Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mila-Milica
    20. Siječanj 2021. 18:18

MaloTele

Mila-Milica

MaloTele

Mila-Milica

MaloTele

Evo da ne nestanem s popisa,jucer ujutro, 7dnt 2blastice 😊 nekako navijam za obje 🤞 iako sam tek sad u problemima 😄

https://ibb.co/BcsfSms

Cestitke!!! 🎉🎉🎉🎉🎉
    Kada ti je beta?

I kod mene isto test pozitivan 8 dnt. Beta mi je u petak. I ja se nadam dvojčekima 👶👶 jer vraćene su 2 petodnevne blastice.

Znaaam,imale smo fet isti dan, sve pratim samo ne pisem,tesko mi je pohvatat i jos s moba pisat,nekako se nadam da cu bit aktivnija kad prestanem raditi 😊 mislila sam ic u petak al ne mogu se zamijeniti na poslu,pa cu u pon 🥰 nece pobjec nigdje, necu se zamarati, trudim se biti zen 😆 haha cestitke i tebi, znaci i ti bi blizanceke? Ja uvijek mislim da sam ja luda po tom pitanju ali def bi 🤞🥰

Ma kakvi luda?! To bi bio totalni uspjeh nakon svega što smo prošle. 🙏🙏😇😇🥰🥰

Pa meni je prvi ivf i prvi fet, lose sam podnijela psihički prvu betu, moje pingvinceke sam vec otpisala i narucila se za iduci postupak skoro kad vidi njig 😅🤞 haha ima da smo potakle pozitivan niz sad 🤗

Daj Bože! 🙏🙏 Samo da se beta pokaže, potvrdi i bude kakva treba biti, a poslije "po školskom", i nitko sretniji od mene. 😊😊😊

👩40 🧔37
    Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
    7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
    9/20 FET, beta =0
    12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
    1/21 FET 2 blastice.
    Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
    11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
    1.3. Missed ab - 10 tt
    10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
    12/21 FET 1 blastica, beta = 0
    12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
    1/22 FET, beta=0,1
    11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni

Leia3.0
    20. Siječanj 2021. 18:19

MTB onda dobro 😂 i da, dogovoreno, neka pored ovih pikanja osim djecurlije proizade i unosan biznis! 
    Mila milica i MaloTele - i bolje vam je da ste pokrenule sretan niz. Vas cemo pratiti sve u stopu, bit cete nam kao prorocice u blisku buducnost. 

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

MaloTele
    20. Siječanj 2021. 18:26

Leia2.0

MTB onda dobro 😂 i da, dogovoreno, neka pored ovih pikanja osim djecurlije proizade i unosan biznis!
    Mila milica i MaloTele - i bolje vam je da ste pokrenule sretan niz. Vas cemo pratiti sve u stopu, bit cete nam kao prorocice u blisku buducnost.

Hvala ti,zab odgovorit, hendlam muza,mob i veceru 🤦😅 i ja sam imala 5 stanica, 3oplođene, prva nije uspjela i sad smo vratili 2 ali su bile zajedno smrznute,jednu su ocijenili odlicno a drugu vrlo dobro, nama cak nisu ni dali izbor kako cemo ih smrznuti, da se mene pitalo odvojeno bi ih vracala ne jer se bojim blizanacke trudnoce nego da imam za vise postupaka jer sam bila uvjerena da nam nista nece uspjet,ali ako se bojiš blizanaca vrati jedan,vjeruj instinktu,on nikad ne grijesi 😊

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

MaloTele
    20. Siječanj 2021. 18:30

Bas sam muzu jucer komentirala kak je puno cura na popisu fet 1/21 a nitko se ne javlja i kao nisam bas aktivna pa mi je glupo ovako samo banuti evo mene ja stigla s crticom 😊 ali znam da volite testove,nazalost ovdje nema sjena, i nadam se da Ce nekome ovo sve dat nadu neku i da ce se pokrenuti pozitivan niz ove godine,nekako svi samo cekaju postupke i vec dugo nije bilo testica pa eto, da krenemo s pozitivnom,barem da ti prvi nisu negativni 🤗

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

MaloTele
    20. Siječanj 2021. 18:32

Mila-Milica

MaloTele

Mila-Milica

MaloTele

Mila-Milica

MaloTele

Evo da ne nestanem s popisa,jucer ujutro, 7dnt 2blastice 😊 nekako navijam za obje 🤞 iako sam tek sad u problemima 😄

Cestitke!!! 🎉🎉🎉🎉🎉
    Kada ti je beta?

I kod mene isto test pozitivan 8 dnt. Beta mi je u petak. I ja se nadam dvojčekima 👶👶 jer vraćene su 2 petodnevne blastice.

Znaaam,imale smo fet isti dan, sve pratim samo ne pisem,tesko mi je pohvatat i jos s moba pisat,nekako se nadam da cu bit aktivnija kad prestanem raditi 😊 mislila sam ic u petak al ne mogu se zamijeniti na poslu,pa cu u pon 🥰 nece pobjec nigdje, necu se zamarati, trudim se biti zen 😆 haha cestitke i tebi, znaci i ti bi blizanceke? Ja uvijek mislim da sam ja luda po tom pitanju ali def bi 🤞🥰

Pa meni je prvi ivf i prvi fet, lose sam podnijela psihički prvu betu, moje pingvinceke sam vec otpisala i narucila se za iduci postupak skoro kad vidi njig 😅🤞 haha ima da smo potakle pozitivan niz sad 🤗

Daj Bože! 🙏🙏 Samo da se beta pokaže, potvrdi i bude kakva treba biti, a poslije "po školskom", i nitko sretniji od mene. 😊😊😊

Ja se nekako opce ne brinem zbog tebe, nekako mislim da Ce sve bit okej iako rizik naravno postoji ali postoji uvijek i u svemu i ne zelim se bojati cijelu trudnocu,ako se nesto lose treba desit desit Ce se bez da ja cekam to,pa barem da uzivam u ovom sad 😊 Ti u petak vadis kolko sam pohvatala?

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Siječanj 2021. 18:33

MaloTele

Bas sam muzu jucer komentirala kak je puno cura na popisu fet 1/21 a nitko se ne javlja i kao nisam bas aktivna pa mi je glupo ovako samo banuti evo mene ja stigla s crticom 😊 ali znam da volite testove,nazalost ovdje nema sjena, i nadam se da Ce nekome ovo sve dat nadu neku i da ce se pokrenuti pozitivan niz ove godine,nekako svi samo cekaju postupke i vec dugo nije bilo testica pa eto, da krenemo s pozitivnom,barem da ti prvi nisu negativni 🤗

Jednom kad si dio ovog čopora, ništa nije glupo.
    Kad god uletiš, dobrodošla si.
    A ako pritom nosiš ovako debelu crtu, još bolje 

💔💔💔

MaloTele
    20. Siječanj 2021. 18:34

MTB

MaloTele

MTB

MaloTele

Woooooohooooooooo!!!!!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Kad je beta? Ovo je debela debeljuca

U pon cu ic,ne stignem ranije, a trebala bi kao po njima u srijedu iducu, nekako se nadam da su se obje primile,bas ih zelim 🥰🥰 znaci 3 testa sam popisala jer sam bila uvjerena da je onaj prvi pokvareni, a drugi da sam ga krivo napravila iako su oba bila pozitivna tek sam na trećem nekako prihvatila crtu haha grozna sam 🤦

Vidim, ti pokušavaš dobiti prvu betu četveroznamenkastu da se kasnije možeš hvaliti kolika ti je već prva bila ogromna
    Draga moja, ti si debelo trudna, tu nema sumnje. Sad svi navijamo za dosadnu, predosadnu, preobičnu, premonotonu i školsku trudnoću i porod.

Haha da znas da se i osjecam debelo trudno vec sad,sta psiha radi covjeku 🤦🥰 bit Ce bas takva, nema drugog izbora 😊 ovi moji su se zaimatili sad jer nisam racunala na njih 😆

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

MaloTele
    20. Siječanj 2021. 18:35

MTB

MaloTele

Jednom kad si dio ovog čopora, ništa nije glupo.
    Kad god uletiš, dobrodošla si.
    A ako pritom nosiš ovako debelu crtu, još bolje

Pokazala ja muzu svoj test i on vidio dvije crte i kaze aaa obje su se primile 🤣🤣🤣🤦 tako da po njemu cemo blizanceke dobit 😀

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

Ruska1986
    20. Siječanj 2021. 18:40

MaloTele

I ti tek sad javljas?? 😡😡😡😡 juhuuuuuuuu, nema trazenja sjenine sjene 🥳🥳🥳🎊🎉🎊🎊🥳🥳 cestitam

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Mila-Milica
    20. Siječanj 2021. 18:41

MaloTele

Mila-Milica

MaloTele

Mila-Milica

MaloTele

Mila-Milica

MaloTele

Cestitke!!! 🎉🎉🎉🎉🎉
    Kada ti je beta?

Ja se nekako opce ne brinem zbog tebe, nekako mislim da Ce sve bit okej iako rizik naravno postoji ali postoji uvijek i u svemu i ne zelim se bojati cijelu trudnocu,ako se nesto lose treba desit desit Ce se bez da ja cekam to,pa barem da uzivam u ovom sad 😊 Ti u petak vadis kolko sam pohvatala?

Da. U petak je dan D! 😂

👩40 🧔37
    Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
    7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
    9/20 FET, beta =0
    12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
    1/21 FET 2 blastice.
    Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
    11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
    1.3. Missed ab - 10 tt
    10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
    12/21 FET 1 blastica, beta = 0
    12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
    1/22 FET, beta=0,1
    11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.