Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    20. Siječanj 2021. 20:25

MaloTele e pa to je crta, wow 🤩Jeb** one sjenine sjene, ja to niš nikad ne vidim i samo se naživciram 😁
    Čestitam od srca, sjećam se kako si bila razočarana nakon bete.
    Leia2.0 vezano za vraćanje zametaka, u našoj prvoj klinici se strogo protive vraćanju više od jednog i mislim da ih se ne može nagovoriti. Objašnjenje je bilo da jedan nekako ometa implantaciju drugog +rizik višeplodne trudnoće. Više od jednog tada nismo ni imali.
    Sada u Ivf-u sugeriraju vraćanje 2 čim se radi o starijima, a u te spadam.Mi nismo ni razmišljali o tome, nego su me biolozi uhvatili na prepad kad su zvali.Nisam ni o blizancima prije razmišljala. Kao, sutra vraćamo 2,a 3 ćemo ostavit do 5.dana 😳
    Ispitala ih za i protiv i na kraju smo poslušali sugestiju i vratili 2, dr je dijelio njihovo mišljenje.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

manemoj
    20. Siječanj 2021. 20:35

MaloTele

manemoj

E cure, kako je to smiješno.. sve hejtamo kad čujemo da netko u našoj blizini čeka bebu i teško se tome veselimo a kad je ovdje netko trudan ma kao da ti je član obitelji trudan. Baš mi sad to palo na pamet.. MaloTele ni ne poznam ali smo skupa krenule dok je ona još bila Chloe 😉 i baš te sve ovo nekako poveže.. sad kad sam vidila njen test ma baš ona prava sreća, evo sva sam nasmijana..
    Ovaj forum je baš čudo!

Mislim da je to zato jer smo svi tu s istim problemom, i kad nekome uspije dobijes nadu da ce i tebi, ovdje te nitko ne zali,svi te razumiju i sto je najvažnije svi smo prosli sve osjecaje,i tugu i bijes i ljutnju i razocaranje i sve to skupa i svaka osoba ovdje tocno razumije kako se osjecas u određenom trenutku,vani tog nema,svi ostanu trudni od same pomisli na to, a o osjecajima da ne pricam, nerazumijevanju svega povezanog s ovim, a mpo je jos uvijek tabu tema htjeli mi to ili ne i netko tko se ne bori s time nece nikadmmoc to razumjeti.. kao sto je netko neki dan rekao,ako se nisi patio za bebu nemamo o cem pricati 😅 sad si ti na redu, drzim fige i saljem dobre vibre 🤞🤞🥰🥰 kak si s pretragama, krenula?

Ma ja sam u fazi čekanja.. vadim tonu krvi pa će iz toga pokušati zaključiti zašto je uspijeva 🤷 vidjeti ćemo.. trenutno sam u oscilacija od uspjeti će nam ovaj put do neće nam uspjeti nikad.. znaš već 😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

AuroraB
    20. Siječanj 2021. 20:38

MaloTele draga moja, ovaj test ti već sada kaže betu blizu tisuću, garantirano 🙆‍♀️👼👼 haha jedva čekam betu
    Tanja79 znači krećeš s pikanjem?  Kako se osjećaš?
    Lucyinthesky srećom nije to bila neka drastična promjena terapije... ali ono, ne ponovilo se!!
    Slee ajde polako.. prvo izvadi sutra betu, onda ćemo vidjeti dalje... 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Lucyinthesky
    20. Siječanj 2021. 20:40

AuroraB

MaloTeledraga moja, ovaj test ti već sada kaže betu blizu tisuću, garantirano🙆‍♀️👼👼 haha jedva čekam betuTanja79znači krećeš s pikanjem?Kako se osjećaš?
    Lucyinthesky srećom nije to bila neka drastična promjena terapije… ali ono, ne ponovilo se!!
    Sleeajde polako.. prvo izvadi sutra betu, onda ćemo vidjeti dalje…

Ma nije, o istoj stvari se radi, ali jedna od onih sitnica koje se recimo ne bi smjele događati.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Tuma
    20. Siječanj 2021. 20:48

MTB

Tuma

*.Women_name.*

Tuma

Mila i Malo tele cure super vijesti!! 2 pozitivna testa isti dan, super! 🥰🥰
    Nadalica razumijem taj strah, grozno…. Nadam se da je to najjači i da će sad samo koji slabiji ako već mora….
    Trudnice pitanje za sve… Meni se zadnjih tjedan dva javljaju grčenja maternice. Sad sam 21 tj. Maternica se ful stvrdne i osjećaj napetosti je prati, to traje nekih 10ak sekundi i javi se 1-par puta dnevno, najcecsce dok ležim. . Često je povezani i s punim mjehurom. Jel se još kojoj to javlja? Dr mi je opet pojačala utrogestan da opusti maternicu i naručila ranije da provjeri jel sve oke….

Bh kontrakcije? Ja ih nemam jos, ali mi je šogorica pričala da ih je imala od 20 tt. Sve je bilo ok, to su pripremne kontrakcije, nekome se javljaju ranije nekome kasniue. Ja jedino imam nekakav čudan osjećaj težine nekad, kao da mi beba ima već 2 kg a ne 250 grama 😂 i tu i tamo slične onom menstrualnom,stalno nkj bode, pika.

Pa valjda je to. Kad sam spomenula dr, očekivala sam da će to reći, ali ona je odmah pojačala utrogestan i naručila me ranije da vidi jel sve ok. Pa me i za reakcija malo prepala….

Rekla bih da imaš izvrsnu doktoricu. Umjesto da pretpostavi, provjerit će pa ćete znati. Ja bih joj vjerovala. Prije bih se zabrinula da je samo mahnula rukom i rekla "najčešće je to…". Da, da, najčešće, a onda baš jednoj osobi dođe sranje. Samo ti odi kod nje. Kad ti je pregled?

Da, imaš pravo, bolje da je tako. Naručila me 8.2.ponovno. Hvala🥰 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

🌼TiKi🌼
    20. Siječanj 2021. 20:57

Tuma

Nadalica razumijem taj strah, grozno…. Nadam se da je to najjači i da će sad samo koji slabiji ako već mora….
    Trudnice pitanje za sve… Meni se zadnjih tjedan dva javljaju grčenja maternice. Sad sam 21 tj. Maternica se ful stvrdne i osjećaj napetosti je prati, to traje nekih 10ak sekundi i javi se 1-par puta dnevno, najcecsce dok ležim. . Često je povezani i s punim mjehurom. Jel se još kojoj to javlja? Dr mi je opet pojačala utrogestan da opusti maternicu i naručila ranije da provjeri jel sve oke….

Bh kontrakcije, ja sam ih imala u prosloj trudnoci od 18tj, pila duplu dozu magnezija i normabel. Ok je ako ih nema vise od 3-4 kroz dan i ako traju kratko, prestaju u mirovanju. Ako budu cesce, javi se pa da ti pogledaju da ne bi doslo do skracivanja cerviksa, sto se dogodilo meni pa sam bila na mirovanju. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Nada 🍀
    20. Siječanj 2021. 21:00

Tuma

Tuma uzmi magnezija i duplu dozu slobodno (njega ako je previše izaći će sa stolicom), magnezij opušta maternicu, meni ga je dr u trudnoći davao. Dobro je da uzimaš utrogestan. Ja bi na tvom mjestu mirovala do pregleda. Dosta žena ima te bezopasne kontrakcije, vjerovatno nije ništa ali ipak ti polako dok dr ne potvrdi.

Kacusha
    20. Siječanj 2021. 21:00

MaloTele toooo, cestitam!!! 🍾🤰🍀 Jedva cekam betu 😍

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

MaloTele
    20. Siječanj 2021. 21:04

Nikitta rijeci ti se pozlatile 🤗 najbitnije da bude sve okej, a sad kud jedno tud i drugo, bit ce jednako voljeno 🥰 
    Lucy hvala ti, da bas sam bila strasno razocarana, tako da sada nisam ni ocekivala puno, pa kad se odma pojavila crta nisam mogla vjerovati pa isla odma jos jedan pisnut 😄 
    Aurora beta je u ponedjeljak, ne stignem prije a ne da mi se opet s poslom natezati, puno sam trazila sad za ovaj fet i bed mi je opet samo jer nemrem docekat pon 😆 bumo vidli, javim u pon haha 
    Manemoj nema odustajanja, sve faze su normalne i proci ce ta losa razmisljanja, imas jos jednog jelda? Kakvi su dosadašnji nalazi,sve okej? Samo nemoj zuriti,slusaj svoje tijelo i kad budes spremna ajmo po bebaca 🤞🤞🤗🤗🥰🥰 mislim da si svoje neuspjehe iz ovog prvog ivf ispucala, treci mora biti dobitan 🥰

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

sbjelisi
    20. Siječanj 2021. 21:07

MTB  WTF 😳 je s Betom?! Bravo za G 🎊🎊🍷ja bih odlucila isto. Na sanse da bih u ovim godinama jela 34 dana atb pilule. 
    Malamaka 😍😍
    Ludakopatka Sretan rodjendaaaan 🎊
    Manemoj ja bih isto jela kolace 😋 A udebljala sam se ko prase 🙈🙈
    Dia sreeeetno 😋💪
    Flower grlim te
    Nikitta preduvno si napisala ovo o pogledu 10g unazad ❤

Cudoviste sad ja zelim vidjeti taj ne-pik! A slike vise nema... Hocu se morat ukljuciti u trakice temu? 👀

oharascarlett14@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.