Mandarinkica ponedjeljkom je u Obada, utorkom u Cita..u Obada je dosta sve socijalno, zato cu sad ic stalno u Cita, bolji je uzv pa sam tako mislila.
Ni ja nisam imala nikakve papire pred AIH i onda taj dan kd sam dosla na postupak su mi napravili dramu kako to nemam zato ti je bolje pripremit to sve odma, vjencani list, kopije osobne, krvna grupa, testiranje n hepatitis i sve sta ide ( procitaj na prvim stranicama ) da ti ne bi bilo kao i meni..
Za IVF su me trazili test na covid prije prve folikulometrije i prije aspiracije, za transfer nisu...a kad sam radila AIH ovo ljeto nisu se trazili tad testovi
Ja bi ti isto preporucila platit privatno jedan pregled ako imas pitanja za njega, ja bi doslovno dosla sa listom pitanja i na sve mi je detljno i mirno odgovorio tako da ne ustrucavaj se, narocito nad platis..ne izlazi iz ordinacije dok ti sve ne bude jasno..
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Miss ok fala ti puno. Nisam zaista nigdi bila našla da radi i privatno.. nazvat ću onda u Cito pa se naručiti kad je utorkom tamo. Ma imam sve preglede, sve testove sta me tražio, i na hepatitis i krvne grupe i za sebe i muza; samo mi nisu rekli kad moram doniti kopiju vjenčanog lista, pripremit ću onda unaprid, zajedno s kopijama osobne iskaznice.
Bilo bi super da ni sad ne traže covid test za aih..
Mandarinkica, ma da , nosi ti to uvijek sa sobom tako da imas spremno kad te budu trazili.. vjerojatno kad te budu upisivali u protokol...
A sta se covid test tice mislim sa ce ti trazit 99%
Uvijek ti je on u Obada pon popodne, a utorkom popodne Cito, ni ja to nisam prije znala pa mislim da mi je to bas ovjde Bozma rekla
Btw ja mislim da rade sub folikulometrije, ja sam bila 100 puta sub ,cak nekad i nediljom bi me primia iza dezurstva
Eto, sretno! Sta god treba pitaj!
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Miss puno ti hvala još jednom. A vidit ću, možda se onda u petak direktno s njim uspijem dogovoriti za sljedeći UZV u nedilju, ako on bude radio, naravno..
Brate i sestro nas je jutros probudio zemljotres, samo smo par km od epicentra, pec, ormar sve se treslo, bebe placu, ja krenula u spavacici djecu da uzimam i trcim napolje.. tek sad sam sebi dosla od soka 😥
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Maslacakxx hahahha 'sta bi mi bezveze grebali' umrla sam na ovo😂😂 ja sam nesto minimum minimuma bacila oko po netu i kolko sam skuzila samo za taj odmah iduci postupak koji slijedi ima svrhu.. sto mi i ima smisla, jer kasnije zaraste valjda? Ali, stvarno nisam 100% sigurna.. citala sam povrsno, i kad sam vidjela da ima scratching endometrija-iskustva na internetu, brzo sam se makla s googla da ne bi slucajno to isla citat😂
Tako da stvarno.. Sta bi te bezveze grebali😂 ne kuzim. Netko ce znat valjda
Nada86 daa sretno nam, endometrijići dragi lijepo surađujte iako vas se grebe😄😄
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Nadalica ajme majko, uzas!!! Koji su to sokovi, pa dokle vise.. i sigurno je jos veci stres kad imas bebu/bebe prve na pameti kad pocne trest.uzas!drzi se!!
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Dragi sestre, help!!
Zvao embriolog, 2 su se dobro podijelila, jedan ne ii na njega ne računaju da će preživjeti.
On savjetuje da vratimo oba dobra i to sutra (treći dan), jer sam taman u godinama u kojima su blizanačke trudnoće rjeđe, a veće su šanse da maternica bude više receptivna za barem jedan ako vratimo oba.
Muž i ja smo krenuli u ovo sa odlukom da vraćamo jedan. Međutim, sad smo potpuno zbunjeni i važemo pros and cons. Uzbuđeni i sretni i zbunjeni.
S jedne strane ne želimo svakom od naših mališana smanjiti šanse na način da ih vraćam jedan po jedan, a s druge strane nas je strah rizika koje donose trudnoće s blizancima. Znam da vas je ovdje puno mišljenja da će vraćati dva ako za to ima priliku, pa me zanima, što vas je konkretno na to motiviralo..
Mi smo vratili 2, tako smo se unaprijed dogovorili, a kad je dosao transfer, rekli su mi da bi mi vratili 2 pa nije bilo dileme, i zadrzao se samo 1, tj. jedna 🙂
Nirvana, hvala što si podijelila. Možeš mi reći još molim te, zašto su vam savjetovali vratiti dva?
Leila2.0 meni su savjetovali vraćanje i 3 embrija nakon 2 neuspješna da smo odmah vraćali 2 i to neupitno.
Razlog - moje godine, nemam uopće djece, lošija kvaliteta stanica itd., a sada nakon 4 neuspješna mi savjetuju i po 3.
Pa eto, vidjeti ćemo koliko beba će biti
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Brate i sestro nas je jutros probudio zemljotres, samo smo par km od epicentra, pec, ormar sve se treslo, bebe placu, ja krenula u spavacici djecu da uzimam i trcim napolje.. tek sad sam sebi dosla od soka 😥
Boze, i kod vas je krenulo 🙆🏻♀️ uzas vise stvarno! Drz nam se 💜❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Vidjela sam 4.2 po Richteru 🙀🙀. To se dosta može osjetiti jer i ja sam jako osjetila i ona dva od 5, a pogotovo onaj od 6.2 kad je bio u Petrinji. Mi smo bili 25km od epicentra i bome je ljuljalo...tako da ako ste blizu samog epicentra, vjerujem da
vam je bilo grozno 😪😪😪
Nadam se da će to već sve jednom stati 🙏❤️
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji