i ja pricali - sve mi je izglednije da postupak pomaknem na travanj ili cak svibanj. I bas mi se svidja ta ideja. Ne zuri mi se i zelim za iduci postupak biti spremna maksimalno 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    21. Siječanj 2021. 21:11

ela1989

Curke samo da prijavim krenula sam s estrofemom, radila sam i nalaze (progesteron, TSH i estradiol) sve je OK. U srijedu 27.01 imam pregled pa čekam što dalje ☺️
    Nisam par dana tipkala, bila sam na godišnjem pa malo da se javim ☺️
    Dada 🌺 kakva je situacija kod tebe ?

ela1989 drago mi je da je sve ok 🌸🌸
    Ja također imam 27.1 pregled pa da vidimo stanje endometrija, i dogovaramo FET 🥰🥰 
    pošto je to srijeda, pretpostavljam da bi to moglo biti ponedjeljak ili utorak iza tog pregleda 😊

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    21. Siječanj 2021. 21:14

Mattan, Slee, Petra idem tražiti dlaku 🤣🤣🤣🤣🤣
    Bolove imam baš ovakve kako Slee opisuje. Znači kaos mi radi ta mala tabletica. Fuj fuj 🧐🧐🧐🧐

endometrioza

Slee
    21. Siječanj 2021. 21:16

Dada ja sam ih pila 4 na dan. Nemam pojma zasto me stavila na tu konjsku dozu. 
    Samo ti trazi dlaku, naci ces je, sigurna sam 😈

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    21. Siječanj 2021. 21:17

Nikitta

TirelessIvyi Tanja79imate li prijedlog da naručim to ulje negdje online ili da jednostavno odem u biljnu ljekarnu i tražim to minimalno 75%?
    MTB Biolectra 300, okus limun, very good, djeluje top😘

Sto se mene tice ja koristim ovo u Srb. Provereno najbolje. Vidim da imaju predstavnika i u Sloveniji, mozes naruciti https://www.probotanic-slovenia.si/shop
    Imam i jedno italijansko ali nije toliko jako, treba vise kapi,i nije turski. Kazu da je turski najbolji za urinarne infekcije. 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.