Evo da ne nestanem s popisa,jucer ujutro, 7dnt 2blastice 😊 nekako navijam za obje 🤞 iako sam tek sad u problemima 😄
https://ibb.co/BcsfSms
I ti tek sad javljas?? 😡😡😡😡 juhuuuuuuuu, nema trazenja sjenine sjene 🥳🥳🥳🎊🎉🎊🎊🥳🥳 cestitam
Haha mm je praznovjeran i uvjeren je da cu nas zacoprat s ovim ali ja sam nekako ako je suđeno suđeno je i nece pobjec 🥰 pa sam morala neki kompromis napravit,me prvi dan nego drugi odma na forum,nismo nikom jos nista rekli 😃 hvala 🥰
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Evo da ne nestanem s popisa,jucer ujutro, 7dnt 2blastice 😊 nekako navijam za obje 🤞 iako sam tek sad u problemima 😄
Cestitke!!! 🎉🎉🎉🎉🎉
Kada ti je beta?
I kod mene isto test pozitivan 8 dnt. Beta mi je u petak. I ja se nadam dvojčekima 👶👶 jer vraćene su 2 petodnevne blastice.
Znaaam,imale smo fet isti dan, sve pratim samo ne pisem,tesko mi je pohvatat i jos s moba pisat,nekako se nadam da cu bit aktivnija kad prestanem raditi 😊 mislila sam ic u petak al ne mogu se zamijeniti na poslu,pa cu u pon 🥰 nece pobjec nigdje, necu se zamarati, trudim se biti zen 😆 haha cestitke i tebi, znaci i ti bi blizanceke? Ja uvijek mislim da sam ja luda po tom pitanju ali def bi 🤞🥰
Ma kakvi luda?! To bi bio totalni uspjeh nakon svega što smo prošle. 🙏🙏😇😇🥰🥰
Pa meni je prvi ivf i prvi fet, lose sam podnijela psihički prvu betu, moje pingvinceke sam vec otpisala i narucila se za iduci postupak skoro kad vidi njig 😅🤞 haha ima da smo potakle pozitivan niz sad 🤗
Daj Bože! 🙏🙏 Samo da se beta pokaže, potvrdi i bude kakva treba biti, a poslije "po školskom", i nitko sretniji od mene. 😊😊😊
Ja se nekako opce ne brinem zbog tebe, nekako mislim da Ce sve bit okej iako rizik naravno postoji ali postoji uvijek i u svemu i ne zelim se bojati cijelu trudnocu,ako se nesto lose treba desit desit Ce se bez da ja cekam to,pa barem da uzivam u ovom sad 😊 Ti u petak vadis kolko sam pohvatala?
Da. U petak je dan D! 😂
Navijamo 💪🏻💪🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😊😊😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cestitke!!! 🎉🎉🎉🎉🎉
Kada ti je beta?
I kod mene isto test pozitivan 8 dnt. Beta mi je u petak. I ja se nadam dvojčekima 👶👶 jer vraćene su 2 petodnevne blastice.
Znaaam,imale smo fet isti dan, sve pratim samo ne pisem,tesko mi je pohvatat i jos s moba pisat,nekako se nadam da cu bit aktivnija kad prestanem raditi 😊 mislila sam ic u petak al ne mogu se zamijeniti na poslu,pa cu u pon 🥰 nece pobjec nigdje, necu se zamarati, trudim se biti zen 😆 haha cestitke i tebi, znaci i ti bi blizanceke? Ja uvijek mislim da sam ja luda po tom pitanju ali def bi 🤞🥰
Ma kakvi luda?! To bi bio totalni uspjeh nakon svega što smo prošle. 🙏🙏😇😇🥰🥰
Pa meni je prvi ivf i prvi fet, lose sam podnijela psihički prvu betu, moje pingvinceke sam vec otpisala i narucila se za iduci postupak skoro kad vidi njig 😅🤞 haha ima da smo potakle pozitivan niz sad 🤗
Daj Bože! 🙏🙏 Samo da se beta pokaže, potvrdi i bude kakva treba biti, a poslije "po školskom", i nitko sretniji od mene. 😊😊😊
Ja se nekako opce ne brinem zbog tebe, nekako mislim da Ce sve bit okej iako rizik naravno postoji ali postoji uvijek i u svemu i ne zelim se bojati cijelu trudnocu,ako se nesto lose treba desit desit Ce se bez da ja cekam to,pa barem da uzivam u ovom sad 😊 Ti u petak vadis kolko sam pohvatala?
Da. U petak je dan D! 😂
Aloooo trudne smooo,ne moze bit lose ni da oces 🥰🥰🥰
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
😍😍😍 Divno
Cure čestitam preeeeedivnoooooo 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Čestitam cure! Baš lijepe vijesti danas, samo neka se tako nastavi. 🤞
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
MaloTele ajmeeee 🥰🥰🥰🥰 baš sam danas mislila na tebe kako se ne javljas kad eto tebe sa prekrasnim vjestima!! Baš sam sretna zbog tebe, ali ono baš bas 🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
E cure, kako je to smiješno.. sve hejtamo kad čujemo da netko u našoj blizini čeka bebu i teško se tome veselimo a kad je ovdje netko trudan ma kao da ti je član obitelji trudan. Baš mi sad to palo na pamet.. MaloTele ni ne poznam ali smo skupa krenule dok je ona još bila Chloe 😉 i baš te sve ovo nekako poveže.. sad kad sam vidila njen test ma baš ona prava sreća, evo sva sam nasmijana..
Ovaj forum je baš čudo!
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Vauuu 🙏🙏🥰🥰👏👏👏👏
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ja da škicnem da vidim sta ima novo... Opet 20 stranica za čitati i reko idem od nazad polako, kad ono surprise..... malo tele, mila milica čestitam, divno
🎉🎉🎉🎉💕💕💕 Duho nismo imale ovako lepe vesti.
Cure muz mi na godisnjem i ljubomoran je na vas, citam uglavnom kad on zaspe ako ja ne zaspem pre njega 😂😂😂
Danas sam isla po svoje boce 💉... Dobar osecaj 😛😛
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Sortiraj odgovore
Najstariji