Meto, meni je sad tako žao što nisam prije za to znala... sad neću s time ništa postići za postupak u 12mj, ali ok, budem pila pa što bude bude... Ne mogu ni čekati još 4mj do postupka u Petrovoj. Ti si svakako uzmi pošto stigneš, jer mi je doktorica rekla da ona provjereno zna da je to dobro, ali isto tako da ne smije preporučavati jer nikad ne zna tko je u kakvoj financijskoj situaciji, a HZZ to ne pokriva. I okus je ok, kao malo jača cedevita od naranče. :)
Jadranka Jadranka... Bome imaš na čemu sjediti Super! To je baš lijepo imati toliko jajašca!
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Jadranka, kokice, hvala na sređenim potpisu!Ruska1986, vidiš kako moram raditi tvoj posao.
*.Women_name.*, ne vidim u čemu je drama pričekati par sati. Ja bih na mjestu odgodila termin za 2 tjedna jer mi večeras nije zgodno, Poirot je na TVu.
Fkt? Eto da sam znala odgodila bi i ja. A nekako mi neugodno sad u zadnji tren 😂😂😂😂 nego kad će ta tvoja beturina?
Ma stigneš ti njima još javiti da ti se ne da doći
Ja tu betu uopće ne iščekujem. Hladna ko špricer.
Je da su mi se izlizale tipke za refresh na laptopu i da će mi blokirati gmail jer ga refresham 728 puta u sekundi, ali to je nevezano za ovo, čekam newsletter od Arene
Hahahahha ha joj luda ženo. Eee da čekaš taj mail, a sve neke reklame šalju 😂😂😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
manemoj super vijest, samo hrabro dalje 💪Baš su te rano nazvali 👍
Nirvana ova beta je prva liga, bravooooo 🤩
MTB i Olivera ono da se embriji baš ne provjeravaju često ni meni ne drži vodu. Ok vidjeli su 3. dan npr da niš od njih, pa zašto je teško javiti 🤔Ma nije sad ni bitno, kad ste me već pitale, eto, napisala sam.
Ova priča od Ruska1986 da u Ivf zovu više puta i detaljnije objasne mi se sviđa 😊
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Bedding In the event that you have an entire family to purchase for and you're a bustling mother, you can pick and purchase all your Comfortes sham bedding sofa-bed gatherings online in the space of 30 minutes. It's anything but difficult to get your children to go to the PC to pick what they like and you won't need to drag them around the stores with you, when you would all like to accomplish something additionally intriguing! Basic!
https://www.pushplinen.com/blog/what-is-a-pillow-sham-bedding/
Meto, meni je sad tako žao što nisam prije za to znala… sad neću s time ništa postići za postupak u 12mj, ali ok, budem pila pa što bude bude… Ne mogu ni čekati još 4mj do postupka u Petrovoj. Ti si svakako uzmi pošto stigneš, jer mi je doktorica rekla da ona provjereno zna da je to dobro, ali isto tako da ne smije preporučavati jer nikad ne zna tko je u kakvoj financijskoj situaciji, a HZZ to ne pokriva. I okus je ok, kao malo jača cedevita od naranče. :)
JadrankaJadranka…Bome imaš na čemu sjeditiSuper! To je baš lijepo imati toliko jajašca!
Stvarnoo jer neznam i zar to je onda super 😀
Cure čestitam na lijepim vijestima i beti 😊🤞🏼👍🏼🙏🏼👏🏼
Buzma točno to! Aliiiiii, možda sam našla dr koji je voljan pokušati, imam pregled u petak pa ćemo vidjeti, drzte fige! 🤞🏼
Ne znam igra li ulogu to što su mi se ovaj ciklus pojavile dvije folikule koje na kraju nisu ispale dobre. Otisla sam kod gin po sliku uz zbog praga, a izašla s tim da su dvije folikule koje odgovaraju danu ciklusa- ne znaš tko je od nas dvije bila vise iznenađena😂pa sam kontaktirala kliniku, ali za tri dana se ispostavilo da nisu dobre. Ali dobro, čudo je kako su se uopće i pojavile s obzirom da su mi jajnici, citiram, dva tracka tkiva.
I meni je jako retardirano sto se ne mogu neke info kao preko telefona ili maila. Mene su tak zvali za kariogram, našli nešto, ne smijemo reci sto, i onda tri i pol tjedna čekaj pismo doma u kojem piše broj na koji da se naručiš za savjetovanje i uručenje nalaza, a kad nazoveš, dobiješ termin za skoro mjesec dana. Ne znam kako nisam ispalila na živce čekajući
Ja - nizak amh, jajnici prazni
On- sve ok
2019.- otkriveno
2020. - od strane više dr.upućena na donaciju
Jadranka, kokice, hvala na sređenim potpisu!Ruska1986, vidiš kako moram raditi tvoj posao.
*.Women_name.*, ne vidim u čemu je drama pričekati par sati. Ja bih na mjestu odgodila termin za 2 tjedna jer mi večeras nije zgodno, Poirot je na TVu.
Naravno da moraš, pa jel nisu trudnice zadužene za potpise 😉
Da, a i ja sam danas malo off jer sam se sjetila sveg sta me zivcira kod drugih ljudi! 😂😂😂
Ruska, oprosti, neću te više živcirati
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
manemoj super vijest, samo hrabro dalje 💪Baš su te rano nazvali 👍
Nirvana ova beta je prva liga, bravooooo 🤩
MTB i Olivera ono da se embriji baš ne provjeravaju često ni meni ne drži vodu. Ok vidjeli su 3. dan npr da niš od njih, pa zašto je teško javiti 🤔Ma nije sad ni bitno, kad ste me već pitale, eto, napisala sam.
Ova priča od Ruska1986 da u Ivf zovu više puta i detaljnije objasne mi se sviđa 😊
A taman sam se pripremila izmedju 12 i 13 😉 i vidim njegov broj na mobitelu i razmišljam pa čim se javim ću znati, neće mi valjda veselim glasom reći da se nisu oplodile 🙈😂 ja baš sve previše analiziram..
A ček tebi tamo nisu javili da su se prestale razvijati? Jer meni rekao da će me sutra opet zvati da vidimo kako se razvijaju pa da dogovorimo transfer. Ajme ja bi popizditis dobila da mi ni ne jave...
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Erica nalazi su ti fkt super! 🥰
Nirvana super beta! 🥰
MTB čekam tvoju 🙏🏼
Vezano za poneki sporiji rast bete u slučaju ICSI, godinama cure na raznim forumima to ponavljaju. Navodno je rečeno u nekim klinikama, možda se jednostavno tako poklopilo u ne znam koliko slučajeva ženica i beta. Ma, glavno je da se uredno podupla 😊
Tema prijateljica, prošla sam sve faze. Za mene, prijateljstva trebaju biti birani članovi obitelji, oduvijek iskreno volim prijatelje i ne moramo imati identične živote, no u mom slučaju se pokazalo da je većini ljudi definicija prijateljstva svedena na slične interese i faze u životu. Mnogi prijatelji su mi lomili srce, a ako želite zaista vidjeti tko je prijateljica, tražite je da bude vjenčana kuma. Po meni često kumstvo općenito dokrajči odnos, čast izuzecima. Meni je moj muž najbolji prijatelj, cure koje sam smatrala prijateljicama su svaka u svoj život odlutale, pola ih je bilo zavidno kad sam se udala, kuma je prestala bit najbolja prijateljica odmah nakon mojeg vjenčanja (nakon 25 godina prijateljstva, no sama sam si kriva, oduvijek sam znala da njoj nije stalo koliko meni), ostale me nisu me razumjele po pitanju neplodnosti, a bome ni po pitanju endometrioze. Više tu s vama dijelim, s njima ništa. Tko ne prođe ikakvu bolest, taj ne razumije. Imam nove osobe u životu koje me vole i podržavaju, sve je to život. Žene baš ne znaju biti prijateljice, uvijek neko rivalstvo, pa čak i na trudničkim-majke temama na forumima. Zato mi je ugodno osvježenje družit se s vama tu, jer smo povezane istom nevoljom, srca su nam izbrazdana, imamo više suosjećanja i empatije. ❤️
Hvala, bas sam se bojala... moguce da je zato prolaktin skocio malo. Sad sam citala da kao inverzan odnos fsh i lh uz blago povisen prolaktin (laicki,moj zakljucak) veze se uz sindrom stresa a bar to imam 😆😆😆jedna od onih vjecito u stresu i frci... vidjet cemo sto ce mi reci na konzultacijama,hocemo li ici u analizu necega,ponavljanje nalaza,neku terapiju ili idemo u postupak... naravno da se nadam da idemo u postupak ali ako treba popraviti nesto,bolje sad nego kasnije 😁
Ovaj mjesec iovako cemo pokusat prirodno dok cekamo postupak 🤞🤞 mozda nam se posreci nakon hssg 😜
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Nikitta, kako si ovo dobro rekla, potpisujem sve, i ovo za vjenčane kume i slične faze života i interese.
Sortiraj odgovore
Najstariji