Dada ja sam ih pila 4 na dan. Nemam pojma zasto me stavila na tu konjsku dozu.
Samo ti trazi dlaku, naci ces je, sigurna sam 😈
Opako zvuči, sexy žena dlakavih prsa, u ranim tridesetima, stoljeće 'dvajsprvo' 🤣🤣🤣 muko moja 😂
endometrioza
Curke samo da prijavim krenula sam s estrofemom, radila sam i nalaze (progesteron, TSH i estradiol) sve je OK. U srijedu 27.01 imam pregled pa čekam što dalje ☺️
Nisam par dana tipkala, bila sam na godišnjem pa malo da se javim ☺️
Dada 🌺 kakva je situacija kod tebe ?ela1989 drago mi je da je sve ok 🌸🌸
Ja također imam 27.1 pregled pa da vidimo stanje endometrija, i dogovaramo FET 🥰🥰
pošto je to srijeda, pretpostavljam da bi to moglo biti ponedjeljak ili utorak iza tog pregleda 😊
Znači mi se pratimo 🙏🏼 Sretno nam !
I istina za estrofem i mene je jutros tako probadalo da sam se jedva namjestila u krevetu 🥺
Šta mi sve prolazimo i trpimo uhhhhh
🙋🏼♀️ 32 🙋🏻♂️ 31
3 godine braka
03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
09/2021 missed ab 💔
Ja pojma nemam kada sam pisala i sta sam pisala pa cu ja to ovako, mtb nalazi su ti kao kod 25etogodisnjakinje, ne sumnjam da ces ostati trudna onog trena kad ti gurne onaj kateter, mozda i da ti betu odma izvade 😂😂 salu na stranu, imas top nalaze
Nikitta jel ste poceli vec raditi, kako si ovako generalno ? Jao, meni danas bili svekrva neukrotivi zmaj zajedno sa svekrom opoditeljem 😂😂😂 donijela djeci sokice za koje naravno zna da ne dajem bebama 😂
Meto kad ces u postupak ?
Sunny mm je radio tese, dobili smo par spermica i eto uspjeli, rijedak je slucaj da sa tese nista ne nadju.. Mi smo u Austriji u Welsu radili, zdravstveno nam pokrilo nesto malo, mi platili ostatak malo preko 1000 eura.. zelim vam srecu ❤️
Vickivale ja ne bih mogla izdrzati, meni bi na guzicu progovorilo trudna sam 😂😂😂 Zelim ti urednu trudnocu 🤗❤️
Mattan juhuuuuuu drzim fige na najjace 🤗❤️❤️❤️❤️
Slee beta pada sto je najvaznije, drzim fige da se ocsti samo da ne moras na kiretazu.
Little zao mi je zbog negativne bete
Dia drzim palceve za sto vise blastica
Ela sretno !
Miss, lucyinthesky, bozma, manemoj, sbjelis, ericaa, tuma, tiki, olivera, anksimoron, cudoviste, ruska, flower, kaca, nymeria, samara, dada ma sve moje brate i sestro saljem ❤️
Ko je ono imao super poz testice ? Malotele ako se ne varam i jos neko zabb sam sad navijam za ogromne bete 🤩💪🏼
https://ibb.co/LQNMmTN bip bip 💪🏼 krenuli na taj vas party sto dogovarate bez nas, da budemo motivacija, plan je da vas oni zabave dok ja potamamim cvarke 😜
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
MTB nalazi su skroz super, AMH ti je top, ovo sto ne valja se da popraviti..meni se sve skupa to cini skroz dobro.
P.s. ja uzimam magnezij 375 direkt u prahu na jezik dok se ne otopi i pase mi,mozes probat s tim..mogu ti ostavit sliku..
Vickivale cestitam ,jos jedna trudnica! 👏❤️
Nisam bas sve detaljno uspila pohvatati, opet me probadalo pa odmaram cijeli dan 🤰
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Curke samo da prijavim krenula sam s estrofemom, radila sam i nalaze (progesteron, TSH i estradiol) sve je OK. U srijedu 27.01 imam pregled pa čekam što dalje ☺️
Nisam par dana tipkala, bila sam na godišnjem pa malo da se javim ☺️
Dada 🌺 kakva je situacija kod tebe ?ela1989 drago mi je da je sve ok 🌸🌸
Ja također imam 27.1 pregled pa da vidimo stanje endometrija, i dogovaramo FET 🥰🥰
pošto je to srijeda, pretpostavljam da bi to moglo biti ponedjeljak ili utorak iza tog pregleda 😊
Znači mi se pratimo 🙏🏼 Sretno nam !
I istina za estrofem i mene je jutros tako probadalo da sam se jedva namjestila u krevetu 🥺
Šta mi sve prolazimo i trpimo uhhhhh
Može, možda nam i FET bude u dan dva 😊
Čak su nam i godine iste u potpisu 😁🙈
Neuspješan ET također🧐
Dali ćete ovaj put vratiti jednu ili dvije ❇️?
endometrioza
TirelessIvyi Tanja79imate li prijedlog da naručim to ulje negdje online ili da jednostavno odem u biljnu ljekarnu i tražim to minimalno 75%?
MTB Biolectra 300, okus limun, very good, djeluje top😘
Glupo pitanje - ali kojom prilikom vi koristite taj Magnezij? Radi čega?
Ja ga pijem u kapsulama svaku večer, zajedno sa cinkom i još nečim jer mi je to MM uvalio, ali pojma nemam čemu
💔💔💔
Nadalice točno imaš dva preslatka bombončića 🍬
Divna dva malena bića, pa točno da se čovjek rastopi ❤️🥰🥰🥰🥰
Gdje si našla čvarke na kraju ? 😁😁
endometrioza
MTB nalazi su skroz super, AMH ti je top, ovo sto ne valja se da popraviti..meni se sve skupa to cini skroz dobro.
Eh, sad si otvorila Pandorinu kutiju... Kako da popravim, kako???
💔💔💔
Nadalice ajmeeeee kako su vec narasliiiiiii! Kao da si jucer one fotke na face stavila kad su se tek rodili! 💙💜 preslatki su!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
🌺 Dada 🌺
Ne znam , vidjet ću kako nam predloži embriolog , iskreno meni je svejedno 🙈 Samo da se zalijepi 🙏🏼
Nadalice hvala ❤️ Bebice su pravi mali anđeliii 😍
🙋🏼♀️ 32 🙋🏻♂️ 31
3 godine braka
03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
09/2021 missed ab 💔
Sortiraj odgovore
Najstariji