Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    03. Studeni 2020. 11:34

MilaSt

Belaaa

MilaSt

BozmaSamo mi nije jasan dio, po cemu je to cito bolji od kbc, svi ga hvale, sta on to moze napravit a oni u kbc ne. Iskreno bolje mi je bilo u kbc imala sam idealan embrij, drugi par postola je zasto se nije uvatia 😒🤔 ja takoder isto nikakvu info o stanici nisam dobila ni kakva je. I zasto se nije oplodila, nista. U kbc sam morala hrpu nalaza izvadit 🤭 za iti na konzultacije doc, doslovno, on mi tamo bacija pogled na nalaze i reka javi se kad dobijes menstruaciju. Bas sam zbunjena i nez sta rec. Zelim virovat da je on stvarno strucnjak ali u kbc sam imala pristup boljo, sve mi je bilo objasnjeno, sestra me mazila po nozi dok sam na stolu bila 🤭🤗☺️ ali i dalje mi nije jasno zasto njega tako svi hvale. Mozda je u mene sad razocaranje jel nije uspilo, al ono…

Poljak je covjek bez dlake na jeziku ali i iskren i da jedan od boljih i da ima najboljeg embriologa ali moras i ti imati stav i sve pitat moras reci da ti secrece zasto i zbog cega jer dati nekome pare a da ti ne da objasnjenje nije ok ja sam prodli put kod njega bila drugi put i odusevija me i sve sam ga pitala stame zanima
    I da sparac ti je isto super i kod njega sam bila i kbc split isto nemogu reci nista lose za njih ti sama moras odluciti ali seslazem s curama da kad vec imas pokusaja besplatni zasto ne pa malo sarati tamo amo di ti se vise svidi!
    Npr sad aj opet u kbc pa ako ne uspije aj u sparca ako si to mozes i onda ces biti sve psmetnije i vidjeti di se ti najbolje osjecas!😘

Ma mozda je to sve rekla kazala,jer ubiti od osobe cujes za nekog dr ili da je super ili da je ajme. Ii sve smo mi ovde u sr*nju, jer da nismo nebi tipkale na ovoj stranici.
    I ako moze samo pitanje di je na kraju uspila tvoja trudnoca

Kbc split🤗🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

03. Studeni 2020. 11:35

Endometrioza mi je 7 i to je ok?😃

ericaa
    03. Studeni 2020. 11:36

Nikita a ovo sa vjencanom kumom i razilazenjima s nekim osobama je preistinito.... i meni je bila identicna situacija.... zato sam i rekla,koliko god volim prijateljice i osobe koje su ostale u mom zivotu,ne mogu i hvala bogu da ne mogu razumijeti u kojoj sam ja sada fazi... svi imamo svoje zivote i probleme i to je normalno... ovaj forum me zaista smirio i usrecio i zahvaljujem svaki dan na tome....
    🙏 za operaciju i da konacno bude sve u redu...

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    03. Studeni 2020. 11:38

Cure drage svima svu srecu zelim koje su ugledale plusic🤗🙏 koje se borite samo hrabro 💪🙏 betice jedva cekam❤️
    Nista nisam citala malo neroza ali brzo cemo znati sta kako hvaala vsm curekee u Zg je predivno i sucano i nadam se da ce mi ostati tako u veselom ozracjuu javimm see... 
    Grlim sve ❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Studeni 2020. 11:40

Nikitta, slažem se s tobom.
    Imam malu ali lijepu kolekciju bliskih prijatelja, sa različitim životnim uvjetima, situacijama, ... I možemo tu biti jedni za druge, a opet ne guramo se jedni drugima u život. Ta su prijateljstva položila test vremena.
    S nekim drugima je trajalo dok smo se poklapale, poslije toga ne. Npr, ni ja više nisam dobra sa svojom vjenčanom kumom, ne svojim izborom. Primijetila sam da se neki ljudi jednostavno vole okružiti istovrsnim ljudima i drugi ih ne zanimaju.

peyton, dobre vijesti. Stavila na listu, navijat ćemo u petak da si klikneš sa doktorom. 

točkicaa, možeš provjeriti sa svojim doktorom. Mene ne bi iznenadilo da se još čistiš od onog prekinutog pokušaja.

Belaaa, navijamo!!!  

💔💔💔

03. Studeni 2020. 11:44

Nikitta

Erica nalazi su ti fkt super! 🥰
    Nirvana super beta! 🥰
    MTB čekam tvoju 🙏🏼
    Vezano za poneki sporiji rast bete u slučaju ICSI, godinama cure na raznim forumima to ponavljaju. Navodno je rečeno u nekim klinikama, možda se jednostavno tako poklopilo u ne znam koliko slučajeva ženica i beta. Ma, glavno je da se uredno podupla 😊
    Tema prijateljica, prošla sam sve faze. Za mene, prijateljstva trebaju biti birani članovi obitelji, oduvijek iskreno volim prijatelje i ne moramo imati identične živote, no u mom slučaju se pokazalo da je većini ljudi definicija prijateljstva svedena na slične interese i faze u životu. Mnogi prijatelji su mi lomili srce, a ako želite zaista vidjeti tko je prijateljica, tražite je da bude vjenčana kuma. Po meni često kumstvo općenito dokrajči odnos, čast izuzecima. Meni je moj muž najbolji prijatelj, cure koje sam smatrala prijateljicama su svaka u svoj život odlutale, pola ih je bilo zavidno kad sam se udala, kuma je prestala bit najbolja prijateljica odmah nakon mojeg vjenčanja (nakon 25 godina prijateljstva, no sama sam si kriva, oduvijek sam znala da njoj nije stalo koliko meni), ostale me nisu me razumjele po pitanju neplodnosti, a bome ni po pitanju endometrioze. Više tu s vama dijelim, s njima ništa. Tko ne prođe ikakvu bolest, taj ne razumije. Imam nove osobe u životu koje me vole i podržavaju, sve je to život. Žene baš ne znaju biti prijateljice, uvijek neko rivalstvo, pa čak i na trudničkim-majke temama na forumima. Zato mi je ugodno osvježenje družit se s vama tu, jer smo povezane istom nevoljom, srca su nam izbrazdana, imamo više suosjećanja i empatije. ❤️

Ajme ovo kao da sam ja pisala💓💓💓💓... 
    S vjencanom kunom sam 'raskrstula' s moje strane  nakon 2 spontanog kad sam joj otvoreno rekla da bi voljela da, ponekad same odemo na kavu a ona meni  da STA MENI SMETAJU NJEZINA DJECA.. A xxxxx puta sam bila kod nje jer njoj ne pase ici nikud, ako ikud odemo to je s djecom i nikad to nije bilo  to.. Sad me pita kako sam, samo napisem ok i to je to.. 2 smo svijeta potpuno razlicite postale... 

• *.Women_name.*
    03. Studeni 2020. 11:50

LUCIJA007

Nikitta

Nirvana super beta! 🥰
    MTB čekam tvoju 🙏🏼
    Vezano za poneki sporiji rast bete u slučaju ICSI, godinama cure na raznim forumima to ponavljaju. Navodno je rečeno u nekim klinikama, možda se jednostavno tako poklopilo u ne znam koliko slučajeva ženica i beta. Ma, glavno je da se uredno podupla 😊
    Tema prijateljica, prošla sam sve faze. Za mene, prijateljstva trebaju biti birani članovi obitelji, oduvijek iskreno volim prijatelje i ne moramo imati identične živote, no u mom slučaju se pokazalo da je većini ljudi definicija prijateljstva svedena na slične interese i faze u životu. Mnogi prijatelji su mi lomili srce, a ako želite zaista vidjeti tko je prijateljica, tražite je da bude vjenčana kuma. Po meni često kumstvo općenito dokrajči odnos, čast izuzecima. Meni je moj muž najbolji prijatelj, cure koje sam smatrala prijateljicama su svaka u svoj život odlutale, pola ih je bilo zavidno kad sam se udala, kuma je prestala bit najbolja prijateljica odmah nakon mojeg vjenčanja (nakon 25 godina prijateljstva, no sama sam si kriva, oduvijek sam znala da njoj nije stalo koliko meni), ostale me nisu me razumjele po pitanju neplodnosti, a bome ni po pitanju endometrioze. Više tu s vama dijelim, s njima ništa. Tko ne prođe ikakvu bolest, taj ne razumije. Imam nove osobe u životu koje me vole i podržavaju, sve je to život. Žene baš ne znaju biti prijateljice, uvijek neko rivalstvo, pa čak i na trudničkim-majke temama na forumima. Zato mi je ugodno osvježenje družit se s vama tu, jer smo povezane istom nevoljom, srca su nam izbrazdana, imamo više suosjećanja i empatije. ❤️

Ajme ovo kao da sam ja pisala💓💓💓💓…
    S vjencanom kunom sam 'raskrstula' s moje strane nakon 2 spontanog kad sam joj otvoreno rekla da bi voljela da, ponekad same odemo na kavu a ona meni da STA MENI SMETAJU NJEZINA DJECA.. A xxxxx puta sam bila kod nje jer njoj ne pase ici nikud, ako ikud odemo to je s djecom i nikad to nije bilo to.. Sad me pita kako sam, samo napisem ok i to je to.. 2 smo svijeta potpuno razlicite postale…

Ajmeeee prestrašno, kakva je to osoba 🥴

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Pepsi
    03. Studeni 2020. 11:50

Cure prijavljujem betu 1305 😊😊😊 vjerujem da sad sluzbeno mogu reci da sam 🤰 🥰🥰

🙋‍♀️34 -dijagnoza endometroiza
    1.Ivf - Repromed, 4 blastice
    12dnt beta 1305 🤰🤰🥳🙈

Sreca ♥
    03. Studeni 2020. 11:51

Nikitta

Nirvana super beta! 🥰
    MTB čekam tvoju 🙏🏼

slazem se s tebom u potpunosti. Koja kuma? Zar to postoji? 🤔😒 Zalosno ali istinito. Imam osjecaj da me vi jedine razumite, jedine kuzite o cemu pricam.
    Nisam stigla jutros procitati sve postove, pa nisam u toku 
    MTB jesi isla po betu lipu 🤗 
    Bella kako si ti?
    Sanjich kako je Mršić 🤭😂😂
    Usput dobila sam sadikovica, idemo na pregled 😎

🤍

manemoj
    03. Studeni 2020. 11:58

Jadranka_

Endometrioza mi je 7 i to je ok?😃

Endometrioza ili endometrij? Koji ti je dan ciklusa?

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.