Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samara
    20. Siječanj 2021. 22:30

Tuma

Mila i Malo tele cure super vijesti!! 2 pozitivna testa isti dan, super! 🥰🥰
    Nadalica razumijem taj strah, grozno…. Nadam se da je to najjači i da će sad samo koji slabiji ako već mora….
    Trudnice pitanje za sve… Meni se zadnjih tjedan dva javljaju grčenja maternice. Sad sam 21 tj. Maternica se ful stvrdne i osjećaj napetosti je prati, to traje nekih 10ak sekundi i javi se 1-par puta dnevno, najcecsce dok ležim. . Često je povezani i s punim mjehurom. Jel se još kojoj to javlja? Dr mi je opet pojačala utrogestan da opusti maternicu i naručila ranije da provjeri jel sve oke….

Braxton-Hicksove kontrakcije guglaj.. Sve ti je to normalno

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• *.Women_name.*

BAJO1

Nirvana2020Ženo opusti se ,polako imaš cijeli život i za utege dizat a kile koje dođu i kad đođe vrijeme lako ceš izgubit. Sad uživaj u trudnoći trebas rodit dijete a ne maraton istrčat . Ja imam najlipse(sad trenutno opet su okrugle jer trudna sam) mlohave grudi koje su blize pupku 🤦 al su dojile dvoje djece (13 prvo i 20 mjeseci drugo)i najlipsi trbuh pun strija od svoje 25 g života i nebih se minjala s nijednim top modelom zato mazi bušu i uživaj evo ti slika mog trbuha . Jel tako da je sexi 😘

https://ibb.co/4tczC3x

Kraljice 😂👍😍 tako nekako izgledaju moje cice već sad, sve se bojim kj će bit poslije 🤦🏻‍♀️ ali nema vezee, to su lijepi ožiljci. I sexy je nego kj 👌😁

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Lana1111

Nikitta

Nymeriadugo se nismo čule, kako si? Što ti je pokazala lpsc u 9 mjesecu? Jesi što god novo saznala? Držim ti fige za fet na proljeće ❤️
    SBjelishvala draga, sretno na vađenju ❤️
    Lana1111 žao mi je čuti da se redaju postupci, bez uspjeha. Imate li kakvu dijagnozu, osim godina? Ako ti je 10 dan trodnevnog, ‘ladno možeš sutra raditi test, imaš simptome koji bi mogli upućivati na trudnoću, ali i na simptome pms-a. Sretno! ☺️

Nikitta draga hvala na podršci...imamo idiopatsku neplodnost...osim što su mi rekla da žene s 39 god su reproduktivno stare i da zato moje tijelo odbacuje...a sad ga znaj...

Ja 39 g.MM 36 Oboje zdravi(tako kažu ali ocito nešto ne štima kad sam 5 postupak prošla)
    1.ivf prirodni 9mj prijevremena ovulacija
    2.stimulirani 10mj 8 stanica ,1 vračena 3 dan neuspjeh
    3.fet 11mj vračena blastocita neuspjeh
    4.ivf prirodni 12.mj ovulacija prijevremena
    5.ivf prirodno u čekanju transfer 10.01.neuspjeh
    6.stimulirani u cekanju

Ruska1986
    20. Siječanj 2021. 22:31

Lana1111

Ruska1986

lana1111

Ruska1986

lana1111

Pozdrav cure,pratim vas neko vrijeme i divno je vidjeti koliko se bodrite i koliko ste snažne.trenutno sam u iščekivanju s obzirom da mi je danas 10 dan transfera …7 staničnog zametka u prirodnom ivf postupku…ovo mi je 5 postupak ukupno 3 transfera …nažalost s negativnim ishodom…inače i ja i MM zdravi na temelju dosadasnjih nalaza…osim sto ja ulazim u 39 g.pa mi je dr s mpo rekla da to ide teže jer sam reproduktivno stara🤔ok to sam prihvatila.svaki postupak mi tijelo signalizira drugačije kad sam bila u stimuliranom …sve moguce bolove sam imala. I lagano smeđi iscjedak koji bi krenuo oko 8 dnt.kad je bio fet od 5 dana niti jedan simptom…osim lagano uz crinone smeđe isto oko 8 dana.u ovom prirodnom nema smeđarenja ali danas imam jake i intezivne bolove i grčeve kao pred menstroaciju…do bete cekam jos 10 dana …jer kod nas u mpo vade betu 20 dana od transfera ..sto mislite jeli prerano za test…oprostite na podužem postu i svima želim puno uspjeha i srece…da što prije imate ogromnu betu

Dobro nam dosla! 😊 Ma svakako napravi test! Znaci, danas ti je ustvari 10 dnt? Ako sam dobro shvatila.. Ako da, testic u ruke i sretno 😊😊😊 Ako zelis, napravi i potpis pa da te mozemo pratit 😊

Ruska1986 …puno hvala na dobrodošlici i na savjetu😇

Onda sutra testic? 😊

Nisam ga kupila a mislim da je bolje na prvu jutarnju …hm ovi bolovi me toliko smaraju da bi sada u dežurnu samo da agonija iščekivanja prođe…bojim se -užasno

Pa jutarnji je najbolji! Ali obzirom da ce ti bti 11 dnt, mos ti i kroz dan radit...  ili kupi sutra pa radi prekosutra ujutro 😊 ja se toplo nadam da je ovaj dobitan 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Nirvana2024
    20. Siječanj 2021. 22:32

BAJO1

Nirvana2020Ženo opusti se ,polako imaš cijeli život i za utege dizat a kile koje dođu i kad đođe vrijeme lako ceš izgubit. Sad uživaj u trudnoći trebas rodit dijete a ne maraton istrčat . Ja imam najlipse(sad trenutno opet su okrugle jer trudna sam) mlohave grudi koje su blize pupku 🤦 al su dojile dvoje djece (13 prvo i 20 mjeseci drugo)i najlipsi trbuh pun strija od svoje 25 g života i nebih se minjala s nijednim top modelom zato mazi bušu i uživaj evo ti slika mog trbuha . Jel tako da je sexi 😘

Zakon 😃 mislim da ce tako i moj trbuh izgledati, a ni strije me ne brinu jer imam vec i neke stare otprije pa znam kako je to 😄
    Ma ne brine mene moj izgled, vec me stalno netko špota na pregledima, malo mi je muka od toga 🙃 i to jos na hodniku pred svima, da se zna 😏

Iskreno, ja isto bas uzivam i bas mi dode da dragam trbuh i volim se gledati iz profila 🤭

Zgaravicu vec imam, a kako sam znala i prije pretjerivati s nekom hranom, to mi nije neka promjena kao npr. mucnine 😆
    Ma slazem se, treba uzivati u ovom periodu, maznem ja i malo cokolade ako se bebi bas jede, tko sam ja da joj kazem ne 😃

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

Ruska1986
    20. Siječanj 2021. 22:33

BAJO1

Tako je, reci ti njoj 💪🏻💪🏻💪🏻😘😘😘

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Tinker 🌸
    20. Siječanj 2021. 22:33

Slee

Cure nisam nista citala.Ja sam isla ipak kod svoje gin zbog bolova laganih u trbuhu, pregledala me, kaze da se nije jos sve ocistilo, ostao komadic nekog tkiva koji bi bio postejica koji moguce da ce otic sam. I kaze da sutra izvadim betu pa ako je beta jos uvijek iznad 3000 da moram na kiretazu 😱
    A meni je nekako prerano da mi je vec pala, mislim da se to treba jos pomalo cistiti. Tjedan dana je proslo od tablete. Sto vi mislite? Mi se moze sto dogoditi ako pustim da samo ode, a ne da idem na kiretazu?
    Nista ne kuzim.

Eto mene opet kao padobranac 😉. Prosla sam to pa mi zao ne reci svoje iskustvo ako mogu pomoci. 
    Slee, ja sam nedavno prosla prekid s tabletama i isto mi je bilo, ostao je mali komadic 13mm koji je gin pratila. Vadila sam 3x betu da se uvjerimo da pada i nakon prve menge sam dosla na pregled da provjeri da li je otislo s njom sto je. Nije mi spominjala kiretazu vec da ce mi to histeroskopijom izvaditi ako bude potrebno, ali nije trebalo. Prva beta koju sam kontrolirala mi bila 75, to je bilo nakon 18 dana od tableta. Tjedan dana poslije 16. Nije cak bitna velicina bete koliko cinjenica da pada koliko sam skuzila. Sretno 🤞🏻

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

• Lana1111
    20. Siječanj 2021. 22:36

Nikkita moja draga...ni sama ne znam što je bolje...imati dijagnozu pa znaš da se lječis ili ovako ko pali smarsa...a postupci se samo nizaju jedan za drugim s lošim ishodom...doče i naš dan ...očito smo na testu strpljenja

Ja 39 g.MM 36 Oboje zdravi(tako kažu ali ocito nešto ne štima kad sam 5 postupak prošla)
    6.stimulirani u cekanju

Ruska1986
    20. Siječanj 2021. 22:39

Nirvana2020

BAJO1

Zakon 😃 mislim da ce tako i moj trbuh izgledati, a ni strije me ne brinu jer imam vec i neke stare otprije pa znam kako je to 😄
    Ma ne brine mene moj izgled, vec me stalno netko špota na pregledima, malo mi je muka od toga 🙃 i to jos na hodniku pred svima, da se zna 😏

Iskreno, ja isto bas uzivam i bas mi dode da dragam trbuh i volim se gledati iz profila 🤭

Zgaravicu vec imam, a kako sam znala i prije pretjerivati s nekom hranom, to mi nije neka promjena kao npr. mucnine 😆
    Ma slazem se, treba uzivati u ovom periodu, maznem ja i malo cokolade ako se bebi bas jede, tko sam ja da joj kazem ne 😃

Ma s tim kilama nikad na zelenu granu 🙆🏻‍♀️ uvijek nest prigovaraju. Moja mama je sa svakim od nas troje bila dobila 20 i nest kila i nikom nist. I izgubila ih nakon poroda.. Ma! Kroz jedno unutra, kroz drugo van. Radit ces i OGTT oko 24 tt pa ako bude, ne daj Boze sta, ici ces na posebnu prehranu i to je to. Kazem ti, ja dobila 6 kila u mjesec dana, a OGTT savrsen(cak sam dobila i pohvalu od doktora G da je nalaz zaista super za trudnicu). Znaci, sve te kile su od zderanja i bas me briga. Druga stvar da mi to nije bilo ok pa bi naravno pazila. Ovako briga me! Jedem sta mi se jede 🐷 I kobasice i cvarke i spek i slatko i slano, sve... Samo tunu izbjegavam.

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

• Lana1111
    20. Siječanj 2021. 22:39

Ruska1986

Lana1111

Ruska1986

lana1111

Ruska1986

lana1111

Pozdrav cure,pratim vas neko vrijeme i divno je vidjeti koliko se bodrite i koliko ste snažne.trenutno sam u iščekivanju s obzirom da mi je danas 10 dan transfera …7 staničnog zametka u prirodnom ivf postupku…ovo mi je 5 postupak ukupno 3 transfera …nažalost s negativnim ishodom…inače i ja i MM zdravi na temelju dosadasnjih nalaza…osim sto ja ulazim u 39 g.pa mi je dr s mpo rekla da to ide teže jer sam reproduktivno stara🤔ok to sam prihvatila.svaki postupak mi tijelo signalizira drugačije kad sam bila u stimuliranom …sve moguce bolove sam imala. I lagano smeđi iscjedak koji bi krenuo oko 8 dnt.kad je bio fet od 5 dana niti jedan simptom…osim lagano uz crinone smeđe isto oko 8 dana.u ovom prirodnom nema smeđarenja ali danas imam jake i intezivne bolove i grčeve kao pred menstroaciju…do bete cekam jos 10 dana …jer kod nas u mpo vade betu 20 dana od transfera ..sto mislite jeli prerano za test…oprostite na podužem postu i svima želim puno uspjeha i srece…da što prije imate ogromnu betu

Dobro nam dosla! 😊 Ma svakako napravi test! Znaci, danas ti je ustvari 10 dnt? Ako sam dobro shvatila.. Ako da, testic u ruke i sretno 😊😊😊 Ako zelis, napravi i potpis pa da te mozemo pratit 😊

Ruska1986 …puno hvala na dobrodošlici i na savjetu😇

Onda sutra testic? 😊

Nisam ga kupila a mislim da je bolje na prvu jutarnju …hm ovi bolovi me toliko smaraju da bi sada u dežurnu samo da agonija iščekivanja prođe…bojim se -užasno

Pa jutarnji je najbolji! Ali obzirom da ce ti bti 11 dnt, mos ti i kroz dan radit… ili kupi sutra pa radi prekosutra ujutro 😊 ja se toplo nadam da je ovaj dobitan 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Joj mila moja da bar je ...ali me prati loš filing ...malo me strah tih testova jer cura koja je  bila samnom na prvom ivf radila je 12 dan test negativan ...otpisala proplakala za 8 dana beta ogromna...na mpo su rekli kad je zvala da crinone stavlja sve dok ne vidi svježu krv i tako došao dan bete....pa sad covjek nek bude pametan

6.stimulirani u cekanju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.