Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    03. Studeni 2020. 12:20

When nothing goes ➡️, go ⬅️.

manemoj

Olivera

Nikitta kao što i druge cure kažu, što je to kuma?! Veće razočaranje nego u svoju vjenčanu kumu doživjela nisam, ali dobro život ide dalje.
    Pepsi divna beta

Da ni ja ne kužim.. moje najbliže cure ili imaju djecu ili su trudne ali one su višeRuskadjir, radje se druže bez djece i cugaju, pričaju o djeci ako ih pitaš. Čak češće ja potegnem temu njihove djece i trudnoće i ispitujem..
    Ove druge "prijateljice", žene muževih prijatelja, e one su druga priča, to je ono vidjeti ćeš kad dobiješ svoje, najpametnije i za našu neplodnost sam kriva ja jer nikako da se opustim 🙄 njih u ovom periodu izbjegavam jer mi trebaju samo podrška i ljubav..
    A što se tiče toga kako ne kuže što prolazimo, ovi moji najbliži koji znaju, oni su se čak potrudili i nešto naučiti o svemu i interesiraju se. Jutros kad sam im rekla da su se tri oplodile oni mi rekli da ću uskoro biti PUPO, baš me slušaju i neizmjerno sam zahvalna na njima ❤️

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ a imaš i nas

Vi cure ste čudo ovdje!!! Ja kad sam spomenula forum muž mi je odmah rekao joj nemoj tamo čitati ništa samo ćeš zabrijati na negativu.. a ovo ne može biti dalje od toga! Ova podrška je neopisiva. Totalni dokaz da je ono žena je ženi vuk bullshit!

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    03. Studeni 2020. 12:22

MilaSt

Nikitta

Erica nalazi su ti fkt super! 🥰
    Nirvana super beta! 🥰
    MTB čekam tvoju 🙏🏼
    Vezano za poneki sporiji rast bete u slučaju ICSI, godinama cure na raznim forumima to ponavljaju. Navodno je rečeno u nekim klinikama, možda se jednostavno tako poklopilo u ne znam koliko slučajeva ženica i beta. Ma, glavno je da se uredno podupla 😊
    Tema prijateljica, prošla sam sve faze. Za mene, prijateljstva trebaju biti birani članovi obitelji, oduvijek iskreno volim prijatelje i ne moramo imati identične živote, no u mom slučaju se pokazalo da je većini ljudi definicija prijateljstva svedena na slične interese i faze u životu. Mnogi prijatelji su mi lomili srce, a ako želite zaista vidjeti tko je prijateljica, tražite je da bude vjenčana kuma. Po meni često kumstvo općenito dokrajči odnos, čast izuzecima. Meni je moj muž najbolji prijatelj, cure koje sam smatrala prijateljicama su svaka u svoj život odlutale, pola ih je bilo zavidno kad sam se udala, kuma je prestala bit najbolja prijateljica odmah nakon mojeg vjenčanja (nakon 25 godina prijateljstva, no sama sam si kriva, oduvijek sam znala da njoj nije stalo koliko meni), ostale me nisu me razumjele po pitanju neplodnosti, a bome ni po pitanju endometrioze. Više tu s vama dijelim, s njima ništa. Tko ne prođe ikakvu bolest, taj ne razumije. Imam nove osobe u životu koje me vole i podržavaju, sve je to život. Žene baš ne znaju biti prijateljice, uvijek neko rivalstvo, pa čak i na trudničkim-majke temama na forumima. Zato mi je ugodno osvježenje družit se s vama tu, jer smo povezane istom nevoljom, srca su nam izbrazdana, imamo više suosjećanja i empatije. ❤️

slazem se s tebom u potpunosti. Koja kuma? Zar to postoji? 🤔😒 Zalosno ali istinito. Imam osjecaj da me vi jedine razumite, jedine kuzite o cemu pricam.
    Nisam stigla jutros procitati sve postove, pa nisam u toku
    MTB jesi isla po betu lipu 🤗
    Bella kako si ti?
    Sanjich kako je Mršić 🤭😂😂
    Usput dobila sam sadikovica, idemo na pregled 😎

Dobro je polako i vidjet cemo sve ubrzo hvaala na pitanju❤️😘

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Studeni 2020. 12:24

Peyton, mogla si ti priuštiti klikanje ili ne, ne možeš meni zabraniti da ti ga poželim 

Pepsi, tebi je to 17dan od transfera pa je malo veći nego drugima, ali je svejedno baš lijepo veliki. Mogu biti blizanci, iako velika beta nije garancija toga. Doduše, to nama ne brani da ti to želimo svim srcima 

LioraLiora, wooohoooo, dobre vijesti!!! Čekamo vijesti za dva dana  

💔💔💔

03. Studeni 2020. 12:26

Pepsi, Liora, super vijesti, nadamo se da će se tako i nastavit danas.
    MilaSt kad idete? njega su mi odavno spominjale kolegice ali ja nikako da se odlučim i da odem. Ne da mi se samoj, a muž baš nije za to. Uvalit ću se vama

03. Studeni 2020. 12:31

NadimakMTB

Peyton, mogla si ti priuštiti klikanje ili ne, ne možeš meni zabraniti da ti ga poželimPepsi, tebi je to 17dan od transfera pa je malo veći nego drugima, ali je svejedno baš lijepo veliki. Mogu biti blizanci, iako velika beta nije garancija toga. Doduše, to nama ne brani da ti to želimo svim srcimaLioraLiora, wooohoooo, dobre vijesti!!! Čekamo vijesti za dva dana

Dobro kad ce ta tvoja beta vise... Cekam ju s nestrpljenjem svako malo ulazim vidjet broj🙃🙂💓💓

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Studeni 2020. 12:34

LUCIJA007

NadimakMTB

Peyton, mogla si ti priuštiti klikanje ili ne, ne možeš meni zabraniti da ti ga poželimPepsi, tebi je to 17dan od transfera pa je malo veći nego drugima, ali je svejedno baš lijepo veliki. Mogu biti blizanci, iako velika beta nije garancija toga. Doduše, to nama ne brani da ti to želimo svim srcimaLioraLiora, wooohoooo, dobre vijesti!!! Čekamo vijesti za dva dana

Dobro kad ce ta tvoja beta vise… Cekam ju s nestrpljenjem svako malo ulazim vidjet broj🙃🙂💓💓

Nema jeeee 
    Svako toliko dođe neki newsletter, ali ništa od laboratorija.
    Još ova moja budala gleda mrtav hladan neki dokumentarac o Chicago Bullsima, poželim ga lupiti tavom o glavu. 

💔💔💔

peyton
    03. Studeni 2020. 12:35

MTB hahah hvala ti svejedno 😊 

Ja se moram nadovezati da je čudo koliko je ovaj forum leglo pozitive! Ja sam isto svom spomenula forum i ista reakcija - nemoj citati, samo ćeš se zbedirati, a kad ono totalna suprotnost.
    Dok vas nisam čitala, bila sam uglavnom njaaah volje, samo mi razmišljala o ovom, ali na očito na pogrešan način.
    Stvarno ste mi dale snagu i dignule raspoloženjeza sve ovo 😊 
    Ujutro kad se probudim, prvo otvaram ovo, a onda tek Fejs i ostalo

Ja - nizak amh, jajnici prazni
    On- sve ok
    2019.- otkriveno
    2020. - od strane više dr.upućena na donaciju

Nirvana2024
    03. Studeni 2020. 12:35

NadimakMTB

LUCIJA007

NadimakMTB

Dobro kad ce ta tvoja beta vise… Cekam ju s nestrpljenjem svako malo ulazim vidjet broj🙃🙂💓💓

Nema jeeee
    Svako toliko dođe neki newsletter, ali ništa od laboratorija.
    Još ova moja budala gleda mrtav hladan neki dokumentarac o Chicago Bullsima, poželim ga lupiti tavom o glavu.

Ja mislim da ju oni ne mogu prebrojati, kolika je 

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

03. Studeni 2020. 12:38

Vi ste mi prijateljice s kojima ujutro pijem kavu i cakulam 😁

Ruska1986
    03. Studeni 2020. 12:40

When nothing goes ➡️, go ⬅️.

Ruska1986

manemoj

NadimakMTB

Jadranka, kokice, hvala na sređenim potpisu!Ruska1986, vidiš kako moram raditi tvoj posao.*.Women_name.*, ne vidim u čemu je drama pričekati par sati. Ja bih na mjestu odgodila termin za 2 tjedna jer mi večeras nije zgodno, Poirot je na TVu.

Naravno da moraš, pa jel nisu trudnice zadužene za potpise 😉

Da, a i ja sam danas malo off jer sam se sjetila sveg sta me zivcira kod drugih ljudi! 😂😂😂

Ruska, oprosti, neću te više živcirati

Ma ja sam mislila na nasu pricu sa frendicama i bebama 😂😂 ne na vas... Vi ste zasad ok 🤭

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.