Pa ima i muskih bolesti… ugl za mpo oni to vade rijetko, ali kad treba fsh lh testosteron. Zlijede s unutarnjim lucenjem regulira gore navedena zlijezda hipofiza. Znaci treba provjeriti njezine hormone koji reguliraju spolne to su fsh i lh te posljedicno testosteron. Oko ovog se nalaza ne bi ekstra brinula
Naravno da se ja uopće nisam bavila njegovim pregledima, bila sam opsjednuta svojima. Izvadio je na svoju ruku testosteron, i bio je malo povišen (znači li to da imam mačo mužjaka?)
Dakle, kažeš da bi trebao još LH i FSH?
Ja imam frenda koji ima urnebesno visok testosteron. Zbog toga mu spermici krepavaju kao, ali imaju već jedno dijete prirodno pa im se nije dalo zezat za dalje. Ali vi ste radili spermiogram prije MPO pa neznam kako još može utjecati 🤷♀️🤷♀️ i da, njegova žena kaže da nezasitan, Al joj to paše 😂😂😂🤭
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Bas sam muzu jucer komentirala kak je puno cura na popisu fet 1/21 a nitko se ne javlja i kao nisam bas aktivna pa mi je glupo ovako samo banuti evo mene ja stigla s crticom 😊 ali znam da volite testove,nazalost ovdje nema sjena, i nadam se da Ce nekome ovo sve dat nadu neku i da ce se pokrenuti pozitivan niz ove godine,nekako svi samo cekaju postupke i vec dugo nije bilo testica pa eto, da krenemo s pozitivnom,barem da ti prvi nisu negativni 🤗
Jednom kad si dio ovog čopora, ništa nije glupo.
Kad god uletiš, dobrodošla si.
A ako pritom nosiš ovako debelu crtu, još bolje
Pokazala ja muzu svoj test i on vidio dvije crte i kaze aaa obje su se primile 🤣🤣🤣🤦 tako da po njemu cemo blizanceke dobit 😀
Hahahahha koji kralj 😂😂😂😂😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Mila i Malo tele cure super vijesti!! 2 pozitivna testa isti dan, super! 🥰🥰
Nadalica razumijem taj strah, grozno.... Nadam se da je to najjači i da će sad samo koji slabiji ako već mora....
Trudnice pitanje za sve... Meni se zadnjih tjedan dva javljaju grčenja maternice. Sad sam 21 tj. Maternica se ful stvrdne i osjećaj napetosti je prati, to traje nekih 10ak sekundi i javi se 1-par puta dnevno, najcecsce dok ležim. . Često je povezani i s punim mjehurom. Jel se još kojoj to javlja? Dr mi je opet pojačala utrogestan da opusti maternicu i naručila ranije da provjeri jel sve oke....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Cure jel netko naručivao s Vitacosta?
Kolko se čeka? 🤔
Danas sam naručila Q10 pa se nadam da će biti točno kak kažu do 20 dana. Nisam prije nikad naručivala.
Ja naručujem već godinama i obično mi sve stigne za cca 2-3 tjedna. Jedino sam sad zadnji put imala peh da mi se paket zagubio pa sam ga dobila nakon 2 mj, ali nije bilo do njih nego do naše pošte 🙄
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Hvala svima,ja jos nekak ne vjerujem, svakih pol sata idem gledati jel nestala crtica 🤦🤷 a prekjučer sam plakala jer se ne osjecam trudno uopce,iako sad kad razmisljam unatrag nije mi se jelo nista slatko,samo slano bi cips,krekere bilo kaj,inace u pmsu pojedem bez pol beda cijelu milku i to veliku, 2x me strecnulo u lijevoj nozi od prstiju skroz do kuka al na sekundu i mislila sam da je to od kurjeg oka kojeg imam na toj nozi 🤦🤣🤣 i par puta sam se ko izgubila, ono nisam se mogla sjetiti neceg full jednostavnog a inace mi je pamćenje odlicno,ali to sam pak pripisala umoru jer sam neispavana jos od potresa 😃 ali bolova nikakvih, i to me malo zbediralo ali eto crtice moje 🥰
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Malotele i Mila Milica cureeee,cestitaaaaam!!!! 🎉🎉🎉🎉💗💗❤🥰😍🤞🙏 divna,divna vijest 😘
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Malotele joooooooj,kako sam ja sretna sad kad sam ovo procitala!!!! Bas si me ugodno iznenadila, bas sam se neki san pitala di si i kako si i sad vidim ovo!!! Bas si me razveselila, eto ipak cemo skupa gurat kolica ako Bog da i jos cu ti ja moc proslijedit i robicu 😂😂😂
Jedva cekam betu koja ce bit brutalna i UZV! Cuvaj se i pazi 🥰🥰
Sanjich ovako ces i ti, imate slicnu pricu 🥰
Tuma ja ti imam te grceve od 5.tj, zadnjih par dana se smanjilo,ali evo danas je opet krenilo, uteogestan i dalje stavljam jos ovaj tj pa cemo vidit kako ce bit..mislim da ti je to sve ok, prvo se maternica sirila,a sad beba raste i gura sve..odmaraj sta vise mozes !
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
E cure, kako je to smiješno.. sve hejtamo kad čujemo da netko u našoj blizini čeka bebu i teško se tome veselimo a kad je ovdje netko trudan ma kao da ti je član obitelji trudan. Baš mi sad to palo na pamet.. MaloTele ni ne poznam ali smo skupa krenule dok je ona još bila Chloe 😉 i baš te sve ovo nekako poveže.. sad kad sam vidila njen test ma baš ona prava sreća, evo sva sam nasmijana..
Ovaj forum je baš čudo!
Mislim da je to zato jer smo svi tu s istim problemom, i kad nekome uspije dobijes nadu da ce i tebi, ovdje te nitko ne zali,svi te razumiju i sto je najvažnije svi smo prosli sve osjecaje,i tugu i bijes i ljutnju i razocaranje i sve to skupa i svaka osoba ovdje tocno razumije kako se osjecas u određenom trenutku,vani tog nema,svi ostanu trudni od same pomisli na to, a o osjecajima da ne pricam, nerazumijevanju svega povezanog s ovim, a mpo je jos uvijek tabu tema htjeli mi to ili ne i netko tko se ne bori s time nece nikadmmoc to razumjeti.. kao sto je netko neki dan rekao,ako se nisi patio za bebu nemamo o cem pricati 😅 sad si ti na redu, drzim fige i saljem dobre vibre 🤞🤞🥰🥰 kak si s pretragama, krenula?
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
Malotele joooooooj,kako sam ja sretna sad kad sam ovo procitala!!!! Bas si me ugodno iznenadila, bas sam se neki san pitala di si i kako si i sad vidim ovo!!! Bas si me razveselila, eto ipak cemo skupa gurat kolica ako Bog da i jos cu ti ja moc proslijedit i robicu 😂😂😂
Jedva cekam betu koja ce bit brutalna i UZV! Cuvaj se i pazi 🥰🥰
Sanjich ovako ces i ti, imate slicnu pricu 🥰
Tuma ja ti imam te grceve od 5.tj, zadnjih par dana se smanjilo,ali evo danas je opet krenilo, uteogestan i dalje stavljam jos ovaj tj pa cemo vidit kako ce bit..mislim da ti je to sve ok, prvo se maternica sirila,a sad beba raste i gura sve..odmaraj sta vise mozes !
Svaki dan ja citam ali preaktivne ste i tesko je popratiti,a kad sam vidla da sanjich nije uspio fet to je bilo to, mislila sam nece ni meni 🤦 hahaha deal za robicu,pokrivena sam ako Ce bit decko,imam 2 necaka ali ako Ce bit curica primam sve sta dajes 😄 samo da bude sve okej 🤞🤞🙏
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
Mila i Malo tele cure super vijesti!! 2 pozitivna testa isti dan, super! 🥰🥰
Nadalica razumijem taj strah, grozno…. Nadam se da je to najjači i da će sad samo koji slabiji ako već mora….
Trudnice pitanje za sve… Meni se zadnjih tjedan dva javljaju grčenja maternice. Sad sam 21 tj. Maternica se ful stvrdne i osjećaj napetosti je prati, to traje nekih 10ak sekundi i javi se 1-par puta dnevno, najcecsce dok ležim. . Često je povezani i s punim mjehurom. Jel se još kojoj to javlja? Dr mi je opet pojačala utrogestan da opusti maternicu i naručila ranije da provjeri jel sve oke….
Mozda su BH kontrakcije... Jel prestane kad promijenis polozaj? Pijes Magnezij?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji