Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    20. Siječanj 2021. 13:56

Sanjich🤞🤰

Teja1408

*.Women_name.*

Mattan

Sanjich🤞🤰

Mattan

Woman_name mi smo uvijek imalo odnos bez zaštite ali kao pazili smo, ali ništa od toga, očito ova moja zabačena maternica ne želi na taj način bebu 🙈 još su mi rekli da je cerviks zvjezdolik i ima neke kripte 🤔 nije okrugao, navodno to može biti nakon neki prevoljenih upala za koje ne znamo ili što već… Nisam to mogla ni izguglat

mattan jel i tebe onda transfer boli ili nemas te probleme, jesu ti sta govorili moze li se sto napravit da bude lakse? Nisam do sada primjetila da je netko jos od čopora rekao da ima zabacenu maternicu osim mene pa sam sad sva puna pitanja

Imala sam problem samo na propuhivanju jajovoda, tad mi se dogodilo kao tebi (bol, strašno krvarenje, ne iskusan doktor ) Do sad dvije inseminacije prošle bez problema, transfer još nisam imala ali nekako se tješim da je isto kao inseminacija pa da će biti ok 😕

Meni je sve ok s cerviks om ali iz nekog razloga ovaj put nije na transferu tako glatko prošlo, malo je i krvi ostalo u kateter. Ali nek vas to ne brine, moja frendica je također imala traumatski transfer morali su ga s nekim kliještima rasirit, pa evo obje smo trudne iz tog postupka.

Tako i meni u ovom drugom postupku, dobitnom, isto nije islo glatko. Sigurno su jedno 10 min pokusavali ubacit embrij unutra.
    Bilo je i bolno i stresno i s malo krvi, al na kraju je eto sve super proslo 😊

Di ste do sad kad san mislila jeben ti jedina sam.. A ono mini čopor i još trudne pffff odma mi je lakse 🙃🙃🙃

I meni 😁Iako se nadam da se meni neće dogoditi ali evo utješile ste me ako i bude, nije kraj svijeta 💗

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Leia3.0
    20. Siječanj 2021. 13:57

Sanjich i Slee - ja sam u Vinogradskoj
    Ruska - hvala na mišljenju. Tebe moramo, kao našu najaktivinju trudnicu na forumu, posebno slušati 

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

Matkiša 😎
    20. Siječanj 2021. 14:02

Ruska1986 hvalaa, morat ću se pokrenuti po tom pitanju...
    Slee sad mi je prekrasno kući bez grudnjaka,kad idem negdje zlo mi dođe jer nema te veličine koja bi bilaudobna i malo podigla grudi da bar izgleda kao nešto 🙈 Za ljepotu malo trpim!

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Ruska1986
    20. Siječanj 2021. 14:02

Leia2.0

Ruska - hvala na mišljenju. Tebe moramo, kao našu najaktivinju trudnicu na forumu, posebno slušati

Ja nisam trudnica, ja sam brat 😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

ANKSIMORON
    20. Siječanj 2021. 14:11

VM

Pozdrav cure,

evo mene sa izvještajem i pitanjem pa možda mi zna koja odgovoriti.
    Danas prvi pregled za FET, vraćamo 3 embrija zamrznuta u jednoj slamčici. Terapiju sam dobila Estrofem 2x2 i injekcije Decaptetyl 1x. Endometrij je dobar kaže. Čemu služi taj Decaptetyl? Za 7 dana opet imam kontrolu.

On ti sluzi za bolju implantaciju kod fet-a....

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Nirvana2024
    20. Siječanj 2021. 14:12

Leia2.0

Dragi sestre, help!!
    Zvao embriolog, 2 su se dobro podijelila, jedan ne ii na njega ne računaju da će preživjeti.
    On savjetuje da vratimo oba dobra i to sutra (treći dan), jer sam taman u godinama u kojima su blizanačke trudnoće rjeđe, a veće su šanse da maternica bude više receptivna za barem jedan ako vratimo oba.
    Muž i ja smo krenuli u ovo sa odlukom da vraćamo jedan. Međutim, sad smo potpuno zbunjeni i važemo pros and cons. Uzbuđeni i sretni i zbunjeni.
    S jedne strane ne želimo svakom od naših mališana smanjiti šanse na način da ih vraćam jedan po jedan, a s druge strane nas je strah rizika koje donose trudnoće s blizancima. Znam da vas je ovdje puno mišljenja da će vraćati dva ako za to ima priliku, pa me zanima, što vas je konkretno na to motiviralo..

Mi smo vratili 2, tako smo se unaprijed dogovorili, a kad je dosao transfer, rekli su mi da bi mi vratili 2 pa nije bilo dileme, i zadrzao se samo 1, tj. jedna 🙂

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

Leia3.0
    20. Siječanj 2021. 14:14

Ruska1986

Leia2.0

Ja nisam trudnica, ja sam brat 😂😂

Oprosti brat i sestro 

🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

Leia3.0
    20. Siječanj 2021. 14:15

Nirvana2020

Leia2.0

Dragi sestre, help!!
    Zvao embriolog, 2 su se dobro podijelila, jedan ne ii na njega ne računaju da će preživjeti.
    On savjetuje da vratimo oba dobra i to sutra (treći dan), jer sam taman u godinama u kojima su blizanačke trudnoće rjeđe, a veće su šanse da maternica bude više receptivna za barem jedan ako vratimo oba.
    Muž i ja smo krenuli u ovo sa odlukom da vraćamo jedan. Međutim, sad smo potpuno zbunjeni i važemo pros and cons. Uzbuđeni i sretni i zbunjeni.
    S jedne strane ne želimo svakom od naših mališana smanjiti šanse na način da ih vraćam jedan po jedan, a s druge strane nas je strah rizika koje donose trudnoće s blizancima. Znam da vas je ovdje puno mišljenja da će vraćati dva ako za to ima priliku, pa me zanima, što vas je konkretno na to motiviralo..

Mi smo vratili 2, tako smo se unaprijed dogovorili, a kad je dosao transfer, rekli su mi da bi mi vratili 2 pa nije bilo dileme, i zadrzao se samo 1, tj. jedna 🙂

Nirvana, hvala što si podijelila. Možeš mi reći još molim te, zašto su vam savjetovali vratiti dva?

🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

20. Siječanj 2021. 14:22

Miss a di je on privatno, googleala sam pa nisam uspila naći.. u Cito-a i Obada? Volila bih da ga uspijem uhvatiti privatno onda i na miru pitati par pitanja, svaki put je neka žurba, a ja sam sama po sebi tiha, na kraju ništa ne stignem upitat ili me zbuni s tom žurbom. Ugl nije mi nitko ništa govorio ni za covid test pred folikulometrije. Kako je tebi išlo s tim testom na lito pred aih? I čudno mi da ne rade subotom folikulometrije u KBC, rekli su da radije dodjem dan ranije onda, a bude li petak pa tek ponediljak cini mi se da ćemo i zakasniti. Sve mi je zbrčkano pred taj prvi, i najjednostavniji postupak. Sta će biti posli kad krenu složeniji postupci.. Nisu me tražili niti vjenčani list, kad bi se to uopće trebalo donijeti..?

Nirvana2024
    20. Siječanj 2021. 14:23

Leia2.0

Nirvana2020

Leia2.0

Dragi sestre, help!!

Nirvana, hvala što si podijelila. Možeš mi reći još molim te, zašto su vam savjetovali vratiti dva?

Nisu mi objasnili, doslovno sam lezala na stolu rasirenih nogu spremna za transfer i to mi je zena priopcila, a kako smo se mi unaprijed dogovorili za 2, nisam ni pitala.
    A za 2 smo se odlucili zato jer je proces iscrpljujuc psihicki i fizicki i mislili smo ako se oba prime, da ce biti ispocetka tesko, ali opet cemo imati 2 djece, a nijedno dosad nismo mogli dobiti. 
    U vezi toga me vise brinulo sto ako se 1 dodatno podijeli i budu trojceki 🙂
    Imamo jos 3 smrzlica (2+1) i vec se zezamo kako idemo prvo po ova 2 pa mozda budu blizanci sljedeci put 🙂

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.