Pozdrav cure,pratim vas neko vrijeme i divno je vidjeti koliko se bodrite i koliko ste snažne.trenutno sam u iščekivanju s obzirom da mi je danas 10 dan transfera …7 staničnog zametka u prirodnom ivf postupku…ovo mi je 5 postupak ukupno 3 transfera …nažalost s negativnim ishodom…inače i ja i MM zdravi na temelju dosadasnjih nalaza…osim sto ja ulazim u 39 g.pa mi je dr s mpo rekla da to ide teže jer sam reproduktivno stara🤔ok to sam prihvatila.svaki postupak mi tijelo signalizira drugačije kad sam bila u stimuliranom …sve moguce bolove sam imala. I lagano smeđi iscjedak koji bi krenuo oko 8 dnt.kad je bio fet od 5 dana niti jedan simptom…osim lagano uz crinone smeđe isto oko 8 dana.u ovom prirodnom nema smeđarenja ali danas imam jake i intezivne bolove i grčeve kao pred menstroaciju…do bete cekam jos 10 dana …jer kod nas u mpo vade betu 20 dana od transfera ..sto mislite jeli prerano za test…oprostite na podužem postu i svima želim puno uspjeha i srece…da što prije imate ogromnu betu
Dobro nam dosla! 😊 Ma svakako napravi test! Znaci, danas ti je ustvari 10 dnt? Ako sam dobro shvatila.. Ako da, testic u ruke i sretno 😊😊😊 Ako zelis, napravi i potpis pa da te mozemo pratit 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Nada i Tiki hvala. Pa uglavnom mirujem, ležim i gledam tv po cijele dane, jedino što ručak napravim i istusiram se.. Uzet ću i više magnezija onda ako bude potrebe. Brine me cerviks jer se stalno mijenja kod mene. U 13.tt je bio jako mali, nije mjerila al je rekla da je ful nisko, al da je tad još rano.pa u 16.tt 7 cm i sad je 43mm… A mirovat ću, pit normabel i pratit. Ionako prije nje imam još pregled u bolnici 2.2.pa ću i njih pitat za svaki slučaj što misle….
Tuma ja sam ti sad bila dva puta na pregledu u kratko vrijeme zbog iscjedka i imala sam 40 mm, zatvoren, t oblik. Oba doktora su rekli da je to i više nego dobro 🤷♀️ sad neznam koliko mm je kriticni dio i u kojem stadiju trudnoće. Ja sam isto mislila da je malen, pa me Ruska smirila i rekla da neke male razlike zavise i o položaju
Moja frendica je imala 16 mm cerviks i morala lezat u bolnici, na mirovanju 2 mjeseca. To je kriticno! I rodila zdravu curicu 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Pozdrav cure,pratim vas neko vrijeme i divno je vidjeti koliko se bodrite i koliko ste snažne.trenutno sam u iščekivanju s obzirom da mi je danas 10 dan transfera …7 staničnog zametka u prirodnom ivf postupku…ovo mi je 5 postupak ukupno 3 transfera …nažalost s negativnim ishodom…inače i ja i MM zdravi na temelju dosadasnjih nalaza…osim sto ja ulazim u 39 g.pa mi je dr s mpo rekla da to ide teže jer sam reproduktivno stara🤔ok to sam prihvatila.svaki postupak mi tijelo signalizira drugačije kad sam bila u stimuliranom …sve moguce bolove sam imala. I lagano smeđi iscjedak koji bi krenuo oko 8 dnt.kad je bio fet od 5 dana niti jedan simptom…osim lagano uz crinone smeđe isto oko 8 dana.u ovom prirodnom nema smeđarenja ali danas imam jake i intezivne bolove i grčeve kao pred menstroaciju…do bete cekam jos 10 dana …jer kod nas u mpo vade betu 20 dana od transfera ..sto mislite jeli prerano za test…oprostite na podužem postu i svima želim puno uspjeha i srece…da što prije imate ogromnu betu
Dobro nam dosla! 😊 Ma svakako napravi test! Znaci, danas ti je ustvari 10 dnt? Ako sam dobro shvatila.. Ako da, testic u ruke i sretno 😊😊😊 Ako zelis, napravi i potpis pa da te mozemo pratit 😊
Ruska1986 ...puno hvala na dobrodošlici i na savjetu😇
Ja 39 g.MM 36 Oboje zdravi(tako kažu ali ocito nešto ne štima kad sam 5 postupak prošla)
1.ivf prirodni 9mj prijevremena ovulacija
2.stimulirani 10mj 8 stanica ,1 vračena 3 dan neuspjeh
3.fet 11mj vračena blastocita neuspjeh
4.ivf prirodni 12.mj ovulacija prijevremena
5.ivf prirodno u čekanju transfer 10.01.neuspjeh
6.stimulirani u cekanju
Cure, koje lijepe vijesti 🎊 citam unatrag, napreskokce, bas ste aktivne, ali vidim, imate sto i komentirati, bas je raznoliko…
Ja nisam bas od koristi sa simptomima, osjecam se deblje od 15tt, ne mogu spavati i imam problema sa stolicom pa me uz sve to jos boli ☹ ne ide pa ne ide 😭 jos tu i tamo me zareze dolje ostra bol i sijevne onako opako..
Radim normalno, najvise od doma u krevetu i to mi pase, a kad sam fizicki na poslu, ljudi me valjda toliko umore da ostatak dana spavam, od 16 nadalje mi se samo rolete spuste i do navecer ne dolazim sebi.
Ali sam si svejedno zacrtala da secem svaki dan, da se ne srastem s krevetom i da me ne boli kicma, zasad uspijevam svoju kvotu od 10000 koraka bez problema.
Ima li netko za preporuciti dobre snimke vjezbi za trudnice? Nasla sam na yt neku zenu iz hrvatske, ali mebi to nisu bas za trudnice vjezbe, ja sam prije puno vjezbala i to meni spada pod normalno 🤷♀️
U odnosu na prije jedem puno manje, a imam osjecaj da se pretvaram u gromadu i zapravo sam glupa jer me najvise opterecuje sljedeci uzv kad ce se povesti prica o kilama, zasad sam dobila 3 kile, al gdje je 8.2.
I da, kad se najranije moze na 4D UZV, htjela bih voditi muza, on je sav uzbuden, a vidim da nema osjecaj kao ja jer nije jos vidio bebu uzivo, a slike s uzv-a su ocajne.
Meni su ga radili u 16 tt prvi put. E sad, ja ne mogu ic na preglede sa pratnjom! Pa sad provjeri kako je kod tebe, dal uopce moze ic neko s tobom.. Ja u trudnoci ne vjezbam pa ti ne mogu pomoc oko toga 🤷🏻♀️ za kile ne brini! Svi doktori su razliciti.. Ja sam sad prosli put u mjesec dana dobila 6 kila i sve ok, a kad sam bila dobila 3, bila je panika. Nemoj se obazirat na to! 😊 a umor, zatvor, nespavanje, .... Cari trudnoce 🤷🏻♀️ ocekuj zgaravicu jos i bol u kukovima 🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Ruska1986 …puno hvala na dobrodošlici i na savjetu😇
Onda sutra testic? 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sta sam se raspisala 😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
MaloTele i MilaMilica čestitam vam 😍😍 kako je lijepo vidjeti da se lista trudnica opet povecava 🤩
MTB i ja bih isto odlucila na tvom mjestu vezano za kliniku, zelim ti srecu 🙏🏻
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Nirvana2020Ženo opusti se ,polako imaš cijeli život i za utege dizat a kile koje dođu i kad đođe vrijeme lako ceš izgubit. Sad uživaj u trudnoći trebas rodit dijete a ne maraton istrčat . Ja imam najlipse(sad trenutno opet su okrugle jer trudna sam) mlohave grudi koje su blize pupku 🤦 al su dojile dvoje djece (13 prvo i 20 mjeseci drugo)i najlipsi trbuh pun strija od svoje 25 g života i nebih se minjala s nijednim top modelom zato mazi bušu i uživaj evo ti slika mog trbuha . Jel tako da je sexi 😘
https://ibb.co/4tczC3x
Nada i Tiki hvala. Pa uglavnom mirujem, ležim i gledam tv po cijele dane, jedino što ručak napravim i istusiram se.. Uzet ću i više magnezija onda ako bude potrebe. Brine me cerviks jer se stalno mijenja kod mene. U 13.tt je bio jako mali, nije mjerila al je rekla da je ful nisko, al da je tad još rano.pa u 16.tt 7 cm i sad je 43mm… A mirovat ću, pit normabel i pratit. Ionako prije nje imam još pregled u bolnici 2.2.pa ću i njih pitat za svaki slučaj što misle….
Tuma ja sam ti sad bila dva puta na pregledu u kratko vrijeme zbog iscjedka i imala sam 40 mm, zatvoren, t oblik. Oba doktora su rekli da je to i više nego dobro 🤷♀️ sad neznam koliko mm je kriticni dio i u kojem stadiju trudnoće. Ja sam isto mislila da je malen, pa me Ruska smirila i rekla da neke male razlike zavise i o položaju
Moja frendica je imala 16 mm cerviks i morala lezat u bolnici, na mirovanju 2 mjeseca. To je kriticno! I rodila zdravu curicu 😊
Joj sad sam se sjetila da si mi i to pisala da! 🤭😁
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ruska1986 …puno hvala na dobrodošlici i na savjetu😇
Onda sutra testic? 😊
Nisam ga kupila a mislim da je bolje na prvu jutarnju ...hm ovi bolovi me toliko smaraju da bi sada u dežurnu samo da agonija iščekivanja prođe...bojim se -užasno
Ja 39 g.MM 36 Oboje zdravi(tako kažu ali ocito nešto ne štima kad sam 5 postupak prošla)
1.ivf prirodni 9mj prijevremena ovulacija
2.stimulirani 10mj 8 stanica ,1 vračena 3 dan neuspjeh
3.fet 11mj vračena blastocita neuspjeh
4.ivf prirodni 12.mj ovulacija prijevremena
5.ivf prirodno u čekanju transfer 10.01.neuspjeh
6.stimulirani u cekanju
Sortiraj odgovore
Najstariji