Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lana1111
    22. Siječanj 2021. 08:22

AuroraB

Lana1111

Curke moje drage 12 dat 15 dap moj test First iz dm polazuje -
    Ima li tu još kakve nade ili da otpišem…😘

Misliš na 12. dan nakon transfera i 15. dan nakon ovulacije?
    Kakve embrije ste vraćali, trodnevne ili blasticu?

Da 12 dan od transfera i 15 dan od punkcije vračen 1 .na treci dan bio je sedmostanicni

Ja 39 g.MM 36 Oboje zdravi(tako kažu ali ocito nešto ne štima kad sam 5 postupak prošla)
    1.ivf prirodni 9mj prijevremena ovulacija
    2.stimulirani 10mj 8 stanica ,1 vračena 3 dan neuspjeh
    3.fet 11mj vračena blastocita neuspjeh
    4.ivf prirodni 12.mj ovulacija prijevremena
    5.ivf prirodno u čekanju transfer 10.01.neuspjeh
    6.stimulirani u cekanju

Matkiša 😎
    22. Siječanj 2021. 08:30

Slee i Petra znači dlakavice smo, a ti Dado ne izazivaj vraga 😅 Slee drago mi je da beta pada i bit će to sve super!
    Nadalice još malo pa ćeš sakrivati čvarke od svojih malih slatkih hahara 💗💗
    Any_35 ajme 🥰🥰🥰🥰
    Nymeria dobro da si skrenula pažnju na nas sa jadnom želučićima, već sam si spremila ulje organa kao vidi kul nikad u životu neću piti antibiotik 😅😅  
    Dia85 sluuutim da će biti odličan rezultat 🎉
    Kod mene krenula mengica jutros, u pravilu bi trebala na 1 DC kod doktora jer slijedi vikend, ali ne mogu se pod bolovima smrzavati 1 sat vani za Covid test, niti čekati 5 sati na uzv... A uostalom krvarim puno i izgledalo bi kao svinjokolja 🙈 Iiii presvlačim se iza leđa doktoru bez paravana ili slično, pa ne znam kako bi to higijensko izvela jer onak imam stolicu samo za ostavit stvari ni wc ni nigdje ruke za oprat 🤮🤢
    Uvijeti su im top! Dobro su i normalni ti u Os koji rade s obzirom da je bolnica krš teški.... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Ruska1986
    22. Siječanj 2021. 08:31

Lana1111

AuroraB

Lana1111

Da 12 dan od transfera i 15 dan od punkcije vračen 1 .na treci dan bio je sedmostanicni

A kad bi trebala ono dobit m? I jesi uzela one trakice ili onaj drugi? Trakice su osjetljivije...

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

22. Siječanj 2021. 08:34

Mattan

Slee i Petra znači dlakavice smo, a ti Dado ne izazivaj vraga 😅 Slee drago mi je da beta pada i bit će to sve super!
    Nadalice još malo pa ćeš sakrivati čvarke od svojih malih slatkih hahara 💗💗
    Any_35 ajme 🥰🥰🥰🥰
    Nymeria dobro da si skrenula pažnju na nas sa jadnom želučićima, već sam si spremila ulje organa kao vidi kul nikad u životu neću piti antibiotik 😅😅
    Dia85 sluuutim da će biti odličan rezultat 🎉
    Kod mene krenula mengica jutros, u pravilu bi trebala na 1 DC kod doktora jer slijedi vikend, ali ne mogu se pod bolovima smrzavati 1 sat vani za Covid test, niti čekati 5 sati na uzv… A uostalom krvarim puno i izgledalo bi kao svinjokolja 🙈 Iiii presvlačim se iza leđa doktoru bez paravana ili slično, pa ne znam kako bi to higijensko izvela jer onak imam stolicu samo za ostavit stvari ni wc ni nigdje ruke za oprat 🤮🤢
    Uvijeti su im top! Dobro su i normalni ti u Os koji rade s obzirom da je bolnica krš teški….

Uff bas nisu uvidjeti.. Doduse mislim da bi ima ja to i rekla kad dodjem.. Vise ne sutim nista i nikome xD 
    Cure moram vam rec da sam ja ok ali svaku noc sanjam da sam trudna.. Kao uvijek neka greska ili preran test i kao presretna sam..
    San me probudi i ne budem ni tuzna bi sretna, nastavim dalje spavat jer to bude svaku noc u ko zna koje doba.. Mislim se da uzmem malo normabelica pred spavanje jer sam sva neispavana od tog budjenja danima... 

Sunny_🐣
    22. Siječanj 2021. 08:35

TirelessIvy hvala ti od srca na ovim riječima, sve si točno napisala 💗 sad je malo teško, ali bit ćemo mi dobro  super što krećeš sa postupkom. Pratim te i želim ti svu sreću 
    Nadalica hvala ti 💗 bebice su hit 
    _____
    želim vam svima srecu u postupcima kojih sad ima jaaako puno 🤞🤞🤞 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

MISS
    22. Siječanj 2021. 08:36

Nadalica djeca su predivna!! ❤️
    Any jakoo mi je drago i sretno dalje 👏😘
    Sretno svima danas  ❤️

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

22. Siječanj 2021. 08:36

Lana1111

Ja mislim da se trebalo vec vidjet 😑 iako ne volim bit ta koja prva to kaze.. Al to je stvanro dosta dana i za trodnevne da se makar vidi sjena... 

22. Siječanj 2021. 08:37

MISS

Nadalica djeca su predivna!! ❤️
    Any jakoo mi je drago i sretno dalje 👏😘
    Sretno svima danas ❤️

I ti nam sta prije javljaj lijepe vijesti 👶😊😊😊😘

• Lana1111
    22. Siječanj 2021. 08:40

Ruska1986

Lana1111

AuroraB

Lana1111

A kad bi trebala ono dobit m? I jesi uzela one trakice ili onaj drugi? Trakice su osjetljivije…

Meni je dr s mpo...rekla da se vise ne ravnam kada trebam dobit...nakon punkcije 14 dana trebale bi doci stvari i to je pravilo.14 dan od ovulacije svaka zena bi trebala prokrvarit ...nisam uzela trakice onaj drugi stapic sam uzela...ni sama sad ne znam sta radit a beta mi je tek 1.02...jer Rijeka vadi betu 20 dan od transfera...od simptoma do jucer predmenstrualni grcevi u valovima...danas ujutro mi je samo malo na papiru izaso crinone bijele boje

Ja 39 g.MM 36 Oboje zdravi(tako kažu ali ocito nešto ne štima kad sam 5 postupak prošla)
    6.stimulirani u cekanju

• Lana1111
    22. Siječanj 2021. 08:41

Sanjich🤞🤰

Lana1111

Ja mislim da se trebalo vec vidjet 😑 iako ne volim bit ta koja prva to kaze.. Al to je stvanro dosta dana i za trodnevne da se makar vidi sjena…

To i ja mislim...možda da prestanem s crinone pa ce vještica doci

6.stimulirani u cekanju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.